X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Afiș cultural pentru 18 decembrie

18 dec. 2016,, 09:00   Afiș
2206 0

Teatru
Cei mici sînt așteptați la ora 11.00 pentru a urmări la Teatrul „Guguță” spectacolul „Sipețelul fermecat”, la Teatrul „A.P. Cehov” – la spectacolul „Regina de zăpadă”.

Teatrul „Licurici” invită la spectacolul „Omul de zăpadă”, care se va desfășura la orele 10.00 și 12.00.
Spectacolul „Revizorul” se va juca pe scena Teatrului „A.P. Cehov”, începînd cu ora 18.00.
Teatrul „Satiricus I.L. Caragiale” va găzdui spectacolul „Maestrul și Margarita”, care va începe la ora 18.00.
Spectacolul „Scumpa noastră Elena Sergheevna” va putea fi urmărit la Teatrul „De pe strada Trandafirilor”, începînd cu ora 18.00.

Concerte
La Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” va avea loc un concert de caritate „Ne unește o iubire”, care va începe la ora 16.00.

Cinema
La cinematografele Patria Loteanu și Patria-Multiplex vor fi proiectate peliculele: „Animale de noapte”, „Super party la birou”, „Vaiana”, „Moșul cel rău 2”, „Aliatul”.

Expoziții
La Muzeul Național de Istorie a Moldovei au loc expozițiile: „Vindem artă, nu oameni”, „Moldova Independentă. Pagini de istorie”, „Icoane din colecții particulare chișinăuiene”, „Comorile trecutului”, „Arme și echipament militar – o evoluție în timp”, „Moldova sovietică: între mituri și gulag”, „Istorie și civilizație”, Diorama „Operația Iași-Chișinău. 1944” și „Natura. Omul. Cultura”.
La Muzeul Național de Artă pot fi vizitate expozițiile: „Krizbaia Alex Sandor” și „Mihail Grecu – 100 de ani de la naștere”.
Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală găzduiește expoziția: „Croșeta de aur”, „Tineri plasticieni inspirați de creația lui Mihail Grecu”.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?