Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Afiș cultural pentru 5 februarie

5 feb. 2017,, 10:00   Afiș
2122 0

Teatru


Cei mici sînt așteptați la ora 11.00 la Teatrul „Guguță” pentru a urmări spectacolul „Ursulețul Winnie-Pooh”, la Teatrul „Licurici” – la spectacolul „Auzi-mă!”, la Teatrul „A.P. Cehov” – la spectacolul „Cheița de aur”, iar la ora 12.00 – la Teatrul „Luceafărul”, la spectacolul „Copilul din stele”, la Teatrul „De pe strada Trandafirilor” – la spectacolul „Peppi Ciorap-Lung”.

Teatrul „Mihai Eminescu” invită la spectacolul „Aveți ceva de declarat?”, care va începe la ora 18.00.
Spectacolul „Liovușka” se va juca pe scena Teatrului „De pe strada Trandafirilor”, începînd cu ora 18.00.
Teatrul „A.P. Cehov” va prezenta spectacolul „Mireasa”, care va începe la ora 18.00.
Spectacolul „Made in Moldova” va putea fi urmărit la Teatrul „Satiricus I.L. Caragiale”, începînd cu ora 18.00.
Teatrul „Luceafărul” invită la spectacolul „Striptease masculin sau Goi-pușcă”, care va începe la ora 18.00.

Cinema

La cinematografele Patria Loteanu și Patria-Multiplex vor fi proiectate peliculele: „Avertizarea 3”, „Copacul cu povești”, „Marele zid”, „Atracția”, „Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage”, „De ce el?”, „Legea nopții”, „Codul asasinului”, „Crăiasa zăpezii 3: foc și gheață”, „La la land”, „Trei voinici și zeul mării”.

Expoziții

La Muzeul Național de Istorie a Moldovei au loc expozițiile: „Personalități ale culturii naționale”, „Viziuni devenite fapte. Contele Istvan Szechenyi”, „Moș Crăciun în lume. O călătorie în imagini”, „Moldova Independentă. Pagini de istorie”, „Icoane din colecții particulare chișinăuiene”, „Comorile trecutului”, „Arme și echipament militar – o evoluție în timp”, „Moldova sovietică: între mituri și gulag”, „Istorie și civilizație”, Diorama „Operația Iași-Chișinău. 1944” și „Natura. Omul. Cultura”.

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală găzduiește expoziția „Biodiversitatea zonelor umede ale Republicii Moldova. Piese din colecția Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală”.

La Muzeul Național de Artă este vernisată expoziția „Cu gîndul la Paul”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?