Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Reprezentanţii PPDA din Orhei dezmint informaţia colegilor săi

17 ian. 2017,, 16:12   Politică
4472 1

Reprezentanţii organizaţiei teritoriale a Partidului Platforma "Demnitate şi Adevăr" (DA) dezmint informaţia colegilor săi care luni au părăsit rîndurile partidului, din motiv că, în opinia lor, conducerea formaţiunii vrea să vină la guvernare cu ajutorul cetăţenilor.

Marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, noul preşedinte al organizaţiei teritoriale din Orhei, Victor Mudrea, a spus că "fostul conducător al organizaţiei, Ion Levinţa, a prezentat luni o informaţie greşită".

El consideră că Levinţa a fost mituit de Partidul Democrat cu 10 mii de lei, o maşină şi un oficiu pentru ca să părăsească partidul, să dizolve organizaţia teritorială din Orhei şi să creeze un alt partid.

"Ceilalţi membri ai partidului, de asemenea, mereu nu sînt de acord cu ceea ce face conducerea partidului, dar noi toţi sîntem oameni şi toţi greşim. În ceea ce ţine de afirmaţiile lui Levinţa despre colectarea banilor de la organizaţiile teritoriale, există o astfel de iniţiativă. Mult timp organizaţiile lucrau fără investiţii şi era greu, anume din aceste motive s-a decis colectarea banilor. Suma minimă este 50 de lei, dar fiecare donează cît poate", a spus Mudrea.

În opinia lui, "cei care au părăsit partidul sînt trădători şi au plecat pentru bani, chiar dacă de la bun început au promis să lupte cu guvernarea".

Luni, la o conferinţă de presă, patru membri ai organizaţiei teritoriale Orhei a Partidului DA au anunţat că pleacă din formaţiune pentru că conducerea partidului încearcă să ajungă la guvernare cu ajutorul cetăţenilor, precum şi că urmăresc scopuri personale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?