Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Codul galben stopează traversarea vămilor

11 ian. 2017,, 14:14   Societate
4359 0

(UPDATE 14:14) Autoritățile de frontieră din Ucraina au informat Poliția de Frontieră precum că au fost instituite restricții de trafic pe drumurile de acces la frontiera cu R. Moldova, pentru toate categoriile de autovehicule. Mai mult, circulația este interzisă în zona de sud a frontierei, de pe partea ucraineană, iar acest fapt condiționează neautorizarea trecerii frontierei de stat prin punctele de trecere.

Poliţia de Frontieră colaborează în permanență cu autorităţile de frontieră din statele vecine, în vederea informării operative cu privire la situația de la graniță.

(UPDATE 13:48) Posturile vamale ”Tudora” și ”Palanca” și-au reluat activitatea, fiind autorizată traversarea frontierei pentru toate categoriile de unități de transport.

(UPDATE 11:50) A fost reluată activitatea prin postul vamal ”Cișmichioi”, ”Basarabeasca” și ”Mirnoe”. Referitor la postul vamal ”Basarabeasca”, menționăm că circulația este permisă doar pînă în localitatea Serpnaia (UA), iar după traversarea postului ”Mirnoe” este posibil de circulat doar pînă în orașul Bolgrad (UA).

(UPDATE 10:50) Traversarea frontierei de stat este restricționată și prin postul vamal ”Palanca”.

(UPDATE 10:20) Din cauza traseelor înzăpezite, pe teritoriul ucrainean este restricționată circulația prin posturile vamale ”Săiți” și ”Tudora”.

În legătură cu blocarea căilor de acces pe teritoriul Ucrainei, cauzată de ninsori abundente, sînt din nou consemnate restricții de trafic prin posturile vamale ”Ceadîr-Lunga 1”, ”Ceadîr-Lunga 2”, ”Basarabeasca”, ”Mirnoe”, ”Vulcănești”, ”Cișmichioi”, ”Cairaclia”, relatează NOI.md

În continuare, din cauza formării podurilor de gheață peste rîul Nistru rămîne sistată activitatea posturilor vamale de tip debarcader, ”Soroca” și ”Cosăuți”.

Serviciul Vamal recomandă participanților la traficul transfrontalier care și-au planificat traversarea frontierei prin posturile vamale nominalizate să opteze pentru alte posturi aflate în proximitate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?