X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Dodon: În urma vizitei la Moscova vom avea mult de lucru

19 ian. 2017,, 11:45   Politică
4937 11

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a comunicat că delegația moldovenească deja a revenit de la Moscova și este pregătită să purceadă la realizarea tuturor înțelegerilor.

Șeful statului a scris acest lucru pe pagina sa de pe una dintre rețelele de socializare.

„Am revenit acasă. Obiectivul minimal a fost atins. Am avut întrevederi importante, primele rezultate sînt bune, în special, în chestiunea migranților, precum și în deblocarea parțială a exportului de produse moldovenești”, a menționat Dodon.

Șeful statului a mulțumit părții rusești și, în primul rînd, președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, pentru deschiderea către dialog și identificarea unor soluții concrete și optime pentru problemele care s-au acumulat în relațiile moldo-ruse pe parcursul ultimilor 8 ani.

„În urma vizitei la Moscova vom avea mult de lucru. Și îl vom realiza. În timpul vizitei am primit mii de mesaje de susținere și aprobare a eforturilor depuse de delegația noastră în cadrul acestei vizite. Sînt convins că, avînd sprijinul poporului moldovenesc, le vom reuși pe toate!”, a conchis președintele.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?