mdv logo
vineri, 7 decembrie 2012, 17:52 Vizualizăriview2391 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Gala Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc: Alexandru Epureanu ‒ cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012

Foto: kc-camapa.ru
Păstrați banii în băncile moldovenești?
rezultatele sondajului
Alexandru Epureanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012. Pe locul doi şi trei al clasamentului au ajuns Igor Armaş de la Kuban Krasnodar şi, respectiv, Alexandru Gaţcan de la FC Rostov. Numele titularilor a fost dezvăluit în cadrul Galei Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc organizată vineri, 7 decembrie.

Cel mai bun portar al campionatului Moldovei a fost desemnat Eugen Matiughin (Dacia Chişinău), iar cel mai bun fundaş a fost ales slovenul Miral Samardzic (Sheriff Tiraspol). Alexandru Paşcenco, jucător la Sheriff, a devenit cel mai bun mijlocaş. Cel mai bun atacant a fost votat jucătorul echipei Milsami Orhei ‒ Gheorghe Boghiu.

Cel mai bun arbitru al anului a fost desemnat Gabriel Tupicica, iar cel mai bun antrenor – Vlad Goian, tehnicianul echipei FC Tiraspol.

La fotbalul feminin premiul mare l-a obţinut Nadejda Colesnicenco, căpitanul selecţionatei de junioare U-17 .
Tot în cadrul Galei au fost distinse cu premii speciale pentru aportul la dezvoltarea fotbalului: Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Republica Moldova, CSCT Buiucani şi Departamentul Instituţiilor Penitenciare al Ministerului Justiţiei Republicii Moldova.
 

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 2391
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

banner
 
Alegeti canal
vn 
TV MOLDOVA 1
 
Calendar - Arhivă de ştiri
Sărbătoriluni, 31 august
  • Sărbătoarea ”Limba Noastră”
banner
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog

Liderul rebelilor din Donețk: Așteptăm un nou Maidan la Kiev și nu oprim operațiunile militare23:30Aleksandr Zaharcenko, așa-numitul președinte al autoproclamatei..
Zăcământ uriaş de gaze naturale, descoperit de o companie italiană22:30Compani italiană Eni a anunţat descoperirea unui câmp de gaze naturale "gigant" în..
Fostul cancelar german Gerhard Schroeder atrage atenția asupra ridicării de 'noi cortine de fier'21:30Fostul cancelar social-democrat german Gerhard Schroeder a avertizat cu..
SUA au luat în calcul lansarea unui atac nuclear împotriva Afganistanului, după 11 septembrie 200120:30Guvernul președintelui american George W. Bush a luat în calcul..
Germania cere o distribuire echitabilă a refugiaților în Europa19:00Germania și alte doar câteva state membre ale Uniunii Europene nu pot continua să absoarbă o cotă..
La mulţi ani, Drochia: Hramul oraşului – o adevărată sărbătoare (FOTO)13:00Interpreţi autohtoni îndrăgiţi, dar şi vedete internaţionale, cvartetul Amadeus din..
Tarife mai mari pentru călătoriile cu trenul modernizat12:30Odată cu repunerea în circulaţie acum câteva zile, a trenurilor modernizate în România,..
Fără apă la robinet pe mai multe străzi şi în câteva suburbii ale capitalei12:00Mai multe străzi din capitală vor rămâne fără apă la robinet în legătură cu..
Recoltă sumbră în acest an: Pomuşoarele de corn pot fi găsite cu greu la pieţe11:30Primăvara răcoroasă şi seceta ne-a lăsat fără coarne. Pomuşoarele pot fi găsite cu greu la..
O minune s-a întâmplat în sectorul Buiucani, după ani de haos11:00Se mai întâmplă minuni şi în Capitală. Ani la rând, pe strada Ion Creangă din..