Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Ghimpu: Filat este pe lîngă mine un morcov

29 ian. 2013,, 09:37   Politică
16314 17
Foto: noi.md
Liderul liberal Mihai Ghimpu susține, că prim-ministrul Vladimir Filat a început o amplă campanie de denigrare a imaginei sale și promite că de acum încolo nu va mai ceda, nici pentru binele alianței, dar va spune lucrurilor pe nume. În cadrul unei emisiuni la ProTv, Ghimpu și-a dat frîu liber emoțiilor și a declarat, că va veni cu probe, care vor demonstra că prim-ministrul cunoștea din start despre incidentul de la Pădurea Domnească, informează NOI.md. Liberalul neagă că cineva l-ar fi informat despre incidentul din data de 23 decembrie.

„PLDM toată viața spune minciuni. De azi înainte o să-i trăsnesc pentru că umblă cu minciuna. Să-mi aducă dovadă. Eu am să fac demers la Procuratură și am să mă lămuresc cu asta. Să aducă dovada: a ceea am vorbit eu și să demonstreze. Aceeași poveste și cu „Ghimpu în buzunar la Plahotniuc”.

Mai mult, liberalul susține că în AIE nu este posibil să se discute vreo problemă, iar totul din cauza premierului.

“Nu este posibil ca noi să discutăm ceva. Dacă nu-i place ceva se ridică și pleacă. El are 32 de mandate și gata. Filat pe lîngă mine este un morcov. Eu lupt de 20 de ani. El a venit călare pe cal, a furat lupta mea și a lui Dorin Chirtoacă, a furat denumirea liberalilor și crede că asta este luptă, să vii să ponegrești?”, a spus Ghimpu într-o adresare către Filat.

Totodată, Ghimpu a avut și un reproș la adresa premierului. "Ştiu că mă priveşti, Domnule, nu meriţi nu că să conduci cu mine alături, dar nici să vorbeşti. Datorită mie ai ajuns să înveţi la Iaşi, să fii premier, unde ţi-e educaţia de la Iaşi? Încetează!", a exclamat liderul PL.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?