Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Premieră video: Radu Sîrbu ft. Sianna "Rain Falling Down"

25 mar. 2013,, 12:11   Showbiz
4723 0
Foto : allfun.md
Radu Sîrbu revine în atenţia publicului cu o nouă piesă, intitulată "Rain Falling Down" în colaborare cu Sianna. Piesa are deja de un videoclip inedit, în care sînt folosite filmări din arhiva personală a interpretului. Secvenţele au fost filmate în urmă cu doi ani, în una din "escapadele în natură", cum le numeşte interpretul, iar imaginile reflectă perfect starea melancolică şi calmă a piesei.

"Tema piesei este una foarte actuală şi povesteşte despre o relaţie încheiată şi despre părerile de rău şi regretele cu care rămîi în urma unei astfel de experienţe. Totuşi, dacă privim în urmă găsim şi lucruri frumoase trăite alături de acea persoană şi care ţii să le apreciezi abia, cînd le pierzi. Exact acest sentiment am ţinut să-l transmit în videoclipul piesei "Rain Falling Down", momentele simple şi frumoase, pe care fiecare din noi le trăim zilnic, fără să ne dăm seama că de fapt aceste momente creează starea de fericire pe care o căutăm cu disperare.

Secvenţele au fost filmate în urmă cu doi ani în cele cîteva zile de relaxare, în care după o lună grea de muncă în studioul de înregistrări, ne-am aşezat în maşină şi am plecat cu prietenii fără nici un fel de plan. Cei care mă cunosc ştiu că marea mea pasiune pe lîngă muzică este fotografia, iar camera mă însoţeşte mereu.

Am avut parte de toate în zilele alea, am reuşit chiar să rămînem cu maşina blocată în nisip, în mijlocul unei plaje pustii, dar a fost o evadare totală, fără planuri şi rezervări la hotel. Am revăzut imaginile recent în arhiva personală, exact în momentul în care lucram la piesa "Rain Falling Down" şi mi-am dat seama că se potrivesc perfect", - a declarat Radu Sîrbu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?