mdv logo
vineri, 7 decembrie 2012, 17:52 Vizualizăriview2391 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Gala Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc: Alexandru Epureanu ‒ cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012

Foto: kc-camapa.ru
Cum credeți, trebuie limitată la două mandate aflarea în funcția de primar al Chișinăului a uneia și aceleiași persoane?
rezultatele sondajului
Alexandru Epureanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012. Pe locul doi şi trei al clasamentului au ajuns Igor Armaş de la Kuban Krasnodar şi, respectiv, Alexandru Gaţcan de la FC Rostov. Numele titularilor a fost dezvăluit în cadrul Galei Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc organizată vineri, 7 decembrie.

Cel mai bun portar al campionatului Moldovei a fost desemnat Eugen Matiughin (Dacia Chişinău), iar cel mai bun fundaş a fost ales slovenul Miral Samardzic (Sheriff Tiraspol). Alexandru Paşcenco, jucător la Sheriff, a devenit cel mai bun mijlocaş. Cel mai bun atacant a fost votat jucătorul echipei Milsami Orhei ‒ Gheorghe Boghiu.

Cel mai bun arbitru al anului a fost desemnat Gabriel Tupicica, iar cel mai bun antrenor – Vlad Goian, tehnicianul echipei FC Tiraspol.

La fotbalul feminin premiul mare l-a obţinut Nadejda Colesnicenco, căpitanul selecţionatei de junioare U-17 .
Tot în cadrul Galei au fost distinse cu premii speciale pentru aportul la dezvoltarea fotbalului: Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Republica Moldova, CSCT Buiucani şi Departamentul Instituţiilor Penitenciare al Ministerului Justiţiei Republicii Moldova.
 

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 2391
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
facebook_link

banner
ecology

viza

banner
 
Alegeti canal
vn 
Colonelul Petru Costin a fost decorat cu ordinul „Crucea de argint” al Ungariei (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog

În ce măsură a sporit producția de conserve de fructe și legume în Moldova15:15În primul trimestru al anului 2015 producția de conserve de fructe și legume în..
Raport FMI: Guvernul Alexis Tsipras a gestionat ineficient sistemul economico-financiar al Greciei15:00Guvernul de la Atena, condus de premierul de extremă-stânga Alexis..
4,2 milioane de euro din partea UE, pentru dezvoltarea culturii14:45În cadrul Programului Parteneriatului Estic în Cultură și Creativitate, Uniunea Europeană va..
România şi Coreea de Sud au semnat un acord de cooperare în domeniul portuar14:30Reprezentanţii Ministerului Transporturilor din România şi ai Ministerului Oceanelor şi..
Saakașvili: Ucraina va consolida granița cu Transnistria14:16Guvernatorul regiunii Odesa, Mihail Saakașvili, a declarat că întărirea graniței cu Transnistria este o..
Stoltenberg: Alianţa Nord-Atlantică este preocupată de criza din Grecia13:50Alianţa Nord-Atlantică este preocupată de criza economică şi financiară din Grecia, care este un..
Colonelul Petru Costin a fost decorat cu ordinul „Crucea de argint” al Ungariei (VIDEO)13:30Pe 2 iulie, în incita Ambasadei Ungariei la Chișinău s-a desfășurat ceremonia..
Parlamentul l-a desemnat în funcție pe noul avocat al poporului pentru drepturile copilului13:22Ecaterina Burlacu a fost desemnată în funcția de avocat al poporului..
Dosarul privind renumărarea voturilor în CMC va fi examinat de Curtea de Apel Bălţi13:15Dosarul privind renumărarea voturilor pentru Consiliul Municipal Chişinău va fi examinat..
Două tinere suspectate de terorism, inclusiv o adolescentă, arestate în Marea Britanie12:50Două tinere, inclusiv o adolescentă în vîrstă de 15 ani, a fost arestate..