Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

“Spice Girls” e istorie! Beckham spulberă şansele trupei să revină

16 ian. 2017,, 01:36   Showbiz
3488 0

Planurile lui Geri Horner, Mel B şi Emma Bunton de a reînvia trupa “Spice Girls” sunt istorie! Cea care a apelat la ajutorul avocaţilor pentru a opri turneul alături de băieţii de la “Backstreet Boys” este, uimitor, chiar Posh.


Proiectul celor trei artiste valora peste 10 milioane de lire sterline şi urma să se concretizeze anul viitor sub forma unui turneu alături de “Backstreet Boys”.

“Fetele sunt devastate, nu le vine să creadă. Este un mod foarte trist de a spune “Adio” celei mai cunoscute trupe de fete din istorie, mai ales că Posh a însemnat foarte mult pentru formaţie”, a declarat un apropiat.

Întrebată de ce părere are despre revenirea trupei, Victoria Beckham răspunde: “Da, e o idee bună, dar să fie o trupă nouă, fără nicio legătură cu ceea ce a fost. Nu vreau ca piesele “Spice Girls” să fie cântate şi nici numele formaţiei să fie folosit. Cred că ar trebui să scrie melodii noi, aş fi foarte tristă să aflu că hiturile noastre s-ar auzi în acest turneu”, scriu cei de la “The Sun”.

Ba mai mult, soţia lui Beckham, a cărei avere este estimată undeva la 250 de milioane de lire sterline, a angajat o echipă de avocaţi pentru a le opri pe fostele colege să reînvie trupa.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?