Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Un activist admite o posibilă cîrdășie a Preturii Ciocana cu Kaufland

20 ian. 2017,, 08:30   Capitala
5854 10

Avocații Preturii Ciocana demonstrează în continuare incompetență în organizarea consultărilor publice.

Astfel, în organizarea consultărilor publice privind construcția hipermarketului Kaufland pe bulevardul Mircea cel Bătrîn, programate pentru astăzi, 20 ianuarie, din nou au fost comise încălcări grave. Acest lucru poate dovedi o eventuală cîrdășie a Preturii Ciocana cu compania germană. Acestea sînt concluziile activistului civic, președintelui organizației "Orașul meu drag", Vitalie Voznoi, citat de NOI.md.

Printre cele mai grave încălcări comise de Pretura sectorului Ciocana, Voznoi numește încălcarea termenilor consultărilor publice, lipsa în documentele oficiale a numelui unei persoane responsabile dintre angajații Preturii pentru organizarea consultărilor, precum și lipsa materialelor detaliate despre acest proiect pe portalul pretura.ciocana.md.

"Aceste încălcări au fost constatate și data trecută, dar ele nu au fost înlăturate. Chiar mai mult, au apărut și alte încălcări grave. De exemplu, încălcarea termenelor trimiterii acestor materiale persoanelor care au indicat datele de contact ca "părți interesate". Și aceasta nu este lista completă de încălcări", a menționat Voznoi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?