X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Vînzările Mazda, în creștere timp de 4 ani consecutivi

26 ian. 2017,, 11:49   Ştiri Auto
2041 0

Mazda înregistrează deja de patru ani consecutiv o creștere a vânzărilor mărcii în Europa, exprimată în numere cu două cifre. Numărul total al automobilelor comercializate în a. 2016 este 240,000, cu 12% mai mult ca în anul calendaristic 2015. Este dublu față de creșterea pieței europene de automobile, care a constituit cca 6%. Aceasta înseamnă, că în acest an brandul nipon a ocupat 1.5% din piață.
Segmentul SUV al companiei Mazda rămâne favoritul clienților: Mazda CX-5 iarăși a devenit cel mai popular model în regiune. Îi calcă pe urme compactul Mazda CX-3; în tandem, aceste două modele formează cca jumătate din cifra de afaceri a companiei în Europa. Vînzările CX-3 și Mazda MX-5 s-au dublat comparativ cu a. 2015.

Portugalia demonstrează cel mai bun rezultat printre piețele naționale - 80% comparativ cu perioada precedentă, iar Italia - 53%. Irlanda fixează o creștere de 35% grație cererii pentru Mazda3 și Mazda6, iar în Belgia vânzările au crescut cu 26% - uniform pentru toate modelele. Creșterea de 20% este prezentă și în alte țări: Cehia, Finlanda, Franța, Ungaria, Polonia, Slovenia, Spania, Suedia. Germania a închis anul cu o creștere de 9% , Marea Britanie - de - 2.4%, ceea ce este mai mult ca tendințele generale de piață în aceste țări.
"Când analizez creșterea ultimilor 4 ani, mă gândesc în primul rând la CX-5. A fost anume acel automobil, care a dat startul actualei generații de automobile Mazda recunoscute de succes , create în baza tehnologiilor SKYACTIV și concepției de design KODO. Foarte rapid ea a devenit lider al vânzărilor și rămîne așa, în pofida statutului de cel mai bătrân model de nouă generație " a remarcat Martin ten Brink, vicepreședinte vânzări Мазда Motor Europa. " De aceea suntem optimiști privitor la perspectivele lui 2017го și debutul noului СХ-5, care ne așteaptă. Mai avem la ordinea zilei și alte modele înnoite ".

Mazda a scos pe piața europeană modelele Mazda6 și Mazda3 toamna trecută, în curând va apare noul Mazda MX-5. Majoritatea modelelor noi sau înnoite sunt dotate cu sistemul de distribuție al tracțiunii automobilului (G-Vectoring Control (GVC)) – o elaborare unică Mazda. GVC distribuie optim sarcina pe roțile mașinii, îmbunătățind ambreiajul pentru a diminua sarcinile dinamice. Pentru șofer și pasager aceasta înseamnă mai mult confort și mai puțină oboseală în drum, manevrabilitate maximă și un nivel mai înalte de securitate. Tehnologia corespunde perfect filozofiei Jinba-Ittai – esența Mazda, când automobilul se comportă ca o continuare a șoferului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?