X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Scenariu nou în cazul morţii lui George Michael

18 ian. 2017,, 01:00   Externe
4073 0

George Michael începuse să ia "droguri tari" în ultimii ani, a spus Andros Georgiou, respingînd totodată posibilitatea ca artistul să se fi sinucis, conform Agerpres.
Poliția britanică a informat că autopsia efectuată este neconcludentă și că așteaptă rezultatele altor teste pentru a determina cu exactitate cauza morții cîntărețului.

Starul britanic a fost găsit fără suflare la reședința sa din Goring-on-Thames, la 25 decembrie. Se crede că a decedat din cauza unei probleme cardiace.

"Cred că a luat o mare cantitate de 'ceva', pe care a amestecat-o cu antidepresive și alte medicamente cu care se trata și cu alcool. Inima sa a încetat pur și simplu să bată", a relatat Georgiou.

Deși a confirmat că starul era hotărît să se trateze, Georgiou a lăsat să se întrevadă că alte persoane și influența lor "l-au tras înapoi spre latura întunecată".

Georgiou a subliniat că dorește să afle "adevărul" despre ceea ce s-a întîmplat, inclusiv detalii despre substanțele ingerate de artist și proveniența lor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?