Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Trump va întîlni Anul Nou împreună cu Stallone

31 dec. 2016,, 19:00   Externe
6033 1

Președintele ales al SUA, Donald Trump, va întîlni anul 2017 la moșia sa Mar-a-Lago (Florida), comunică The Hill.

Potrivit publicației, republicanul a invitat peste 800 de oaspeți, printre care actorul Sylvester Stallone și producătorul Quincy Jones.

De asemenea, Trump va fi însoțit de soția lui Melania și fiul cel mic Barron. Este de remarcat că inițial invitații vor servi cocktail-uri, iar apoi va avea loc cina de gală și dansurile.

La 30 decembrie s-a comunicat că Președintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a trimis lui Donald Trump un mesaj de felicitare, în care și-a exprimat speranța pentru restabilirea relațiilor constructive între Moscova și Washington. Liderul rus l-a felicitat, de asemenea, pe președintele în exercițiu, Barack Obama, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

La 19 decembrie a devenit cunoscut faptul că Stallone a refuzat oferta lui Trump de a conduce National Endowment of the Arts SUA, fondul național pentru sprijinirea proiectelor din domeniul artei. Potrivit actorului, el va aduce mai multe folos, atrăgînd atenția cetățenilor la nevoile veteranilor, care merită un loc de muncă bine plătit, locuință confortabilă și un sprijin financiar.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?