X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Plahotniuc, despre intențiile lui Dodon: Vom bloca orice tentativă…

18 ian. 2017,, 09:39   Politică
24386 36

În urma declarațiilor făcute de șeful statului la Moscova, liderul PD, Vlad Plahotniuc, a declarat că guvernarea nu va admite denunțarea Acordului de asociere cu UE, notează NOI.md.


Plahotniuc a condamnat pozițiile exprimate de Igor Dodon, precizînd că Moldova nu are nevoie să dea semnale contradictorii de politică externă.

„Moldova are un singur vector extern – vectorul european. Iar acest adevăr trebuie spus cu fruntea sus în orice vizită peste hotare, fiindcă țara noastră nu are voie să dea semnale contradictorii de politică externă. În legătură cu intenția președintelui Igor Dodon de a denunța Acordul de asociere a R. Moldova cu UE, nu doar că vom bloca orice tentativă de anulare a lui, dar vom accelera implementarea, astfel încît beneficiile să fie simțite în continuare de cît mai mulți oameni. Acordul este bun, a dat roade și va da roade”, a explicat Plahotniuc.

Președintele Dodon a menționat ieri, în cadrul unei conferințe de presă susținute în comun cu Vladimir Putin, că va susține denunțarea Acordului de asociere cu UE, după alegerile parlamentare din 2018.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?