X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Concursul „Pedagogul anului” va premia mai mulți profesori

20 ian. 2017,, 14:20   Societate
2366 0

Începînd cu anul curent, 2017, vor fi premiați mai mulți profesori în cadrul concursului republican „Pedagogul anului”. O astfel de decizie a fost luată de Guvern, informează NOI.md.

La propunea Ministerului Educației, la fiecare dintre nominalizările concursului – „Educatorul anului”, „Învățătorul anului” și „Profesorul anului” – au fost adăugate locurile I, II și III.

Cel care va ocupa locul I va primi trofeul „Pedagogul anului” și un premiu bănesc în valoare de 50 de mii de lei. Deținătorii locului II vor beneficia de un premiu în valoare de 25 de mii de lei și o diplomă de onoare din partea Ministerului Educației. De premiul de 15 mii de lei se vor bucura profesorii care se vor clasa pe locul III și care, la fel, vor primi o diplomă de onoare a Ministerului Educației. Totodată, învingătorilor li se va acorda gradul didactic următor celui pe care îl dețin sau li se va conferi gradul didactic superior.

Reamintim că anterior doar trei cadre didactice beneficiau de cîte un premiu bănesc în mărime de 50 de mii de lei, însă din acest an numărul premianților va crește pînă la nouă.

Mijloacele financiare necesare în acest scop sînt prevăzute în Legea bugetului de stat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?