X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Michael Schumacher, omagiat. Care este starea lui de sănătate

3 ian. 2017,, 12:17   Sport
5200 0

Astăzi, marţi, 3 ianuarie, Schumi împlineşte 48 de ani. El este înconjurat în acaestă zi numai de familie.

Imediat după accident, Schumacher a intrat într-o comă indusă medical vreme de şase luni. Starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit progresiv, iar în luna septembrie a anului 2014 a revenit la casa din Geneva, pentru recuperare.

"Michael Schumacher nu poate merge şi nu se poate ridica nici măcar cu ajutorul specialiştilor care îl monitorizează", a spus Damm în instanţă, potrivit Express. Sabine Kehmas, managerul fostului pilot de F1, a refuzat să comenteze aceste informaţii, precizînd că nu va exista o actualizare oficială privind starea de sănătate a lui Schumacher.

Fostul pilot de Formula 1 are nevoie de îngrijire non-stop, iar costurile se ridică la aproximativ 150.000 de euro pe săptămînă. O echipă formată din 20 de medici şi asistente este resposabilă de sănătatea acestuia, conform Mediafax. Practic, suma totată pentru îngrijirea lui Schumacher este de peste 14 milioane de euro în trei ani.

La momentul accidentului, averea fostului pilot se ridica la 500 de milioane de euro. Soţia sa, Corinna Schumacher, ar fi vîndut un avion privat şi o casă de vacanţă în Norvegia pentru a acoperi costurile de îngrijire.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?