X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Scandal la o nouă construcție care se desfășoară cu încălcări (FOTO)

6 feb. 2017,, 12:30   Capitala
5036 0

Deputații și consilierii municipali ai Partidului Socialiștilor se află la o nouă contrucție care a demarat cu încălcări de legislație în capitală.

Se pare că epopeea construcției ilegale de pe strada Milescu Spătaru 23, din sectorul Ciocana al capitalei nu are sfîrșit.

După ce au trecut cîteva luni de liniște pentru locuitorii din preajmă, aceștia fiind siguri că primarul Dorin Chirtoacă se va ține de cuvînt și nu va permite desfășurea construcției unui bloc multietajat în curtea mai multor blocuri locative, astăzi agentul ecomic a reluat lucrările.

La fața locului s-au adunat imediat locatarii indignați care au sesizat și consilierii municipali dar și deputații Partidului Socialiștilor. Oamenii protestează împotriva ridicării pe terenul lor de odihnă a unui bloc cu multe etaje care poitrivit lor le va lua aerul și lumina solară.

La fața locului se află și poliția întrucît agentul economic care desfășoară lucrările și-a adus din nou agenți de pază ai unei companii private pentru ca aceștia să nu permită locatarilor să intervină în procesul de lucru.

Amintim că anterior în cadrul fostelor acțiuni de protest în acest sens, mai mulți locuitori din preajmă au fost agresați și chiar au ajuns la spital.

Potrivit unor surse, compania care efectuează construcția este controlată de către liberalul Iurie Dîrda.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?