X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Cantitate impunătoare de carne, transportată ilicit în capitală

17 ian. 2017,, 13:15   Societate
2933 0

Un bărbat originar din raionul Criuleni transporta ilicit 580 kg de carne de pui secționat la o piață comercială din capitală.

Bărbatul a fost stopat și documentat de către ofițerii de investigare a fraudelor economice ai sectorului Buiucani din cadrul Direcției de poliție a municipiului Chișinău, relatează NOI.md.

Bărbatul nu a putut prezenta, la cererea polițiștilor, acte de origine sau facturile fiscale pentru carnea pe care o transporta. Astfel, autocamionul cu carne a fost escortat la Inspectorat, iar bărbatul a fost audiat și documentat conform procedurii. Acesta s-a dovedit a fi fondatorul și administratorul unei întreprinderi specializate în domeniul comercializării produselor din carne.

Valoarea cantității de carne ridicată este de aproximativ 20 de mii de lei. În privința bărbatului a fost întocmit un proces verbal cu aplicarea amenzii în sumă de 10 mii de lei. De asemenea, urmează a fi sesizate și alte instituții de stat abilitate în domeniu, pentru luare de atitudine în cazul dat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?