Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Producătorii moldoveni vor participa la o expoziție la Moscova

3 feb. 2017,, 16:00   Business
4593 0

Peste 10 producători moldoveni vor participa cu un stand comun al Moldovei la renumita Expoziţie internaţională de produse alimentare, băuturi şi materie primă "Prodexpo-2017", care va începe la 6 februarie la Moscova pentru a 24-a oară.

Potrivit unor surse din cadrul firmei AXAR, care se ocupă de participarea antreprenorilor moldoveni la expoziţie, mai multe întreprinderi cunoscute din Moldova şi cîteva companii tinere şi-au confirmat participarea la expoziţie, în pofida dificultăţilor pe care le întîmpină la exportul de produse alimentare în Rusia. Participanţii sînt susţinuţi de Organizaţia pentru Atragerea Investiţiilor şi Promovarea Exporturilor (MIEPO) şi Asociaţia Întreprinderilor de Conserve "Speranţa-Con".

Printre participanţi se numără companiile "Orhei-Vit", "Alfa-Nistru", "Natur Bravo", "Conserv Grup", "Coval&Co", "Vladovlad", "Sadro Ursu", "Fundaţia-Prod".

Companiile vor prezenta atît producţia tradiţională, cît şi produse noi: conserve de fructe şi legume, sucuri şi nectaruri, hrană pentru copii, miere şi deserturi din miere, dejunuri din cereale, snacksuri şi ceaiuri de plante.

Organizatorii şi întreprinderile au decis să participe la expoziţie pentru a menţine imaginea produselor moldoveneşti de înaltă calitate, precum şi pentru a continua şi a stabili contacte noi cu partenerii din Rusia şi din alte ţări pentru o cooperare de perspectivă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?