X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Renault TREZOR a fost recunoscut cel mau frumos concept-car al a. 2016 .

3 feb. 2017,, 17:59   Ştiri Auto
2815 0
Renault TREZOR – un concept în totalitate electric de clasa GT, care întrunește soluții tehnologice și de design, ce vor fi utilizate la viitoarele modele Renault.
La cel de-al 32- lea Festival Auto Internațional, care s-a desfășurat în incinta hotelului parizian Hôtel des Invalides, Renault TREZOR a fost recunoscut cel mau frumos concept-car al a. 2016 .

«Mulțumesc juriului pentru acest premiu, care ne inspiră să continuăm dezvoltarea strategiei noastre de design – a menționat vicepreședinte-senior Renault în probleme de design corporativ Laurens van den Acker. – Liniile puternice, senzuale ale lui TREZOR stabilesc noi orientări de identitate vizuală și echipare tehnologiă a viitoarelor modele. Conceptul mai marchează începutul unui nou ciclu de elaborări pentru concept-carele Renault».

«Juriul a decis să menționeze TREZOR pentru frumusețea lui deosebită, senzualitate și eleganță – a comentat președintele Festovalului Auto Internațional Remi Depua. – El întruchipează esența concept-carului, am fost cuceriți de designul armonios, de atenția pentru detalii. Este un exemplu minunat de creativitate, care sperăm că va fi un model pentru viitoarele Renault».

Renault TREZOR are linii calde, senzuale și rafinate, iar în partea din față – optică de marcă, în forma literei C. Viitoarele modele Renault se vor baza pe ADN-ul TREZOR, iar formele lor vor deveni mai line și mai mature.
În interior, TREZOR acordă multă atenție plăcerii șofatului, are un ecran mare încovoiat, care creează o atmosferă asemănătoare cu cea din cabina avionului. Această interfață de management este confecționată din materiale prestigioase, cum ar fi lemnul și pielea. Interiorul viitoarelor modele Renault vor continua aceleași tendințe de sporire continuă a calității executării și de dezvoltare a sistemelor inteligente.

Pe durata Festivalului Auto Internațional din acest an Renault TREZOR va fi expus la Hôtel des Invalides alături de alte concept-caruri menționate de juriu. Publicul le va putea viziona în perioada 1-5 februarie, 2017.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?