Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

PLDM va discuta cu PCRM și PD despre demisia lui Lupu

20 mar. 2013,, 08:35   Politică
3562 1
Foto: filat.md
Grupul Parlamentar al Partidului Liberal Democrat a fost împuternicit să poarte discuții cu fracțiunea PCRM, pe marginea inițiativei legislative, care prevede demisia președintelui Parlamentului, Marian Lupu. Declarația a fost făcută de liderul PLDM, Vlad Filat, după ședința Biroului Politic al PLDM, relatează NOI.md.

Vlad Filat a mai spus că fracțiunea PLDM va discuta și cu reprezentanții fracțiunii Partidului Democrat despre demisia președintelui Parlamentului.

“Grupul Parlamentar PLDM a fost împuternicit să discute cu PCRM pentru a vedea motivele invocate pentru care președintele Parlamentului trebuie demis. De asemenea, vor fi purtate discuții și cu reprezentanții PD, pentru a avea acest schimb de poziții” a spus Vlad Filat.

Întrebat, dacă are să-i reproșeze ceva spicherului Parlamentului, premierul a spus “nu sîntem din cei cu reproșurile, din aceștia avem suficienți”.

Fracțiunea PCRM a înregistrat în Parlament un proiect de lege privind demisia președintelui parlamentului, iar grupul socialiștilor a declarat că va vota pentru demisia lui Marian Lupu. Pentru ca proiectul să fie votat sînt necesare 67 de voturi, iar în cazul în care va fi susținut în această sesiune, nu va mai putea fi supus votului încă o dată.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?