Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Igor Dodon se întîlnește astăzi cu Vladimir Putin

17 ian. 2017,, 09:42   Politică
5749 12

Președintele Igor Dodon, aflat în vizită oficială la Moscova, se întâlnește astăzi, 17 ianuarie, cu omologul său rus, Vladimir Putin.


Pe pagina oficială a președintelui Federației Ruse se menționează că în cadrul discuțiilor urmează să fie abordate mai multe subiecte, o atenție deosebită urmând a fi acordată reglementării transnistrene, transmite IPN.

Ce doi președinți urmează să vorbească despre relațiile bilaterale și despre cooperarea comercial-economică și cultural-umanitară. Potrivit paginii oficiale a președintelui rus, o atenție deosebită va fi acordată actualelor probleme regionale, în primul rând reglementării transnistrene.

Șeful statului efectuează o vizită oficială la Moscova în perioada 16-18 ianuarie. Președintele are programate întrevederi și cu președintele Consiliului Federației, Valentina Matvienco și cu vice-președintele Guvernului rus, Dmitri Rogozin. La fel, Igor Dodon va avea întâlniri și cu ministrul afacerilor externe al Federației Ruse, Serghei Lavrov, cu președintele Colegiului Comisiei Economice Euroasiatice, Tigran Sarkisyan și patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kiril.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?