X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

În atenția participanților la traficul transfrontalier

22 ian. 2017,, 15:35   Societate
9345 0

(UPDATE 15:00) Traficul transfrontalier a fost restabilit prin toate cele șapte posturi vamale, autoritățile de frontieră române reușind să remedieze defecțiunile de ordin tehnic ale bazei de date din gestiune. Actualmente, toate posturile vamale de pe segmentul de frontieră moldo-român funcționează în regim normal.

(UPDATE 12:10) Toate posturile vamale de pe segmentul de frontieră moldo-român și-au reluat activitatea după ce autoritățile de frontieră române au recurs la procedura manuală de procesare a datelor, metodă care presupune însă extinderea timpului de perfectare.

Posturile vamale ”Leușeni”, ”Sculeni”, ”Cahul”, ”Giurgiulești”, ”Ungheni”, ”Costești” și ”Lipcani” și-au sistat temporar activitatea din cauza unor defecțiuni tehnice ale bazei de date a Poliției de Frontieră din România, fiind autorizată traversarea frontierei doar pentru cetățenii Uniunii Europene.

Serviciul Vamal recomandă participanților la traficul transfrontalier, care nu dețin cetățenia UE, să evite temporar traversarea frontierei cu România.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?