Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Soţia ambasadorului grec în Brazilia şi două alte persoane, suspecte de uciderea acestuia

31 dec. 2016,, 23:00   Externe
9397 0

Autorităţile braziliene suspectează că ambasadorul grec în Brazilia, care a fost dat dispărut pe 26 decembrie, a fost ucis şi au reţinut-o pe soţia acestuia, un ofiţer de poliţie şi un alt bărbat, bănuiţi a fi fost implicaţi în uciderea oficialului, informează presa internaţională.

Poliţia locală a comunicat faptul că ofiţerul reţinut, ce avea o legătură amoroasă cu soţia ambasadorului grec, a mărturisit crima.

Cea de-a treia persoană, despre care se crede că ar avea o relaţie de rudenie cu ofiţerul de poliţie, este suspectată că ar fi stat de pază şi ar fi ajutat la mutarea cadavrului ambasadorului.

Cele trei persoane vor fi reţinute pentru 30 de zile în timp ce investigaţiile vor continua.

Poliţia braziliană suspectează că trupul carbonizat găsit în interiorul unui vehicul incendiat în Rio de Janeiro ar putea fi cel al ambasadorului grec în Brazilia, care a fost dat dispărut săptămîna aceasta.

Ambasadorul Kyriakos Amiridis, în vîrstă de 59 de ani, a fost văzut ultima oară luni, într-o suburbie din zona metropolitană a oraşului Rio de Janeiro. Soţia acestuia l-a declarat dispărut miercuri.

Reţeaua de televiziune Globo a prezentat imagini ale vehiculului incendiat în cartierul Nova Iguaçu, unde se presupune că ambasadorul a dispărut. Plăcuţele de înmatriculare ale vehicului incendiat corespund cu cele ale maşinii închiriate de ambasadorul grec.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?