X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Căutările aeronavei Malaysia Airlines au încetat

17 ian. 2017,, 09:18   Externe
2418 0

Operaţiunile de căutare ale aeronavei Malaysia Airlines, printre cele mai costisitoare din istorie, depășind peste 124 de milioane de dolari, au fost oprite la aproape trei ani de la dispariția acesteia deasupra Oceanului Indian, potrivit unei declarații comune a oficialilor din China, Australia și Malaysia, țări ce au participat la căuturi, informează CNN.



Avionul companiei Malaysia Airlines a dispărut pe 8 martie 2014, în timp ce zbura de la Kuala Lumpur (Malaysia) spre Beijing (China), având 239 de persoane la bord, ce sunt considerate moarte.

„În ciuda tuturor eforturilor și a faptului că am folosit cele mai bune echipamente existente, tehnologie de ultimă oră, precum și consiliere din partea unor profesioniști cu înaltă calificare, care sunt cei mai buni în domeniul lor, din păcate, căutarea nu a fost în măsură să localizeze avionul. Decizia de a suspenda căutarea subacvatică nu a fost tratată cu ușurință și nici fără tristețe”, se arată în declarație, dispariția avionului rămânând un mister.

După doi ani, dispariția zborului MH370 al Malaysia Airlines rămâne un mister! Căutările epavei continuă până în iulie!

Steve Wang, a cărui mamă se afla la bordul avionul, a declarat pentru CNN că este dezamăgit că aceste căutări s-au terminat cu așa puține răspunsuri. „Ei au spus că sunt siguri că au căutat în locurile care trebuia, însă se pare că s-au înșelat. Consider că este responsabilitatea lor doar pentru cei 239 de pasageri ai avionului, sau pentru astfel de situații, să dea un răspuns întregii lume și să spună ce s-a întâmplat cu adevărat cu zborul MH370”, a adăugat acesta.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?