vineri, 7 decembrie 2012, 17:52 Vizualizăriview2391 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Gala Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc: Alexandru Epureanu ‒ cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012

Foto: kc-camapa.ru
Trebuie militarii moldoveni să participe la parada militară de la Bucureşti din 1 decembrie cu ocazia Zilei Unirii României?
rezultatele sondajului
Alexandru Epureanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012. Pe locul doi şi trei al clasamentului au ajuns Igor Armaş de la Kuban Krasnodar şi, respectiv, Alexandru Gaţcan de la FC Rostov. Numele titularilor a fost dezvăluit în cadrul Galei Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc organizată vineri, 7 decembrie.

Cel mai bun portar al campionatului Moldovei a fost desemnat Eugen Matiughin (Dacia Chişinău), iar cel mai bun fundaş a fost ales slovenul Miral Samardzic (Sheriff Tiraspol). Alexandru Paşcenco, jucător la Sheriff, a devenit cel mai bun mijlocaş. Cel mai bun atacant a fost votat jucătorul echipei Milsami Orhei ‒ Gheorghe Boghiu.

Cel mai bun arbitru al anului a fost desemnat Gabriel Tupicica, iar cel mai bun antrenor – Vlad Goian, tehnicianul echipei FC Tiraspol.

La fotbalul feminin premiul mare l-a obţinut Nadejda Colesnicenco, căpitanul selecţionatei de junioare U-17 .
Tot în cadrul Galei au fost distinse cu premii speciale pentru aportul la dezvoltarea fotbalului: Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Republica Moldova, CSCT Buiucani şi Departamentul Instituţiilor Penitenciare al Ministerului Justiţiei Republicii Moldova.
 

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 2391
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

banner
 
Alegeti canal
vn 
Silvia Grigore a lansat videoclipul piesei „Rugă” (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog

Alimentarea cu apă va fi întreruptă pe câteva adrese din Chişinău18:00Furnizorul de apă anunţă pentru luni, 30 noiembrie, sistarea temporară a aprovizionării cu apă pe mai multe..
Creștinii ortodocși de stil vechi au intrat în postul Crăciunului (VIDEO)17:00Zeci de enoriaşi au venit, dis-de-dimineaţă, la Catedrala "Naşterea Domnului" din..
Usatîi: Sau tindeţi să repetaţi soarta lui Ceauşescu?16:35“Exact acum un an Plahotniuc şi Filat au exclus din cursa electorală cel mai popular partid. Cel mai de temut..
Descoperire impresionantă sub asfaltul de pe strada Vasile Alecsandri din Capitală (VIDEO)16:00Caldarâm vechi de sute de ani sub asfaltul de pe strada Vasile Alecsandri..
Scrisori din închisoare de la Filat: Săptămâna viitoare voi face testamentul15:40Angela Gonța scrie că Vladimir Filat a fost transferat în subsolul izolatorului, de asemeni..
În ajunul alegerilor în Transnistria au venit deputaţi din Federaţia Rusă15:30În ajunul alegerilor parlamentare şi a celor locale din 29 noiembrie în Transnistria se..
Directorul Institutului de Chimie - laureat al premiului "Cel mai dotat inventator"15:20Directorul Institutului de Chimie al Academiei de Ştiinţe a Moldovei (AŞM), Tudor Lupaşcu,..
Foştii prizonieri sovietici pot primi indemnizaţie unică de la Germania14:50Foştii prizonieri sovietici, deţinuţi în perioada 22 iunie 1941-8 mai 1945 într-un lagăr..
Moldoveanca Rusanda Cojocaru a organizat prima prezentare de modă pe ninebot (FOTO)14:30În cadrul celei de-a doua ediții a evenimentului de la București „Fashion..
De luni, experţi europeni vor evalua instituţiile de drept din Moldova; Șefa DNA vine la Chișinău14:15Un grup de experţi ai Uniunii Europene începe luni misiunea de..