mdv logo
vineri, 7 decembrie 2012, 17:52 Vizualizăriview2391 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Gala Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc: Alexandru Epureanu ‒ cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012

Foto: kc-camapa.ru
Aveți încredere în noul Guvern al RM?
rezultatele sondajului
Alexandru Epureanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012. Pe locul doi şi trei al clasamentului au ajuns Igor Armaş de la Kuban Krasnodar şi, respectiv, Alexandru Gaţcan de la FC Rostov. Numele titularilor a fost dezvăluit în cadrul Galei Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc organizată vineri, 7 decembrie.

Cel mai bun portar al campionatului Moldovei a fost desemnat Eugen Matiughin (Dacia Chişinău), iar cel mai bun fundaş a fost ales slovenul Miral Samardzic (Sheriff Tiraspol). Alexandru Paşcenco, jucător la Sheriff, a devenit cel mai bun mijlocaş. Cel mai bun atacant a fost votat jucătorul echipei Milsami Orhei ‒ Gheorghe Boghiu.

Cel mai bun arbitru al anului a fost desemnat Gabriel Tupicica, iar cel mai bun antrenor – Vlad Goian, tehnicianul echipei FC Tiraspol.

La fotbalul feminin premiul mare l-a obţinut Nadejda Colesnicenco, căpitanul selecţionatei de junioare U-17 .
Tot în cadrul Galei au fost distinse cu premii speciale pentru aportul la dezvoltarea fotbalului: Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Republica Moldova, CSCT Buiucani şi Departamentul Instituţiilor Penitenciare al Ministerului Justiţiei Republicii Moldova.
 

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 2391
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

banner
 
Alegeti canal
vn 
Inspectoratul Național de Patrulare respinge acuzațiile Procuraturii (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog

Expert-Grup: Moldova nu are nevoie de Fondul rutier în forma lui actuală18:00Moldova nu are nevoie de un fond rutier cu menținerealui forma actuală de organizare,..
Bacterie pe mâinile unei asistente medicale de la spitalul Sfânta Treime17:45Bacteria descoperită de către specialiștii Centrul Municipal de Sănătate Publică pe mâinile..
Lukașenko: Ucraina "nu ar fi trebuit să se expună" cu Crimeea17:35Președintele belarus Aleksandr Lukașenko a declarat că guvernul ucrainean "s-a expus" în..
Stare critică pe râul Nistru: Chişinăul, în pericol17:30Nivelul apei în râul Nistru a scăzut până la un nivel critic, ceea ce ar putea afecta procesul de..
Indemnizaţii de zeci de mii de lei pentru foşti miniştri din Guvernul Gaburici17:20Şase foşti miniştri vor beneficia de compensaţii de zeci de mii de lei, inclusiv cei care..
Topul celor mai prestigioase universităţi din lume: Pe ce locuri se află instituțiile din Moldova17:15Universitatea de Stat este cea mai prestigioasă instituţie de..
Slusari: Statul nu a stins nici o treime din datoriile faţă de agricultori pentru 201417:00Statul, la situaţia actuală, nu a achitat datoriile faţă de agricultori pentru 2014..
A fost reţinut grupul de locuitori din sudul Moldovei care furau din case bogate din capitală16:45Infractorii care pe parcursul ultimilor luni au comis 13 jafuri în case şi..
Acord între statele membre ONU asupra eradicării sărăciei şi foametei în următorii 15 ani16:35Cele 193 de state membre ONU au ajuns la un acord asupra unei noi agende de..
Consiliul Concurenţei consideră acţiunile sale la adresa companiei „Scavolin” rezonabile şi legale16:30Consiliul Concurenţei consideră acţiunile sale la adresa tur operatorului..