X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Cum putem oferi un cadou şi cum putem cîştiga ©

27 dec. 2016,, 12:30   Business
4833 0

Ce poate fi mai frumos decît a face un cadou util și a-i trezi emoții pozitive persoanei dragi? Da - a oferi un cadou, rămînînd în cîștig!

Cum se spune, "trebuie să cunoști locurile bune de pescuit": în rețeaua magazinelor specializate «Viorica-Cosmetic», selectînd cadouri pentru cei dragi, în valoare de 150 de lei, veți obține un bilet de loterie, devenind în mod automat participant al promoției, unde puteți cîștiga 1000 de cadouri de marcă și super-premii – un laptop Asus ES1, smartphone Samsung Galaxy J5 și tableta Lenovo Yoga.



Un mic sfat: la procurarea produselor cosmetice și de parfumerie în valoare de peste 150 de lei, rugați vînzătorul-consultant să divizeze achiziționarea în două cecuri, evident veți obține doua bilete de loterie - o șansă de a cîștiga de două ori mai multe premii!

Dar cel mai important este că în magazinele «Viorica-Cosmetic» puteți găsi un asortiment vast de produse cosmetice pentru nou-născuți, produse pentru îngrijirea zilnică, precum și produse de parfumerie, lumnări decorative aromate, cumpărînd un cadou cu adevărat util pentru orice vîrstă.

Detalii pe site-ul www.VIORICA.md

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?