X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Zile norocoase în februarie, pentru fiecare zodie

22 ian. 2017,, 18:00   Societate
8135 0

Luna februarie este luna iubirii, însă dragostea nu prea ține de foame, de aceea cînd vorbim de zile norocoase nu ne referim doar la partea amoroasă, ci și la cea financiară. Iată,deci, ce surprize ți-au pregătit astrele pentru luna aceasta.

Berbec
Nativii care nu sînt într-o relație au mari șanse să își găsească iubirea în luna februarie, deci fii cu inima deschisă, mai ales în jurul datei de 13 - nu fi superstițioasă, nu e zi cu ghinion! În schimb, data de 25 este promițătoare din punct de vedere profesional, cînd probabilitatea de a obține niște avantaje materiale suplimentare sînt destul de ridicate. Vei primi și recunoașterea meritelor, fii sigură.

Taur
Deși în prima parte a lunii te confrunți cu ceva probleme de sănătate, în data de 21 le vei da de cap și, în sfîrșit, îți poți lua o piatră de pe inimă. Pe plan sentimental, devii romantică și ești o răsfățată pe data de 14, iar financiar, apogeul îl vei atinge, culmea!, la final de lună, pe 26.

Gemeni
Atît pe plan profesional, cît și în dragoste, luna februarie pare a fi una lipsită de evenimente neplăcute. Zilele norocoase sînt pe 9 și pe 22 februarie. Nu lăsa, deci, norocul să treacă pe lîngă tine, mai ales dacă este înalt, șarmant și te invită la o cafea.

Rac
Astrele sînt de partea ta pe data de 8, așa că fă în această tot ce ți-ai propus, fie că vrei să ceri o mărire de salariu sau că vrei să inviți un tip drăguț la o cafea.

Leu
Primele 2 zile din lună sînt devastatoare pentru tine, dar, pe data de 3, norocul îți va surîde, și tot un zîmbet va fi și pe 15 și 18 ale lunii. Capul sus, în relație divergențele dispar și aveți mari șanse chiar să plănuiți o escapadă romantică zilele astea.

Fecioară
Luna februarie este una încununată de succes pe toate planurile, trebuie doar să te pui pe primul loc și să încetezi să mai rezolvi problemele altora. Ziua de 14 este ziua ta norocoasă, profită din plin de ea.

Balanță
Se pare că pentru Balanța aproape toată luna februarie va fi norocoasă, cu mici excepții. Pe data de 16 sînt șanse să semnezi un contract care îți va aduce mari satisfacții.

Scorpion
În februarie, Scorpionul se dedică trup și suflet familiei, așa că zilele norocoase, pe 5 și pe 11, vor avea legătură cu cei dragi. Fie cineva îți va face o surpriză plăcută, fie vei primi o veste care îți va da energie cît pentru tot anul.

Săgetător
Muncă, muncă și iar muncă, doar atît vezi în luna februarie. Iar efortul și sacrifiile tale pentru ca totul să fie perfect la serviciu vor fi răsplătite pe 21 februarie.

Capricorn
Ziua ta norocoasă este pe 24 februarie. Fie vei semna contractul pentru o mașina sau chiar o nouă casă, fie vei semna o nouă colaborare profesională sau chiar actele la starea civilă. Cert este că în această zi sînt mari șanse să semnezi niște acte care îți vor schimba viața în bine.

Vărsător
În sfîrșit, culegi roadele muncii depuse în ultima perioadă. Ziua ta norocoasă este pe 22 februarie, zi perfectă pentru ascensiune profesională.

Pești
Cariera ta va ajunge la un nou nivel, trebuie doar să fii deschisă propunerilor pe care le vei primi mai ales pe 15 și pe 21 februarie. Pe plan sentimental totul este roz întreaga lună.
0
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?