mdv logo
vineri, 7 decembrie 2012, 17:52 Vizualizăriview2391 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Gala Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc: Alexandru Epureanu ‒ cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012

Foto: kc-camapa.ru
Susțineți acțiunile de protest din centrul Chișinăului?
rezultatele sondajului
Alexandru Epureanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012. Pe locul doi şi trei al clasamentului au ajuns Igor Armaş de la Kuban Krasnodar şi, respectiv, Alexandru Gaţcan de la FC Rostov. Numele titularilor a fost dezvăluit în cadrul Galei Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc organizată vineri, 7 decembrie.

Cel mai bun portar al campionatului Moldovei a fost desemnat Eugen Matiughin (Dacia Chişinău), iar cel mai bun fundaş a fost ales slovenul Miral Samardzic (Sheriff Tiraspol). Alexandru Paşcenco, jucător la Sheriff, a devenit cel mai bun mijlocaş. Cel mai bun atacant a fost votat jucătorul echipei Milsami Orhei ‒ Gheorghe Boghiu.

Cel mai bun arbitru al anului a fost desemnat Gabriel Tupicica, iar cel mai bun antrenor – Vlad Goian, tehnicianul echipei FC Tiraspol.

La fotbalul feminin premiul mare l-a obţinut Nadejda Colesnicenco, căpitanul selecţionatei de junioare U-17 .
Tot în cadrul Galei au fost distinse cu premii speciale pentru aportul la dezvoltarea fotbalului: Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Republica Moldova, CSCT Buiucani şi Departamentul Instituţiilor Penitenciare al Ministerului Justiţiei Republicii Moldova.
 

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 2391
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

banner
 
banner
Alegeti canal
vn 
„Scara Trandafirilor” ar putea fi cea mai lungă scară pictată din lume (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog

Intervievarea candidaților la funcția de guvernator, cu ușile închise12:54Candidații la funcția de guvernator al Băncii Naționale vor fi intervievați de comisia parlamentară,..
Explozie la un baraj din statul american Washington, soldată cu rănirea a şase angajaţi12:50Şase angajaţi au fost răniţi într-o explozie produsă la Barajul Priest..
Gruparea Stat Islamic a devenit principala mişcare extremistă la nivel global, depăşind al-Qaida12:30Gruparea Stat Islamic a depăşit al-Qaida, devenind principala mişcare..
Voronin: Noi avem toate structurile care să poată afla unde se află miliardul12:15Vladimir Voronin nu crede în eficienţa investigaţiilor în cazul furtului miliardului..
Anunț important pentru cei care vor să candideze la șefia Băncii Naționale12:13Cei care vor să se înscrie în cursa pentru funcţia de guvernator al Băncii Naţionale..
Băncile Centrale din lume încearcă să scape de obligațiunile de stat americane11:50În ultimele luni cel mai activ US Treasuries vinde China, urmată de Rusia, Norvegia și..
Diaspora moldovenească se va uni în Uniunea Cetăţenilor Moldovei11:30"Diaspora moldovenească ia calea formării unei forţe social-politice independente pentru schimbarea..
Armata siriană a lansat o ofensivă de amploare11:20Armata siriană anunţă o ofensivă de amploare asupra grupărilor teroriste din Siria, cu susţinerea avioanelor de luptă..
Expert: Orice piață presupune concurență11:15Uniunea Europeană s-a arătat interesată de impactul Acordului de liber schimb (DCFTA) asupra businessului mic din Republica Moldova,..
Sturza către Maia Sandu: Nu așteptați să fiți invitată la tron!11:02„Notorietatea căpătată printr-o funcție publică, care nu înseamnă neapărat și opțiune de vot,..