vineri, 7 decembrie 2012, 17:52 Vizualizăriview2391 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Gala Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc: Alexandru Epureanu ‒ cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012

Foto: kc-camapa.ru
Sînteţi de acord cu redistribuirea pierderilor totale de apă între consumatorii individuali, efectuată de către ÎS „Apă-Canal Chişinău”?
rezultatele sondajului
Alexandru Epureanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012. Pe locul doi şi trei al clasamentului au ajuns Igor Armaş de la Kuban Krasnodar şi, respectiv, Alexandru Gaţcan de la FC Rostov. Numele titularilor a fost dezvăluit în cadrul Galei Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc organizată vineri, 7 decembrie.

Cel mai bun portar al campionatului Moldovei a fost desemnat Eugen Matiughin (Dacia Chişinău), iar cel mai bun fundaş a fost ales slovenul Miral Samardzic (Sheriff Tiraspol). Alexandru Paşcenco, jucător la Sheriff, a devenit cel mai bun mijlocaş. Cel mai bun atacant a fost votat jucătorul echipei Milsami Orhei ‒ Gheorghe Boghiu.

Cel mai bun arbitru al anului a fost desemnat Gabriel Tupicica, iar cel mai bun antrenor – Vlad Goian, tehnicianul echipei FC Tiraspol.

La fotbalul feminin premiul mare l-a obţinut Nadejda Colesnicenco, căpitanul selecţionatei de junioare U-17 .
Tot în cadrul Galei au fost distinse cu premii speciale pentru aportul la dezvoltarea fotbalului: Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Republica Moldova, CSCT Buiucani şi Departamentul Instituţiilor Penitenciare al Ministerului Justiţiei Republicii Moldova.
 

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Vizualizări 2391
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
banner
banner
Calendar - Arhivă de ştiri
Sărbătorisîmbătă, 1 noiembrie
  • Ziua Internațională Raw Vegan
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
9132 locuri de muncă vacante în Republica Moldova14:45Conform declaraţiilor agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţă la Agenţia Naţională pentru..
Transnistria a adoptat măsuri de prevenire a virusului Ebola14:15Transnistria a adoptat măsuri de prevenire a răspîndirii maladiei, provocate de virusul Ebola, transmite..
Moldova a primit de la UE 600 milioane de euro, din 200714:00Volumul total al asistenţei Uniunii Europene, acordate Moldovei în cadrul Instrumentului European de Vecinătate..
NASA avertizeaza: în 2015 ne așteaptă o vară toridă13:45In 2015, Terra se va confrunta cu o canicula fara precedent. Aceasta prognoza se bazeaza pe tendintele ultimilor ani, in..
Savanții au demonstrat teorema lui Godel, potrivit căreia Dumnezeu există13:30Doi cercetători au reuşit să rezolve o teoremă care spunea că Dumnezeu există. În anul 1940,..
Cetăţenilor Moldovei le promit credite ipotecare cu o rată a dobînzii de 1,5 la sută13:15Viceprim- ministrul, ministrul Economiei Andrian Candu a vizitat Întreprinderea..
Leul moldovenesc a înregistrat o depreciere record13:00Cursul leului moldovenesc faţă de dolarul american a atins nivelul maxim istoric, depăşind pragul de 14,8 lei pentru un..
Atenţie, un nou virus foarte periculos se răspândeşte pe Facebook; Despre ce este vorba12:45Un nou virus circulă pe Facebook, cea mai mare rețea de socializare din lume, iar..
STUDIU: 40% dintre angajaţii din domeniul sănătăţii din Moldova au plecat peste hotare12:30Salariile mici, condițiile de muncă dificile și situația economică precară din țară..
Au depus efort şi au scăpat de contract la universitate. Ministerul Educaţiei a reuşit să-i motiveze pe unii studenţi12:15Aproximativ o mie de studenți înmatriculați la..