X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Plahotniuc recunoaște că a fost monitorizat de Interpol

22 feb. 2013,, 14:31   Politică
6816 2
Foto: noi.md
Deputatul Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, recunoaște că a fost monitorizat de structurile internaționale, dar acest lucru a avut loc în perioada cînd la guvernare era Partidul Comuniștilor. Potrivit lui, despre aceasta el a aflat de la ministrul Afacerilor Interne, Dorin Recean, notează NOI.md.

Potrivit lui Plahotniuc, monitorizarea sa a fost în legătură cu faptul că a aterizat în Italia pe același aeroport pe care se aflau și cîteva persoane care au făcut achiziții de imobile. “Toți putem fi monitorizați de structurile internaționale, oricine face o achiziție. Eu am fost o perioada sub monitorizate, pentru că am aterizat pe același aeroport cu cîteva persoane care au achiziționat imobile. Procedura poate dura, dar dacă nu se confirmă, se radiază”, a spus Plahotniuc.

Totodată, deputatul PD a declarat că, juriștii săi urmează să stabilească dacă Dorin Recean, prin declarațiile făcute anterior, nu i-a denigrat imaginea. Dacă acest lucru va fi constatat, Plahotniuc susține că îl va acționa pe ministru în judecată.

Plahotniuc mai spune că Dorin Recean, solicitînd ca ședința să se desfășoare în absența presei, a procedat corect, fiindcă datele prezentate i-ar fi putut afecta imaginea. “Dar nu văd de ce nu a procedat corect atunci cînd a făcut declarații anterior”, și-a exprimat nedumerirea Plahotniuc.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?