vineri, 7 decembrie 2012, 17:52 Vizualizăriview2391 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Gala Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc: Alexandru Epureanu ‒ cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012

Foto: kc-camapa.ru
Sînteţi de acord cu redistribuirea pierderilor totale de apă între consumatorii individuali, efectuată de către ÎS „Apă-Canal Chişinău”?
rezultatele sondajului
Alexandru Epureanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012. Pe locul doi şi trei al clasamentului au ajuns Igor Armaş de la Kuban Krasnodar şi, respectiv, Alexandru Gaţcan de la FC Rostov. Numele titularilor a fost dezvăluit în cadrul Galei Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc organizată vineri, 7 decembrie.

Cel mai bun portar al campionatului Moldovei a fost desemnat Eugen Matiughin (Dacia Chişinău), iar cel mai bun fundaş a fost ales slovenul Miral Samardzic (Sheriff Tiraspol). Alexandru Paşcenco, jucător la Sheriff, a devenit cel mai bun mijlocaş. Cel mai bun atacant a fost votat jucătorul echipei Milsami Orhei ‒ Gheorghe Boghiu.

Cel mai bun arbitru al anului a fost desemnat Gabriel Tupicica, iar cel mai bun antrenor – Vlad Goian, tehnicianul echipei FC Tiraspol.

La fotbalul feminin premiul mare l-a obţinut Nadejda Colesnicenco, căpitanul selecţionatei de junioare U-17 .
Tot în cadrul Galei au fost distinse cu premii speciale pentru aportul la dezvoltarea fotbalului: Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Republica Moldova, CSCT Buiucani şi Departamentul Instituţiilor Penitenciare al Ministerului Justiţiei Republicii Moldova.
 

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Vizualizări 2391
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
banner
banner
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
MAE rus: SUA ignoră faptele folosirii armelor chimice în Orientul Mijlociu14:45SUA ignoră problemele legate de folosirea armelor chimice în Orientul Mijlociu, cu toate că..
Comuniștii nu-i cred nici pe democrați, nici pe liberal-democrați (VIDEO)14:30Programele electorale ale partidelor de la guvernare abundă în promisiuni de a scăpa Moldova..
Greva piloţilor de la „Lufthansa” nu va afecta traficul aerian la Chişinău14:15„Decolarea pasagerilor pentru Munich este în plin proces. Nici o cursă a Companiei..
Moldova a alocat 4,2 milioane de lei pentru prevenirea febrei hemoragice Ebola13:45Guvernul Republicii Moldova a decis să aloce 4 milioane 160 de mii de lei pentru achiziţionarea..
Snegur: Partidele de stînga sînt mai agresive în campanie13:35Primul președinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur, îndeamnă partidele pro-europene să se abțină de la..
Rusia este nemulţumită de decizia Ucrainei de a se alătura sancţiunilor UE13:30MAE al Rusie a exprimat "îngrijorare în legătură cu decizia Ucrainei de a se..
Guvernul Moldovei a decis să deschidă în Rusia mai puţine secţii de votare decît s-a presupus13:15Guvernul Moldovei a decis să deschidă în Rusia mai puţine secţii de votare..
Franța a trimis un grup de experți pentru anchetarea accidentului de pe aeroportul Vnukovo13:00Biroul francez de investigare a accidentelor aeriene a trimis la Moscova un grup de..
Barack Obama compară politica Rusiei cu amenințarea reprezentată de Ebola și Statul Islamic12:55Președintele american Barack Obama a declarat luni că politica Rusiei este unul..
Realizarea creditului de 100 de milioane de euro oferit de Polonia va fi monitorizată de o instituție publică12:45Guvernul Republicii Moldova a instituit o structură pentru..