X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Țuțu își cedează centura în favoarea lui Ignat

27 dec. 2016,, 16:00   Sport
3978 0

Constantin Țuțu se retrage din sportul profesionist, iar ultima centură pe care a obținut-o la campionatul mondial în categoria de 85 kg, versiunea KOK, i-o cedează lui Aurel Ignat, informează NOI.md.


Anunțul a fost făcut personal de către Țuțu în cadrul unui briefing de presă.

„A fost o decizie deloc ușoară pentru mine. Am purtat mai multe discuții cu antrenorul în privința cedării centurii lui Ignat. Îl cunosc foarte bine pe Aurel, știu că este un sportiv foarte bun, cu perspective, perseverent, muncește foarte mult, este patriot. Din aceste motive, am decis să-i dau lui centura”, a declarat Constantin Țuțu.

Sportivul a anunțat că se retrage de pe arena sportului, pe motiv că se va implica mai mult în domeniul politic. La fel, în următoarea perioadă, Țuțu intenționează să se ocupe de clubul din care face parte.

„Este o decizie destul de rațională. Vine o nouă generație de sportivi destui de ambițioși. Dacă am cîștigat piramida, ne dă dreptul să sperăm că vom reuși să menținem centura în Moldova”, a afirmat antrenorului lui Constantin Țuțu, Dorin Damir. Acesta a ținut să-i mulțumească sportivului pentru activitatea sa de 20 de ani în acest domeniu și să-i ureze succese în politică.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?