Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Nargiz despre chișinăuieni: "Anume voi ați făcut astfel, că eu să mă aflu astăzi pe scena voastră, acum deja și pe a mea" ©

18 ian. 2017,, 15:00   Showbiz
3892 0

Pe data de 7 decembrie, pe scena Palatului Național al capitalei a evoluat cîntăreața, creația căreia este cosmosul, în care fiecare își poate găsi propria galaxie, pe cea a: sentimentelor, emoțiilor, chipurilor și desigur, a muzicii.

Misterioasa, pătrunzătoarea, hipnotizanta, spectaculoasa, uimitor de talentata și incredibil de deschisă …

Nargiz Zakirova, cîntăreață extraordinară, cu o voce unică, finalistă a show-ului vocal "Golos", și-a prezentat noul său program de concert "Tanțî na bitîh steklah" (Dansuri pe sticlă spartă).

Evoluția cîntăreței a extaziat la maxim publicul moldovenesc. În spatele chipului de divă rock extravagantă se ascunde sensibilitatea sinceră și feminitatea. Nargiz și-a încîntat fanii comunicînd cu ei ușor, deschizîndu-și în fața lor inima. Ea primea cu plăcere florile de la spectatorii recunoscători, îmbrățișîndu-i, mărturisindu-le dragostea ce le-o poartă, mulțumindu-le din inimă tuturor acelora care au venit la "petrecerea chișinăuiană fierbinte", cîntăreței nu-i prea place de cuvîntul "concert".

“Eu consider că toți îmi sînteți rude,oameni dragi și apropiați, căci anume voi ați făcut astfel, că eu să mă aflu astăzi pe scena voastră, acum deja și pe a mea”, a mărturisit Narghiz.

De pe scena Palatului Național au răsunat astfel hit-uri, preferate de mulți ca: "Ia ne veriu tebe", "Libovi", "Ia ne tvoia", precum și piese noi din albumul lui Nargiz "Șum serdța", care a fost lansat la începutul lunii octombrie.

Acordul final al concertului a fost flash mob-ul cu avioanele de hîrtie, pe care spectatorii le lansau pe scenă la refrenul cîntecului "Tî moia nejnosti". Chiar dacă aceasta a fost o surpriză totală pentru cîntăreață, ea a preluat inițiativa spectatorilor, susținîndu-i, coborînd în public ca să cînte strofele rămase ale cîntecului împreună cu fanii săi.

Nargiz, muzicienii săi și organizatorii concertului au făcut totul ca chișinăuienilor să le rămînă în amintiri pentru mult timp această seară. Mulți își vor aminti acele momente cînd cîntăreața s-a numit în glumă "cheala Ion Suruceanu", exprimîndu-și dorința de a-și cumpăra un apartament în Chișinău, căci, potrivit spuselor ei, "în Moldova este foarte cald și confortabil".

Agenția de Concert Gala Star Reality își exprimă recunoștința față de partenerii evenimentului, precum și partenerii de informare, pentru profesionalism și o cooperare fructuoasă.

În special, am dori să menționăm partenerul general - Compania de Construcții Kirsan. Pe spectatorii care au venit la concert i-au bucurat seturile de sărbătoare, oferite de companie și certificatele-cadou în valoare de 1500 €. A provocat multe emoții și chipul lui Nargiz în mărime naturală de pe fundalul brand wall-ului Kirsan din holul Palatului Național. Spectatori fericiți s-au grăbit să facă poze cu copia idolului său, căci arăta ca vie.

De asemenea, în holul sălii de concert a avut loc prezentarea colecției capsulă neobișnuite a brandului JULIA ALLERT. Totodată, fanii creației lui Nargiz au fost serviți cu minunata șampanie cu marca comercială CRICOVA.

Importatorul oficial al automobilelor JAGUAR, Compania DAAC Hermes, a venit cu o prezentare inedită pentru oaspeții serii.

Partenerul informațional general al evenimentului - stația de radio "Russkoie radio v Moldove" a pregătit și a organizat surprize plăcute. Una dintre acestea a fost dansul senzual al artiștilor Swou-baletului Teodor în timpul interpretării cîntecului popular "Vdvoem", care a sensibilizat-o pe interpretă pînă la lacrimi.

Nargiz a menționat că se află într-un șoc plăcut în ce privește organizarea evenimentului, spunînd despre oamenii din Moldova că sînt "întruchiparea bunătății, ospitalității și iubirii". De asemenea, a rămas entuziasmată de bucătăria moldovenească delicioasă și alte delicatese primite de la oameni deosebiți cu inimă mare.
Îi aducem mulțumiri lui Nargiz și echipei sale pentru cîntecele pătrunzătoare, pline de suflet și atmosfera caldă a minunatei seri, care i-a unit pe chișinăuieni în dragostea lor față de muzica splendidă!
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?