Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Afiș cultural pentru 21 ianuarie

21 ian. 2017,, 10:30   Afiș
2407 0
Teatru

Cei mici sînt așteptați la Teatrul „Guguță” la ora 11.00 pentru a urmări spectacolul „Cică a fost odată...”, la Teatrul „Licurici” – la spectacolul „Sora Alionușka și frățiorul Ivanușka”, iar la ora 12.00, la Teatrul „De pe strada Trandafirilor” – la spectacolul „Vrăjitorul din orașul de smarald”.

Teatru „Satiricus I.L. Caragiale” invită la spectacolul „Hoțul de Dario Fo”, care va începe la ora 18.00.

Cinema

La cinematografele Patria Loteanu și Patria-Multiplex vor fi proiectate peliculele: „Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage”, „De ce el?”, „Legea nopții”, „Codul asasinului”, „Crăiasa zăpezii 3: foc și gheață”, „Vikingul”, „La la land”, „Trei voinici și zeul mării”, „Viviana”.

Expoziții

La Muzeul Național de Istorie a Moldovei au loc expozițiile: „Personalități ale culturii naționale”, „Viziuni devenite fapte. Contele Istvan Szechenyi”, „Moș Crăciun în lume. O călătorie în imagini”, „Moldova Independentă. Pagini de istorie”, „Icoane din colecții particulare chișinăuiene”, „Comorile trecutului”, „Arme și echipament militar – o evoluție în timp”, „Moldova sovietică: între mituri și gulag”, „Istorie și civilizație”, Diorama „Operația Iași-Chișinău. 1944” și „Natura. Omul. Cultura”.

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală găzduiește expoziția „Croșeta de aur”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?