X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

La expoziția „Fabricat în Moldova” este prezentată o nouă serie de produse cosmetice moldovenești naturale (VIDEO) ©

3 feb. 2017,, 14:32   Business
8206 0

În Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” se desfășoară cea de-a 16-a ediție a uneia dintre cele mai populare expoziții – „Fabricat în Moldova”.

Fiecare vizitator are șansa unică de a face cunoștință cu producătorii din întreaga țară și de a cumpăra produse direct de la ei.

Pe lîngă micile gospodării, la expoziție și-a prezentat produsele și „Viorica-Cosmetic” – un producător de cosmetice naturale, transmite NOI.md.

În perioada 1-5 februarie vizitatorii expoziției au ocazia sa viziteze cele două standuri „Viorica-Cosmetic”, unde pot găsi produse deja îndrăgite – liniile „Violelle”, „Cosmeplant”, „Bebeluș”, „Victoraș și Victorița”, „For men”, „Flovio” și, totodată, pot achiziționa produse dintre cele recent scoase pe piață – „Viocelle”, care urmează să devină cartea de vizită a țării noastre în domeniul cosmetologiei.

„Produsele «Viocelle» sînt fabricate din extract de semințe și frunze de viță de vie de soiul «Viorica». Acest soi nu a fost ales întîmplător, dar în primul rînd pentru faptul că are o imunitate puternică, din acest motiv și produsele fabricate din componentele acestea sînt deosebite. Faptul că acest soi de viță de vie este crescut pe meleagurile Moldovei vorbește despre aceea că ni se potrivește perfect”, a declarat PR-managerul „Viorica Cosmetic”, Vladimir Tokmajevski.

Pe parcursul anului trecut „Viorica-Cosmetic” a reușit să scoată pe piață cinci serii noi de parfumerie – „Zion”, „Bellator”, „Miniature”, „Misteria” și „Pass”. În anul curent, potrivit brand-managerului companiei, Vadim Stati, „Viorica Cosmetic” preconizează să-și bucure clienții cu alte șase serii noi.

„La baza seriilor de parfumerie, îndeosebi celor pentru femei, stau nu numai extracte de flori, dar și alte componente, care parcă nu și-ar avea locul aici, dar care totuși conferă o aromă deosebită. Este vorba despre extractul de piper, bergamot și altele, care, împreună cu mirosul de flori, formează o combinație perfectă”, a menționat Vadim Stati.

„Viorica-Cosmetic” va fi prezentă cu produsele sale pe parcursul tuturor celor cinci zile ale expoziției „Fabricat în Moldova”. Mai mult, special pentru acest eveniment, compania vine și cu o promoție pentru clienți. La procurarea produselor „Viorica-Cosmetic” în valoare de 200 de lei, clientul beneficiază automat de un cadou. La fel, majoritatea produselor se vînd cu o reducere de la 25 la 70%.


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?