X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Chirtoacă a făcut bilanțul activității sale

31 dec. 2016,, 18:00   Capitala
5576 2

„La un moment dat am crezut că anul 2016 se va încheia dramatic pentru Chișinău și angajații Primăriei”, așa a început primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, discursul său în care a făcut bilanțul anului curent.

Edilul spune că, deși 2016 a fost un an cu multe provocări pentru municipalitate. Cele mai importante realizări, în opinia primarului capitalei, sînt renovarea monumentului Scara Cascadelor din parcul Valea Morilor, asamblarea troleibuzelor fără fir și investițiile de la Spitalul Sfînta Treime.

La capitolul restanțe Chirtoacă a notat probleme ce țin de comerțul stradal înfloritor, cîinii fără stăpîn, alimentația în instituțiile de învățămînt, inundațiile care au avut loc vara, corupția, datoriile, inclusiv și falimentarea unor întreprinderi municipale, deposedarea municipalității de terenuri ș.a.

„La un moment dat am crezut că anul 2016 se va încheia dramatic pentru Chișinău și angajații Primăriei”, a spus primarul general, făcînd referire la problemele cauzate de explozia din cafeneaua La Soacra, inițiativa de a organiza Referendum de demitere a sa din funcție, criza de la Apă-Canal Chișinău, aprobarea tîrzie a bugetului municipal, dar și scandalurile de corupție, inclusiv cele cu licitațiile aranjate din cadrul DGETS și produsele necalitative livrate în grădinițe.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?