banner
logo

Portal informaţional independent


mdv logo
vineri, 7 decembrie 2012, 17:52 Vizualizăriview2391 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Gala Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc: Alexandru Epureanu ‒ cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012

Foto: kc-camapa.ru
Considerați că Guvernul RM trebuie să îndeplinească toate indicațiile partenerilor externi?
rezultatele sondajului
Alexandru Epureanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012. Pe locul doi şi trei al clasamentului au ajuns Igor Armaş de la Kuban Krasnodar şi, respectiv, Alexandru Gaţcan de la FC Rostov. Numele titularilor a fost dezvăluit în cadrul Galei Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc organizată vineri, 7 decembrie.

Cel mai bun portar al campionatului Moldovei a fost desemnat Eugen Matiughin (Dacia Chişinău), iar cel mai bun fundaş a fost ales slovenul Miral Samardzic (Sheriff Tiraspol). Alexandru Paşcenco, jucător la Sheriff, a devenit cel mai bun mijlocaş. Cel mai bun atacant a fost votat jucătorul echipei Milsami Orhei ‒ Gheorghe Boghiu.

Cel mai bun arbitru al anului a fost desemnat Gabriel Tupicica, iar cel mai bun antrenor – Vlad Goian, tehnicianul echipei FC Tiraspol.

La fotbalul feminin premiul mare l-a obţinut Nadejda Colesnicenco, căpitanul selecţionatei de junioare U-17 .
Tot în cadrul Galei au fost distinse cu premii speciale pentru aportul la dezvoltarea fotbalului: Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Republica Moldova, CSCT Buiucani şi Departamentul Instituţiilor Penitenciare al Ministerului Justiţiei Republicii Moldova.
 

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 2391
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
banner
 
Alegeti canal
vn 
Publika TV
 
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Creditele în valută s-au ieftinit17:30În Moldova s-a redus rata dobînzii la creditele acordate în valută străină, relatează NOI.md. Astfel, potrivit datelor..
Ambasadorul Federației Ruse la Chișinău s-a întîlnit cu șeful Misiunii OSCE în Moldova17:10Pe 25 martie curent, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse..
Moldova va impulsiona vectorul estic al comerțului17:00Republica Moldova intenționează să extindă cooperarea comercial-economică cu Turkmenistanul, cu care planifică să..
Programul GirlsGoIT promovează tinerele din Moldova în tehnologiile informaţionale16:30În jur de 60 de fete și femei din satul Mingir, raionul Hînceşti, au fost..
Marian Lupu: Banii furaţi de la BEM pot fi restituiţi16:00Sunt absolut convins că banii furaţi de la Banca de Economii pot fi restituiţi. Declaraţia aparţine preşedintelui..
Mai mulți agenți economici își dau întîlnire pe malul rîului Bîc15:45Mai mulți agenți economici, printre care reprezentați ai companiei „Glass Container”, ai..
PCRM nu se mulţumeşte doar cu CEC, CCA şi Curtea de Conturi. Voronin vrea control asupra SIS şi PG15:25După Curtea de Conturi, Comisia Electorală Centrală şi Consiliul..
Chirtoacă cere standarde noi15:00Primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a promis să solicite Ministerului Construcțiilor să elaboreze și să aprobe..
Moldova va trece la ora de vară în noaptea de sîmbătă spre duminică14:30Moldova, ca şi majoritatea ţărilor din Europa, va trece în noaptea de sîmbătă spre duminică,..
Vasile Chirtoca a fost decorat cu o copie a sabiei lui Ștefan cel Mare14:13La ceremonia de deschidere a celui de-al IV-lea Festival Euro-Asiatic de Arte Marțiale 2015,..