Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Selecţionata Moldovei a remizat cu Qatarul (VIDEO)

18 ian. 2017,, 12:10   Sport
5161 0

Naţionala de fotbal a Moldovei a jucat la egalitate în meciul amical cu selecţionata Qatarului.

Meciul, care a avut loc în seara zilei de 17 ianuarie la Doha, s-a finalizat cu scorul de 1:1. Discipolii antrenorului principal al echipei moldoveneşti, Igor Dobrovolschi, au fost nevoiți să se revanşeze după golul marcat în primele minute ale meciului, comunică NOI.md.

Primul meci din anul curent al selecţionatei de fotbal a Moldovei a avut loc pe Stadionul "Al-Sadd", echipat cu sistem ultra-modern de aer condiționat şi fiind unicul printre edificiile sportive de acest gen din tot Orientul Apropiat. Anume aici vor avea loc unele meciuri ale Campionatului Mondial-2022, a cărui gazdă va fi Qatarul.

La începutul disputei inițiativa a aparţinut gazdelor graţie pătrunderii lui Sebastian Soria în poarta lui Alexei Coşelev. Fotbaliştii noștri au avut nevoie de peste 20 de minute pentru a se revanşa. După executarea unui corner, balonul a fost preluat de atacantul selecţionatei Moldovei, Andrei Cojocari. Fiind la marginea careului de pedeapsă, el a aplicat un şut puternic direct în poarta omologului său, Saab Mustafa Al Sheib.

Cele 65 de minute restante ale meciului s-au desfăşurat în luptă asiduă reciprocă. Arbitrul principal al întîlnirii Omar Al-Yakubi mai mult nu a constatat punctarea în poarta vreo uneia dintre echipe. Totodată, el a arătat două cartonașe galbene – lui Radu Gînsari din echipa oaspeţilor şi lui Ahmed Mud Al-Sayed din selecţionata Qatarului.

Selecţionata Moldovei pentru prima data în istoria sa a jucat cu adversari din Qatar. În topul mondial FIFA qatarienii sînt pe poziţia 85, în timp ce fotbaliştii noştri – pe locul 164.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?