X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Casa de avocatură a lui Mînzat: design clasic și mobilier unic (FOTO)

31 ian. 2017,, 17:12   Societate
10590 3

Valerian Mînzat și-a deschis o nouă casă de avocatură în Chișinău și, așa cum preferă să se diferențieze de alții, încăperea este decorată în stil clasic, cu mobilier unic, relatează NOI.md.


Pentru a-și amenaja noul sediu, Mînzat a apelat la serviciile unui designer de interior. În încăpere predomină culorile bej, auriu și maro. Mai mult, Sediul este dotat și cu bucătărie, iar mobila a fost adusă tocmai din Bali.
Potrivit lui Mînzat, în casa sa de avocatură activează cinci avocați și două secretare.


„Nimic nu este imposibil. Dacă există puțină voință și motivație, poți obține orice, chiar începînd de la zero, oriunde te-ai afla. Mulți oameni de succes ajung să fie criticați de ceilalți precum că au «noroc» sau că «soarta» le este diferită. În așa mod gîndesc foarte mulți oameni, cu părere de rău. Dar puțini dintre ei se întreabă cum acești oameni de succes au reușit să ajungă acolo unde sîntem și cum au început. Și tot puțini realizează că poți începe chiar de la un simplu avocat stagiar. Desigur că asta se referă la oamenii activi și dornici de a învăța permanent ceva nou, de a munci și de a crește cît mai sus”, a afirmat Mînzat, citat de perfecte.md.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?