Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

ODIMM oferă finanțare antreprenorilor din localitățile rurale

27 ian. 2017,, 15:40   Business
4124 1

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) oferă finanțare tinerilor întreprinzători din localitățile rurale în cadrul Programului național de abilitare economică a tinerilor (PNAET).

Potrivit ODIMM, suma de pînă la 300 de mii de lei, 40 la sută din care vor fi oferite în calitate de grant, va putea fi ridicată de la orice filială a BC „FinComBank”.

Pentru participare la Program sînt invitați antreprenorii în vîrstă de 18-35 de ani care desfășoară activitate economică în afara municipiilor Chișinău și Bălți. Beneficiarii vor putea prezenta orice sferă de activitate, inclusiv agricultura, producție sau prestări servicii.

Finanțarea se oferă pentru achizițiile de echipamente şi utilaje de producere și prestarea serviciilor în sectorul rural. Creditul este oferit pe un termen de pînă la 5 ani, cu stabilirea perioadei de grație în funcție de tipul afacerii.

În cadrul programului PNAET au fost finanțați 260 de tineri antreprenori, valoarea totală a proiectelor fiind de 86 de milioane de lei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?