Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Cum va influența nașterea asupra carierei Adrianei Ochișanu

18 dec. 2016,, 15:00   Showbiz
3232 0

În anul 2016, în viața interpretei Adriana Ochișanu s-au întîmplat mai multe evenimente frumoase, însă cea mai importantă a fost noutatea că în curînd va deveni mămică.

Solicitată de NOI.md, interpreta ne-a mărturisit că sarcina a fost una mult așteptată, iar marea veste i-a adus multe bucurii.

Adriana ne-a mărturisit că micuța va apărea pe lume la începutul lunii februarie. Și pentru că după aceasta va urma perioada postului, Adriana Ochișanu își va lua o minivacanță în cariera sa muzicală și va avea grijă de nou-născut. „În februarie, martie și aprilie îmi voi lua o minivacanță, dar după aceasta voi reveni la muncă”, a menționat artista.

În anul 2017, Adriana Ochișanu va lansa un nou album de muzică populară, împreună cu Orchestra Fraților Ștefăneț, iar realizarea pieselor ce se vor regăsi pe acest CD este deja în toi. Primele melodii de pe album vor fi lansate la începutul anului.

La fel, interpreta deja are trecute în agendă o mulțime de evenimente private pentru anul care vine, ceea ce înseamnă că „munca” de mamă va fi combinată asiduu cu cea de interpretă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?