vineri, 7 decembrie 2012, 17:52 Vizualizăriview2391 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Gala Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc: Alexandru Epureanu ‒ cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012

Foto: kc-camapa.ru
Dacă alegerile parlamentare ar avea loc astăzi, pentru care putere politică ați vota?
rezultatele sondajului
Alexandru Epureanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012. Pe locul doi şi trei al clasamentului au ajuns Igor Armaş de la Kuban Krasnodar şi, respectiv, Alexandru Gaţcan de la FC Rostov. Numele titularilor a fost dezvăluit în cadrul Galei Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc organizată vineri, 7 decembrie.

Cel mai bun portar al campionatului Moldovei a fost desemnat Eugen Matiughin (Dacia Chişinău), iar cel mai bun fundaş a fost ales slovenul Miral Samardzic (Sheriff Tiraspol). Alexandru Paşcenco, jucător la Sheriff, a devenit cel mai bun mijlocaş. Cel mai bun atacant a fost votat jucătorul echipei Milsami Orhei ‒ Gheorghe Boghiu.

Cel mai bun arbitru al anului a fost desemnat Gabriel Tupicica, iar cel mai bun antrenor – Vlad Goian, tehnicianul echipei FC Tiraspol.

La fotbalul feminin premiul mare l-a obţinut Nadejda Colesnicenco, căpitanul selecţionatei de junioare U-17 .
Tot în cadrul Galei au fost distinse cu premii speciale pentru aportul la dezvoltarea fotbalului: Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Republica Moldova, CSCT Buiucani şi Departamentul Instituţiilor Penitenciare al Ministerului Justiţiei Republicii Moldova.
 

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Vizualizări 2391
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
banner
banner
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Rusia a interzis utilizarea usturoiul pentru copii sub 18 ani15:00Dacă proiectul de lege va fi adoptat, cultura ar putea fi interzisă spre vînzare gravidelor și femeilor..
Moldova a intrat în Top 10 ţări din care cei mai mulți turişti au vizitat Rusia13:00Moldova se află printre primele 10 ţări după numărul de cetățeni care au intrat în..
Angajații care lucrează la calculator vor fi protejaţi12:00Ministerul Sănătăţii al Republicii Moldova a elaborat un proiect de lege care conţine cerinţele minime pentru protecţia..
Rusia poate limita importul de fructe din Ucraina11:00Pînă la sfîrşitul lunii septembrie, Rusia poate introduce restricţii la importul de fructe din Ucraina.După..
Termocom anunță că unele străzi din Chișinău vor fi închise10:00În legătură cu lucrările de reparaţie capitală a reţelelor termice, S.A.„Termocom”, în..
În Moldova va avea loc unul dintre cele mai incitante evenimente muzicale – Ethno Jazz Festival09:00În perioada 25-28 septembrie, la Chişinău, Bălţi şi Tiraspol va avea loc..
Mihail Hazin: Cum va fi înlăturat Putin (VIDEO)08:46Scopul este înlăturarea lui Putin. Rothschild, Windsor, neoconservatorii, Vaticanul, Ucraina, Poroșenko și toți banii..
Kievul și Republicile Populare Donețk și Lugansk au semnat un memorandum final02:37Autoritățile de la Kiev și forțele de autoapărare din sudul Ucrainei s-au înțeles..
La Donețk au avut loc două explozii puternice02:00Asupra Donețkului a fost aplicată o lovitură cu rachete, iar în zona pieții Svoboda au răsunat două explozii..
OMS se teme de piața neagră a sângelui prelevat de la bolnavii de Ebola00:30Organizația Mondială a Sănătății (OMS) este îngrijorată că pe piața neagră a sîngelui ar..