logo

Portal informaţional independent


mdv logo
vineri, 7 decembrie 2012, 17:52 Vizualizăriview2391 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Gala Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc: Alexandru Epureanu ‒ cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012

Foto: kc-camapa.ru
Sînteți de acord cu aceea că Guvernul și-a asumat răspundere pentru aprobarea proiectului bugetului?
rezultatele sondajului
Alexandru Epureanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012. Pe locul doi şi trei al clasamentului au ajuns Igor Armaş de la Kuban Krasnodar şi, respectiv, Alexandru Gaţcan de la FC Rostov. Numele titularilor a fost dezvăluit în cadrul Galei Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc organizată vineri, 7 decembrie.

Cel mai bun portar al campionatului Moldovei a fost desemnat Eugen Matiughin (Dacia Chişinău), iar cel mai bun fundaş a fost ales slovenul Miral Samardzic (Sheriff Tiraspol). Alexandru Paşcenco, jucător la Sheriff, a devenit cel mai bun mijlocaş. Cel mai bun atacant a fost votat jucătorul echipei Milsami Orhei ‒ Gheorghe Boghiu.

Cel mai bun arbitru al anului a fost desemnat Gabriel Tupicica, iar cel mai bun antrenor – Vlad Goian, tehnicianul echipei FC Tiraspol.

La fotbalul feminin premiul mare l-a obţinut Nadejda Colesnicenco, căpitanul selecţionatei de junioare U-17 .
Tot în cadrul Galei au fost distinse cu premii speciale pentru aportul la dezvoltarea fotbalului: Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Republica Moldova, CSCT Buiucani şi Departamentul Instituţiilor Penitenciare al Ministerului Justiţiei Republicii Moldova.
 

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 2391
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
banner
 
Alegeti canal
vn 
Publika TV
 
Calendar - Arhivă de ştiri
Sărbătoriduminică, 26 aprilie
  • Ziua Internaţională a comemorării victimelor accidentelor şi catastrofelor de radiaţii
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Seismolog INFP: Şi în România se poate produce un cutremur asemănător celui din Nepal17:00Vrancea poate produce un cutremur similar celui de 7,9 pe Richter din Nepal, susţine..
Moldova s-a situat pe locul 11 în lume după viteza Internetului16:00În anul 2014, locuitorii Republicii Moldova au descărcat un volum mai mare de date şi au utilizat..
Un director de la Google, mort în avalanșa de pe Everest15:05Directorul executiv al companiei Google Dan Fredinburg a murit, la numai 33 de ani, în avalanșa produsă..
Bride va participa la deschiderea Centrului de excelenţă în carieră SYSLAB de la Comrat12:00Viceprim-ministrul, ministrul Economiei, Stephane Bride, va efectua o vizită de..
Ambasadorul SUA va inaugura o tabără de baschet pentru fete11:00Pe 27 aprilie, ambasadorul SUA, James D. Pettit, va vizita ultima dintr-o serie de cinci tabere de baschet care..
Afiș cultural pentru 26 aprilie10:00TeatruTeatrul „Licurici” îi așteaptă pe cei mici la spectacolul „Pomul lui Goriță” la..
Prognoza meteo pentru 26 aprilie09:00Pentru astăzi meteorologii anunță cer predominat senin. Termometrele vor indica în nordul republicii 25°C pe parcursul zilei și..
Statuia Libertăţii din New York, evacuată în urma unei ameninţări false cu bombă01:00Sute de turişti au fost evacuaţi de la Statuia Libertăţii şi de pe Insula Libertăţii din..
Google propune internauţilor un tur virtual al închisorii în care Nelson Mandela a petrecut 18 ani00:00Un tur virtual al închisorii în care liderul sud-african..
Nepal: Guvernul instituie stare de urgență în zonele afectate de cutremur23:30Guvernul nepalez a declarat sâmbătă stare de urgență în zonele afectate de puternicul..