mdv logo
vineri, 7 decembrie 2012, 17:52 Vizualizăriview2391 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Gala Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc: Alexandru Epureanu ‒ cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012

Foto: kc-camapa.ru
Cum credeți, care vor fi consecințele sancțiunilor impuse de Rusia după intrarea în vigoare a Acordului de asociere RM-UE?
rezultatele sondajului
Alexandru Epureanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012. Pe locul doi şi trei al clasamentului au ajuns Igor Armaş de la Kuban Krasnodar şi, respectiv, Alexandru Gaţcan de la FC Rostov. Numele titularilor a fost dezvăluit în cadrul Galei Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc organizată vineri, 7 decembrie.

Cel mai bun portar al campionatului Moldovei a fost desemnat Eugen Matiughin (Dacia Chişinău), iar cel mai bun fundaş a fost ales slovenul Miral Samardzic (Sheriff Tiraspol). Alexandru Paşcenco, jucător la Sheriff, a devenit cel mai bun mijlocaş. Cel mai bun atacant a fost votat jucătorul echipei Milsami Orhei ‒ Gheorghe Boghiu.

Cel mai bun arbitru al anului a fost desemnat Gabriel Tupicica, iar cel mai bun antrenor – Vlad Goian, tehnicianul echipei FC Tiraspol.

La fotbalul feminin premiul mare l-a obţinut Nadejda Colesnicenco, căpitanul selecţionatei de junioare U-17 .
Tot în cadrul Galei au fost distinse cu premii speciale pentru aportul la dezvoltarea fotbalului: Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Republica Moldova, CSCT Buiucani şi Departamentul Instituţiilor Penitenciare al Ministerului Justiţiei Republicii Moldova.
 

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Vizualizări 2391
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
Calendar - Arhivă de ştiri
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Rusia a găsit o modalitate pentru a desfășura o misiune de pace în Donbas; Kievul refuză12:17Rusia propune Consiliului de Securitate al ONU să adopte o rezoluție cu privire la..
Partidul Socialiştilor verificat de Ministerul Finanţelor12:02În una din reţelele de socializare a apărut o relatare din partea liderului Partidului Socialiştilor, Igor..
În orașele din Moldova vor apărea corturi de prim-ajutor pe timp de caniculă11:50Din cauza caniculei, începînd de astăzi, la Chișinău, Bălți, Cahul și Comrat vor fi..
Puşcaş: Modalitatea de alegere a preşedintelui ţării ar trebui stabilită prin referendum11:35„Articolul 78 din Constituţia Republicii Moldova trebuie neapărat schimbat...
Moldova și Austria vor impulsiona cooperarea economică11:21Republica Moldova și Austria vor impulsiona cooperarea economică. La această înțelegere s-a ajuns în cadrul..
Lukoil își lichidează afacerile cu amănuntul în Ucraina11:17Compania petrolieră rusă Lukoil - al doilea cel mai mare producător de petrol din Rusia - a anunțat joi că a convenit..
Țările G7 au cerut părților implicate în conflictul din Ucraina să înceteze focul de urgență10:58Țările G7 au cerut părților implicate în conflictul din Ucraina să..
Vreme caniculară în acest weekend10:55Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, pe 31 iulie va fi vreme însorită, cu maxime termice de 34 de grade în timpul..
O altă avarie la reţelele de apeduct din Chişinău (VIDEO)10:3731 iulie, dis-de-dimineaţă, în sectorul Rîşcani s-a înregistrat o nouă avarie la o reţea de..
În Transnistria limita de viteză va fi redusă la 50 km/h10:30În oraşele din Transnistria limita de viteză pentru transportul auto va fi redusă la 50 km/h. Anunţul a fost..