Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Pe faptul decesului gemenilor la Spitalul nr.1 a fost intentat un dosar penal

19 ian. 2017,, 13:10   Societate
3591 0

Pe faptul decesului gemenilor la Spitalul nr.1 a fost intentat un dosar penal. Anunțul a fost făcut de tatăl copiilor decedați.

De asemenea, potrivit lui, a fost clasat dosarul penal deschis anterior pe numele lui în legătură cu presupusele amenințări la adresa medicilor, precum și scoaterea ilegală a cadavrelor copiilor din spital.

„După chestionarea medicilor cu privire la cele întîmplate, inspectorul a depistat numeroasele contradicții în acțiunile lor. Poliția a stabilit că eu nu puteam ajunge pe teritoriul spitalului, deoarece acesta este supravegheat de paza militarizată, nu puteam pătrunde în arhivă și lua certificatele de deces ale copiilor, iar ulterior intra în morga, care era deja închisă, și fura cadavrele copiilor. S-a mai stabilit că declarațiile privind pretinsele amenințări din partea mea sînt neîntemeiate”, a menționat bărbatul, adăugînd că a fost intentată o cauză penală pe faptul acțiunilor neglijente ale medicilor care au dus la decesul copiilor.

Reamintim că anterior părinții copiilor decedați au anunțat că conducerea instituției medicale a încercat să mușamalizeze incidentul și să-i acopere pe colegii săi, făcînd declarații care nu corespund realității.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?