X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Afiș cultural pentru 17 decembrie

17 dec. 2016,, 09:30   Afiș
1729 0

Teatru
Cei mici sînt așteptați la ora 11.00 la Teatrul „Guguță” pentru a urmări spectacolul „Sipețelul fermecat”, la Teatrul „A.P. Cehov” – la spectacolul „Regina de zăpadă”.

Teatrul „Licurici” va prezenta spectacolul „Mascarada veselă”, care se va desfășura la orele 10.00 și 12.00.
Teatrul „Satiricus I.L. Caragiale” este gazda spectacolului „Nunta”, care va începe la ora 18.00.
Spectacolul „Scumpa noastră Elena Sergheevna” se va juca pe scena Teatrului „De pe strada Trandafirilor”, începînd cu ora 18.00.
Teatrul „A.P. Cehov” invită la spectacolul „Salut de pe lumea cealaltă sau «Fiți sănătoși»!”, care va începe la ora 18.00.
Spectacolul „Don Giovanni” va putea fi urmărit la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, începînd cu ora 18.00.
Teatrul „Mihai Eminescu” va găzdui spectacolul „Panică la Grand Hotel”, care va începe la ora 19.00.

Cinema
La cinematografele Patria Loteanu și Patria-Multiplex vor fi proiectate peliculele: „Animale de noapte”, „Super party la birou”, „Vaiana”, „Moșul cel rău 2”, „Aliatul”.

Expoziții
La Muzeul Național de Istorie a Moldovei au loc expozițiile: „Vindem artă, nu oameni”, „Moldova Independentă. Pagini de istorie”, „Icoane din colecții particulare chișinăuiene”, „Comorile trecutului”, „Arme și echipament militar – o evoluție în timp”, „Moldova sovietică: între mituri și gulag”, „Istorie și civilizație”, Diorama „Operația Iași-Chișinău. 1944” și „Natura. Omul. Cultura”.
La Muzeul Național de Artă pot fi vizitate expozițiile: „Krizbaia Alex Sandor” și „Mihail Grecu – 100 de ani de la naștere”.
Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală găzduiește expoziția: „Croșeta de aur”, „Tineri plasticieni inspirați de creația lui Mihail Grecu”.
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?