X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Plahotniuc nu va pretinde funcția de premier pînă în 2018 – declarație

20 ian. 2017,, 12:25   Politică
3875 8

Actualul cabinet de miniștri își va exercita mandatul pînă la următoarele alegeri parlamentare din 2018, a precizat astăzi Pavel Filip, citat de NOI.md.


Întrebat dacă se examinează posibilitatea înlocuirii sale în funcția de prim-ministru cu Vlad Plahotniuc, Filip a răspuns că nu s-a pus această problemă.

„Domnul Plahotniuc deja a răspuns nu o singură dată la această întrebare, a spus că nu pretinde funcția de prim-ministru pînă la alegerile parlamentare din 2018, și acest guvern pe care îl conduc are o agendă de reforme destul de încărcată, ele urmează a fi pornite și implementate pînă la sfîrșitul anului 2018”, a comunicat Filip.

Pavel Filip, care deține și funcția de prim-vicepreședinte al Partidului Democrat, a mai fost întrebat cum s-a schimbat situația în interiorul formațiunii după ce Vlad Plahotniuc a devenit președinte.

„Este o perioadă scurtă de timp, dar urmează să vedem. Știu că dl Plahotniuc este un om ambițios și obiectivele pe care și le pune în față le realizează. Totodată, în PD se lucrează în echipă și consider că membrii formațiunii au expertiza necesară pentru a asigura un suport solid Guvernului, care își va duce pînă la capăt misiunea”, a adăugat Filip.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?