Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Futsaliştii moldoveni n-au reuşit să dispună dublu de turci

6 ian. 2017,, 11:15   Sport
3105 0

Selecţionata naţională de futsal a Moldovei a cedat naţionalei Turciei în al doilea meci amical, cu scorul de 1:4.


În acest mod, adversarii turci s-au revanşat faţă de discipolii tehnicianului selecţionatei moldoveneşti Vladimir Vusatîi pentru înfrîngerea de acum o zi, comunică NOI.md.

În meciul care a avut loc în cadrul sparringului de două meciuri din oraşul turc Yalova, selecţionata Moldovei prima a deschis scorul prin eforturile sportivului Oleg Hilotii. Ea însă n-a reuşit să repete succesul obţinut cu o zi în urmă. Turcii au marcat patru goluri şi au finalizat meciul cu o victorie indiscutabilă. Acum o zi futsaliştii moldoveni antrenaţi de Vladimir Vusatîi au dispus de adversarii din Turcia cu scorul de 5:2.

Precizăm că spparingul de două meciuri al selecţionatei Moldovei cu Turcia are loc în cadrul pregătirilor către preliminariile Campionatului Europei-2018. Futsaliştii nostril în perioada 26-29 ianuarie urmează să se confrunte cu adversari din Țara Galilor, Grecia și San Marino. La finele lunii decembrie, în cadrul pregătirilor către turneu, discipolii lui Vladimir Vusatîi au fost învinşi de două ori de selecţionata Republicii Belarus.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?