mdv logo
vineri, 7 decembrie 2012, 17:52 Vizualizăriview2391 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Gala Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc: Alexandru Epureanu ‒ cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012

Foto: kc-camapa.ru
Considerați că R. Moldova trebuie să adere la:
rezultatele sondajului
Alexandru Epureanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012. Pe locul doi şi trei al clasamentului au ajuns Igor Armaş de la Kuban Krasnodar şi, respectiv, Alexandru Gaţcan de la FC Rostov. Numele titularilor a fost dezvăluit în cadrul Galei Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc organizată vineri, 7 decembrie.

Cel mai bun portar al campionatului Moldovei a fost desemnat Eugen Matiughin (Dacia Chişinău), iar cel mai bun fundaş a fost ales slovenul Miral Samardzic (Sheriff Tiraspol). Alexandru Paşcenco, jucător la Sheriff, a devenit cel mai bun mijlocaş. Cel mai bun atacant a fost votat jucătorul echipei Milsami Orhei ‒ Gheorghe Boghiu.

Cel mai bun arbitru al anului a fost desemnat Gabriel Tupicica, iar cel mai bun antrenor – Vlad Goian, tehnicianul echipei FC Tiraspol.

La fotbalul feminin premiul mare l-a obţinut Nadejda Colesnicenco, căpitanul selecţionatei de junioare U-17 .
Tot în cadrul Galei au fost distinse cu premii speciale pentru aportul la dezvoltarea fotbalului: Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Republica Moldova, CSCT Buiucani şi Departamentul Instituţiilor Penitenciare al Ministerului Justiţiei Republicii Moldova.
 

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 2391
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
banner
Alegeti canal
vn 
TV MOLDOVA 1
 
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Prognoza meteo pentru 30 ianuarie08:00Pentru astăzi meteorologii anunță precipitații slabe în nordul țării, iar în centru și sud se prevăd ploi slabe. Termometrele..
Au fost numiti învingătorii gala businessului moldovenesc05:30ÎNVINGĂTORII GALA BUSINESSULUI MOLDOVENESCNominalizarea Aprecierea Consumatorilor1 AKURATTI...
Polonia propune să găzduiască ceremoniile de marcare a 70 de ani de la înfrângerea nazismului; Rusia reacționează04:00Președintele Poloniei, Bronislaw Komorowski, a propus ca..
UE va pregăti o nouă listă cu persoane care vor fi supuse unor sancțiuni în legătură cu Ucraina03:30Uniunea Europeană va pregăti, în decurs de o săptămână, o nouă..
Școli închise și zboruri suspendate la Manchester din cauza ninsorilor02:30Peste 200 de școli au fost închise joi în nordul Marii Britanii - îndeosebi..
Misiunea FMI își prelungește vizita în Ucraina01:30Discuțiile dintre autoritățile de la Kiev și echipa de experți de la Fondul Monetar Internațional, a cărei vizită trebuia să..
Plecarea Rusiei din Consiliul Europei ar fi un "dezastru politic" (CEDO)00:30Plecarea unei țări ca Rusia din Consiliul Europei ar constitui un "dezastru politic", a..
Mai puțin de 100 de cazuri de Ebola într-o săptămână, pentru prima dată din iunie22:30Pentru prima dată de la sfârșitul lui iunie s-au înregistrat mai puțin de 100..
Grecia, "călcâiul lui Ahile" al Europei. Ce se întâmplă în UE din cauza instabilităţii21:00Agenția de evaluare financiară Standard & Poor's a amenințat miercuri că va..
Avertismentul Rusiei pentru SUA şi NATO: "Ar putea rezulta o catastrofa"20:00Delegaţia Rusiei la OSCE a făcut un apel la Statele Unite şi Europa, joi, să nu mai susţină..