X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Dodon nu i-a solicitat lui Putin asistenţă financiară

18 ian. 2017,, 14:15   Politică
6746 14

Preşedintele Moldovei, Igor Dodon, a declarat că în cadrul negocierilor cu liderul rus, Vladimir Putin, nu a solicitat asistenţă financiară de la Federaţia Rusă, informează NOI.md.

„Noi am venit încoace nu după bani. Eu nu i-am cerut bani lui Putin. Daţi-ne undiţă, iar peştele îl vom prinde singuri. Daţi-ne posibilitate să cîştigăm, să producem şi să exportăm”, a spus Igor Dodon în interviul acordat lui Dmitri Kiseliov, directorul Agenţiei Internaţionale de Informaţii „Rossia segodnea”, în emisie directă la postul de radio Sputnik Moldova.

„Noi sîntem un popor harnic, noi singuri vom fi în stare să hrănim ţara noastră. Daţi-ne această posibilitate. Iar aceste posibilităţi sînt aici – cu tradiţionalii noştri parteneri din CSI”, a adăugat Igor Dodon.

El a menţionat că actualmente o treime din toate veniturile bugetului Moldovei o constituie creditele externe şi ţara se transformă în republică bananieră, care contează în principal pe asistenţa externă. „Trebuie modificată conceptual structura economiei moldoveneşti”, a declarat preşedintele Moldovei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?