banner
logo

Portal informaţional independent

mdv logo
vineri, 7 decembrie 2012, 17:52 Vizualizăriview2391 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Gala Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc: Alexandru Epureanu ‒ cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012

Foto: kc-camapa.ru
Primarul Chișinăului a lansat o nouă inițiativă de redenumire a unor străzi. Credeți că trebuie redenumite străzile centrale din Chișinău?
rezultatele sondajului
Alexandru Epureanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012. Pe locul doi şi trei al clasamentului au ajuns Igor Armaş de la Kuban Krasnodar şi, respectiv, Alexandru Gaţcan de la FC Rostov. Numele titularilor a fost dezvăluit în cadrul Galei Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc organizată vineri, 7 decembrie.

Cel mai bun portar al campionatului Moldovei a fost desemnat Eugen Matiughin (Dacia Chişinău), iar cel mai bun fundaş a fost ales slovenul Miral Samardzic (Sheriff Tiraspol). Alexandru Paşcenco, jucător la Sheriff, a devenit cel mai bun mijlocaş. Cel mai bun atacant a fost votat jucătorul echipei Milsami Orhei ‒ Gheorghe Boghiu.

Cel mai bun arbitru al anului a fost desemnat Gabriel Tupicica, iar cel mai bun antrenor – Vlad Goian, tehnicianul echipei FC Tiraspol.

La fotbalul feminin premiul mare l-a obţinut Nadejda Colesnicenco, căpitanul selecţionatei de junioare U-17 .
Tot în cadrul Galei au fost distinse cu premii speciale pentru aportul la dezvoltarea fotbalului: Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Republica Moldova, CSCT Buiucani şi Departamentul Instituţiilor Penitenciare al Ministerului Justiţiei Republicii Moldova.
 

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 2391
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
banner
 
Alegeti canal
vn 
Expoziția „Beauty 2015” – frumusețe, eleganță și delicatețe (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Vlad Filat, apostrofat de un deputat socialist în Parlament13:13Examinarea Proiectului privind modificarea Legii administrației publice locale propus de Vlad Filat a..
Reșetnicov către Munteanu: Nu căutați peste tot „mîna Moscovei”12:45Anul 2015 a fost declarat Anul Veteranilor Marelui Război pentru Apărarea Patriei 1941-1945. Un proiect de..
Trei personalități remarcabile au devenit cetățeni de onoare ai Chișinăului. AFLĂ cine sunt12:30Trei personalități remarcabile au primit titlul de cetățean de onoare al..
Comisia de anchetă organizează primele audieri privind situaţia la BEM, Banca Socială şi Unibank12:15Comisia de anchetă privind situaţia la Banca de Economii, Banca Socială şi..
Jaguar Land Rover a prezentat automobile pentru noul film despre James Bond12:14Foto: Land RoverCompania Jaguar Land Rover a..
Expoziția „Beauty 2015” – frumusețe, eleganță și delicatețe (VIDEO)12:00Circa 140 de companii din Republica Moldova, Ucraina, Turcia, Italia și România și-au expus..
Carpov: Mă alătur proiectului anunțat de Iurie Leancă11:45Deputatul Eugen Carpov, care s-a retras astăzi din fracțiunea parlamentară a PLDM, a anunțat că va face echipă cu..
Votat! Infrastructura feroviară va fi modernizată11:30Parlamentul a ratificat astăzi, în a doua lectură, Acordul de împrumut dintre Republica Moldova și BERD..
Experți: Ridicarea parțială a embargoului la mere este o bucurie cu gust amar11:15„Salut ridicarea embargoului rus asupra livrărilor de mere pentru cele 10 companii..
Banca Națională a Moldovei a menținut rata de refinanțare11:00Banca Națională a Moldovei a menținut rata de bază la același nivel de 13,5 la sută anual. Hotărîrea..