vineri, 7 decembrie 2012, 17:52 Vizualizăriview2391 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Gala Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc: Alexandru Epureanu ‒ cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012

Foto: kc-camapa.ru
Sînteţi de acord cu redistribuirea pierderilor totale de apă între consumatorii individuali, efectuată de către ÎS „Apă-Canal Chişinău”?
rezultatele sondajului
Alexandru Epureanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012. Pe locul doi şi trei al clasamentului au ajuns Igor Armaş de la Kuban Krasnodar şi, respectiv, Alexandru Gaţcan de la FC Rostov. Numele titularilor a fost dezvăluit în cadrul Galei Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc organizată vineri, 7 decembrie.

Cel mai bun portar al campionatului Moldovei a fost desemnat Eugen Matiughin (Dacia Chişinău), iar cel mai bun fundaş a fost ales slovenul Miral Samardzic (Sheriff Tiraspol). Alexandru Paşcenco, jucător la Sheriff, a devenit cel mai bun mijlocaş. Cel mai bun atacant a fost votat jucătorul echipei Milsami Orhei ‒ Gheorghe Boghiu.

Cel mai bun arbitru al anului a fost desemnat Gabriel Tupicica, iar cel mai bun antrenor – Vlad Goian, tehnicianul echipei FC Tiraspol.

La fotbalul feminin premiul mare l-a obţinut Nadejda Colesnicenco, căpitanul selecţionatei de junioare U-17 .
Tot în cadrul Galei au fost distinse cu premii speciale pentru aportul la dezvoltarea fotbalului: Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Republica Moldova, CSCT Buiucani şi Departamentul Instituţiilor Penitenciare al Ministerului Justiţiei Republicii Moldova.
 

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Vizualizări 2391
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
banner
banner
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Un controlor de trafic aerian, arestat în cazul accidentului de la Vnukovo19:00Un tribunal din Moscova a decis arestarea până la 21 decembrie a lui Aleksandr Kruglov,..
Firmă internațională: În Moldova ne simțim ca acasă (FOTO)18:15„Aveți niște băieți minunați, curioși și foarte atenți. Mi-a făcut o plăcere deosebită să comunic cu ei, să..
SUA au început testarea clinică a unui vaccin împotriva Ebola18:00Institutul american pentru sănătate a început testarea clinică a unui vaccin experimental canadian..
Socialiştii insistă ca în şcolile din Republica Moldova să fie studiată istoria propriului stat şi nu a unui stat străin17:35Astăzi, activiştii PSRM au organizat o acţiune de..
Una dintre cele mai vechi şcoli de vinificaţie din Europa, care se află în Moldova, va fi modernizată17:05Colegiul Naţional de Viticultură şi Vinificaţie din Chişinău va fi..
Mai mulţi consumatori din capitală vor rămâne fără apă la robinet în data de 27 noiembrie16:50În data de 27 octombrie, de la ora 09.00 până la ora 15.00, va fi..
Renato Usatîi nu va plasa publicitate electorală la televiziune16:45Politicianul Renato Usatîi, care conduce lista candidaţilor pentru Parlament a partidului Patria, a..
NATO: Rusia are în continuare trupe în Ucraina16:35Rusia are în continuare trupe în estul Ucrainei și dispune de o forță extrem de capabilă la frontieră în..
Eugen Caras, Ambasadorul Republicii Moldova la Uniunea Europeană16:32„Piaţa Uniunii Europene este atât de extinsă și de diversă, încât orice..
Moldova şi Mexic extind comerţul şi schimbul cultural între ţări16:30Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Mexicului în RM cu reşedinţa la Atena, Tarcisio Navarrete..