logo

Portal informaţional independent

mdv logo
vineri, 7 decembrie 2012, 17:52 Vizualizăriview2391 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Gala Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc: Alexandru Epureanu ‒ cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012

Foto: kc-camapa.ru
Care partide vor face parte din viitoarea coaliţie de guvernare a Moldovei:
rezultatele sondajului
Alexandru Epureanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012. Pe locul doi şi trei al clasamentului au ajuns Igor Armaş de la Kuban Krasnodar şi, respectiv, Alexandru Gaţcan de la FC Rostov. Numele titularilor a fost dezvăluit în cadrul Galei Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc organizată vineri, 7 decembrie.

Cel mai bun portar al campionatului Moldovei a fost desemnat Eugen Matiughin (Dacia Chişinău), iar cel mai bun fundaş a fost ales slovenul Miral Samardzic (Sheriff Tiraspol). Alexandru Paşcenco, jucător la Sheriff, a devenit cel mai bun mijlocaş. Cel mai bun atacant a fost votat jucătorul echipei Milsami Orhei ‒ Gheorghe Boghiu.

Cel mai bun arbitru al anului a fost desemnat Gabriel Tupicica, iar cel mai bun antrenor – Vlad Goian, tehnicianul echipei FC Tiraspol.

La fotbalul feminin premiul mare l-a obţinut Nadejda Colesnicenco, căpitanul selecţionatei de junioare U-17 .
Tot în cadrul Galei au fost distinse cu premii speciale pentru aportul la dezvoltarea fotbalului: Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Republica Moldova, CSCT Buiucani şi Departamentul Instituţiilor Penitenciare al Ministerului Justiţiei Republicii Moldova.
 

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Vizualizări 2391
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
banner
banner
vn 
Investițiile cetățenilor în propria locuință nu sînt protejate de stat (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
SUA vor finanța cu 25 de milioane de dolari dezvoltarea infrastructurii la baza aviatică Amari din Estonia21:00Bugetul federal al SUA pentru 2015 prevede alocarea a 25..
Wikileaks a publicat instrucțiunile date de CIA agenților săi pentru a nu stârni suspiciuni la graniță20:00Nu vă îmbrăcați neglijent atunci când călătoriți cu un..
SUA: John McCain pune căderea economiei ruse pe seama prețului petrolului19:00Fostul candidat în alegerile prezidențiale din 2008, John McCain, este de părere că..
Energeticienii își sărbătoresc astăzi ziua profesională18:00Astăzi lucrătorii din domeniul energetic își sărbătoresc ziua profesională. Cu acest prilej, în cadrul..
Din 2015, poliţa medicală ar putea include mai multe servicii gratuite pentru pacienţi17:45Anul viitor, poliţa medicală ar putea include mai multe servicii gratuite pentru..
Concluziile anchetei: Butmalai s-a sinucis17:30„În zilele apropiate grupul de anchetă va prezenta rezultatele privind moartea ex-deputatului Ion Butmalai, dar deja..
Pentru prima oara ŠKODA a produs 1000000 automobile în an17:16ŠKODA Fabia 1.2 TSI / 81 kWt de culoare White Moon a devenit automobil  jubiliar...
Expert: Excluderea lui Tkaciuk va stîrni nemulțumiri în cadrul PCRM17:15Analistul politic Cornel Ciurea consideră că, deși decizia de excludere a lui Mark Tkaciuk din Partidul..
Cursul rublei ruseşti a lovit în economia Transnistriei17:00Păstrarea la nivelul actual a cursului rublei ruseşti, în condiţiile devalorizării sale, este păguboasă pentru..
BNM va publica în curînd date privind BEM și Banca Socială16:45Ultimele date financiare privind activitatea financiară a Băncii de Economii și Băncii Sociale, în care Banca..