logo

Portal informaţional independent

vineri, 7 decembrie 2012, 17:52 Vizualizăriview2391 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Gala Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc: Alexandru Epureanu ‒ cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012

Foto: kc-camapa.ru
Cît de ușor traversați frontiera de stat a Republicii Moldova în această vară:
rezultatele sondajului
Alexandru Epureanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012. Pe locul doi şi trei al clasamentului au ajuns Igor Armaş de la Kuban Krasnodar şi, respectiv, Alexandru Gaţcan de la FC Rostov. Numele titularilor a fost dezvăluit în cadrul Galei Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc organizată vineri, 7 decembrie.

Cel mai bun portar al campionatului Moldovei a fost desemnat Eugen Matiughin (Dacia Chişinău), iar cel mai bun fundaş a fost ales slovenul Miral Samardzic (Sheriff Tiraspol). Alexandru Paşcenco, jucător la Sheriff, a devenit cel mai bun mijlocaş. Cel mai bun atacant a fost votat jucătorul echipei Milsami Orhei ‒ Gheorghe Boghiu.

Cel mai bun arbitru al anului a fost desemnat Gabriel Tupicica, iar cel mai bun antrenor – Vlad Goian, tehnicianul echipei FC Tiraspol.

La fotbalul feminin premiul mare l-a obţinut Nadejda Colesnicenco, căpitanul selecţionatei de junioare U-17 .
Tot în cadrul Galei au fost distinse cu premii speciale pentru aportul la dezvoltarea fotbalului: Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Republica Moldova, CSCT Buiucani şi Departamentul Instituţiilor Penitenciare al Ministerului Justiţiei Republicii Moldova.
 

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Vizualizări 2391
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
banner
banner
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Ministerul rus de Externe a comentat incidentul cu avionul lui Șoigu02:03Polonia a refuzat vineri să acorde drept de survol unui avion la bordul căruia se afla ministrul rus al..
Yațeniuk: Ucraina nu poate face față armatei ruse01:46Armata ucraineană nu va putea face față armatei ruse, a declarat prim-ministrul Ucrainei Yațeniuk înainte de a semna..
Rusia va plăti "un preţ ridicat" pentru destabilizarea în Ucraina - Barroso01:38Şeful Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, l-a avertizat, vineri, pe preşedintele rus,..
O veche prietenie care îngrijorează Occidentul - The Times20:18Jurnalistul Times, Roger Boyes, recomandă Occidentului să bage zîzanie între Rusia și China. Totodată..
SUA nu mai acordă vize de tip EB-5 în acest an20:05Statele Unite au rămas fără vize de top EB-5, destinate investitorilor, pentru prima dată în istorie, relatează..
Povestea localităţii fără bărbaţi unde locuiesc 600 de femei frumoase (FOTO)19:50O comună din Brazilia, în care locuiesc doar femei, este în căutare de bărbaţi după..
Țarev: Declarațiile lui Poroșenko provoacă panică printre militarii ucraineni19:35Declarațiile lui Poroșenko despre invazia trupelor ruse în Ucraina au provocat panică..
Statele Unite nu vor participa la acțiunile militare din Donbas19:20Ucraina se află la un pas de război, după ce președintele Petro Poroșenko a anuntat, joi, într-un mesaj..
Pe cine deranjează adevărul despre criza din Ucraina19:05Criza din Ucraina a devenit clipa de glorie a diplomatiei secrete. Negocieri secrete cu participarea Statelor Unite, a..
PCRM: Sute de mii de cetățeni riscă să rămînă fără surse de existență18:45„Pierderile cauzate de blocarea exporturilor de fructe și legume pe piețele tradiționale vor..