X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Protest în România: Peste 100.000 de persoane au ieșit în stradă

2 feb. 2017,, 00:19   Externe
5288 10

Peste 100.000 de persoane, conform unor surse din Jandarmerie, protestează miercuri seară în Piața Victoriei din Capitală față de deciziile Guvernului în domeniul Justiției.

Cîțiva protestatari din Piața Victoriei au aruncat petarde către jandarmi. Jandarmeria cere manifestanților să se distanțeze de grupurile de persoane care folosesc materiale pirotehnice. Pompierii intervin să stingă un incendiu izbucnit la un panou publicitar. Patru persoane rănite au fost duse la spital. Jandarmii au reținut șase persoane care au fost agresive.

Jandarmii care au intervenit la protestul din Piața Victoriei, miercuri seară, au reținut șase persoane, pe care le-au condus la secția de Poliție, a anunțat, pentru AGERPRES, Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei.

El a precizat că activitatea jandarmilor este în desfășurare pentru restabilirea ordinii publice în Piața Victoriei.

Pînă în acest moment, doi jandarmi și doi civili au fost răniți ușor și duși la spital.
Potrivit sursei citate, există în zona protestului mici grupuri izolate de persoane care se manifestă agresiv.
Jandarmeria Română a făcut apel la calm și le-a cerut protestatarilor care manifestă pașnic să se distanțeze de grupurile de persoane care folosesc materiale pirotehnice și aruncă cu obiecte contondente în direcția jandarmilor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?