X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ce fel de primă-doamnă va fi Melania Trump

21 ian. 2017,, 19:25   Externe
10920 0

Paolo Zampoli, fostul impresar al Melaniei Trump şi prieten cu Donald Trump, a povestit, pentru Qmagazine, momentul în care preşedintele SUA a întâlnit-o pentru prima dată pe actuala sa soţie.

Deşi însoţit de o femeie, Trump a fost fascaninat de Melania Trump de la prima vedere, urmând ca doar la câteva săptămâni să devină un cuplu.

Preşedintele SUA Donald Trump a întâlnit-o pentru prima dată pe soţia sa, Melania, în 1998, în Kit Kat Club, din New York. Cel care le-a făcut prezentările a fost Paolo Zampolli, impresarul fotomodelului Melania. „Melania, ţi-l prezint pe prietenul meu Donald. Donald, ea este Melania“, a povestit Paolo Zampolli, pentru Qmagazine, despre prima întâlnire dintre Donald Trump şi Melania.

La momentul întâlnirii dintre preşedintele SUA şi prima-doamna, Paolo Zampolli era prieten deja cu Donald Trump, iar pe Melania o cunoştea de doi ani. „Eram deja prieten cu Donald când acesta a cunoscut-o pe Melania. Pe ea, am întâlnit-o în 1996. O fată cu capul pe umeri, frumoasă, care încerca să exploreze piaţa americană de modeling”, rememorează Paolo Zampolli.

Potrivti qmagazine, Zampolli este cel care a descoperit-o pe Melania, când aceasta era model în Europa, cu mai bine de 20 de ani în urmă. „Donald a venit la petrecere însoţit, însă, atunci când a văzut-o pe Melania, şi-a trimis partenera la toaletă pentru a putea vorbi cu ea. Erau 300 de oaspeţi, m-am ocupat de ei, fără să bag de seamă ce se petrece între ei. La câteva săptămâni de atunci, iată, îi văd împreună”, a mai precizat Zampolli.

Paolo Zampolli, în prezent, ambasadorul SUA în Republica Dominicană, a dezvăluit şi mesajul pe care i l-a dat Melaniei după rezultatul alegerilor prezidenţiale din SUA. „I-am spus: «De acum înainte, tu eşti Excelenţa Voastră, Prima Doamnă! Trebuie să te obişnuieşti». Cred că a fost puţin şocată. Este, până la urmă, o nouă viaţă pentru ea”.
Diplomatul spune că Melania Trump se va descurca minunat în rolul de Primă-Doamnă. „Va fi pur şi simplu minunată. Va avea ceva din Jacqueline Kennedy numai că va fi adaptată zilelor noastre”, mai spune Zampolli. „Melania este foarte familistă, de aceea a şi ales să rămână în Manhattan pentru ca Baron (fiul cel mic al familiei Trump) să îşi termine studiile. Este o mamă adevărată, are valori, este implicată. Este o fată bună”, conchide Zampolli.

Republicanul Donald Trump, miliardarul care a câştigat, spre surprinderea tuturor, prezidenţialele din 8 noiembrie din SUA, a devenit vineri oficial şeful Casei Albe, în cadrul unei ceremonii de amploare. Melania Trump, viitoarea primă doamnă a Statelor Unite ale Americii, a ales, pentru ceremonia de învestitură a soţului său, Donald Trump, o rochie şi un sacou cu guler din caşmir de culoare bleu, create de Ralph Lauren, notează „The Daily Mail“. Ea a purtat ţinuta cu o pereche de pantofi cu toc şi cu o pereche de mănuşi de aceeaşi culoare. Alegerea de a purta albastru deschis şi mănuşi indică faptul că Melania Trump, în vârstă de 46 de ani, s-a inspirat din ţinutele lui Jacqueline Kennedy, comentează presa internaţională.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?