vineri, 7 decembrie 2012, 17:52 Vizualizăriview2391 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Gala Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc: Alexandru Epureanu ‒ cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012

Foto: kc-camapa.ru
Considerați că Uniunea Europeană a depus suficiente eforturi pentru a contribui la dezvoltarea Moldovei?
rezultatele sondajului
Alexandru Epureanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012. Pe locul doi şi trei al clasamentului au ajuns Igor Armaş de la Kuban Krasnodar şi, respectiv, Alexandru Gaţcan de la FC Rostov. Numele titularilor a fost dezvăluit în cadrul Galei Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc organizată vineri, 7 decembrie.

Cel mai bun portar al campionatului Moldovei a fost desemnat Eugen Matiughin (Dacia Chişinău), iar cel mai bun fundaş a fost ales slovenul Miral Samardzic (Sheriff Tiraspol). Alexandru Paşcenco, jucător la Sheriff, a devenit cel mai bun mijlocaş. Cel mai bun atacant a fost votat jucătorul echipei Milsami Orhei ‒ Gheorghe Boghiu.

Cel mai bun arbitru al anului a fost desemnat Gabriel Tupicica, iar cel mai bun antrenor – Vlad Goian, tehnicianul echipei FC Tiraspol.

La fotbalul feminin premiul mare l-a obţinut Nadejda Colesnicenco, căpitanul selecţionatei de junioare U-17 .
Tot în cadrul Galei au fost distinse cu premii speciale pentru aportul la dezvoltarea fotbalului: Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Republica Moldova, CSCT Buiucani şi Departamentul Instituţiilor Penitenciare al Ministerului Justiţiei Republicii Moldova.
 

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Vizualizări 2391
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
banner
banner
vn 
„Voievod”, la ediția a XV-a a campionatului național (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
ONU trage un semnal de alarmă! Traficul de copii a crescut alarmant în toată lumea19:00Organizația Națiunilor Unite a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește traficul..
Negocierile pe tema dosarului nuclear iranian au fost prelungite17:50Termenul limită în vederea identificării unei soluții în dosarul nuclear iranian ar putea fi..
În estul Ucrainei a fost rănit un jurnalist britanic17:20Astăzi în estul Ucrainei lîngă Donețk, a fost rănit jurnalistul britanic, Graham Philips. Deocamdată nu se..
„Voievod”, la ediția a XV-a a campionatului național (VIDEO)17:15Luptătorii de arte marțiale s-au duelat la ultima competiție din acest an. Circa 250 de tineri, cu vîrste..
Comuniștii au spus ce vor face după revenirea la putere (VIDEO)17:00„Toate instituțiile de drept și cele judecătorești din Moldova acum sînt împărțite..
Poroșenko: Lituania începe să furnizeze asistență militară pentru Ucraina16:50Lituania a promis să înceapă livrări de arme către Ucraina în viitorul apropiat pentru..
Patrimoniul naţional al Moldovei,prezentat la Expoziţia „Comorile trecutului” (FOTO)16:30În urma unor lucrări efectuate pe teritoriul Moldovei, arheologii au reuşit să..
Ușa NATO este încă deschisă pentru Ucraina16:20Ușa NATO este deschisă pentru Ucraina, dacă ea va îndeplini criteriile de aderare, a declarat secretarul general al NATO,..
Smartphone-uri și laptopuri pentru polițiștii moldoveni16:15Un lot de 900 de telefoane smartphone, 100 de tablete, 100 laptopuri și 200 de calculatoare a fost oferit astăzi..
Satul Lopatna are un sistem modernizat de irigare16:00Lucrările de reabilitare a sistemului de irigare Lopatna, efectuate din fondurile Programului Compact al Guvernului SUA,..