vineri, 7 decembrie 2012, 17:52 Vizualizăriview2391 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Gala Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc: Alexandru Epureanu ‒ cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012

Foto: kc-camapa.ru
Cum credeți, care vor fi consecințele sancțiunilor impuse de Rusia după intrarea în vigoare a Acordului de asociere RM-UE?
rezultatele sondajului
Alexandru Epureanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012. Pe locul doi şi trei al clasamentului au ajuns Igor Armaş de la Kuban Krasnodar şi, respectiv, Alexandru Gaţcan de la FC Rostov. Numele titularilor a fost dezvăluit în cadrul Galei Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc organizată vineri, 7 decembrie.

Cel mai bun portar al campionatului Moldovei a fost desemnat Eugen Matiughin (Dacia Chişinău), iar cel mai bun fundaş a fost ales slovenul Miral Samardzic (Sheriff Tiraspol). Alexandru Paşcenco, jucător la Sheriff, a devenit cel mai bun mijlocaş. Cel mai bun atacant a fost votat jucătorul echipei Milsami Orhei ‒ Gheorghe Boghiu.

Cel mai bun arbitru al anului a fost desemnat Gabriel Tupicica, iar cel mai bun antrenor – Vlad Goian, tehnicianul echipei FC Tiraspol.

La fotbalul feminin premiul mare l-a obţinut Nadejda Colesnicenco, căpitanul selecţionatei de junioare U-17 .
Tot în cadrul Galei au fost distinse cu premii speciale pentru aportul la dezvoltarea fotbalului: Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Republica Moldova, CSCT Buiucani şi Departamentul Instituţiilor Penitenciare al Ministerului Justiţiei Republicii Moldova.
 

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Vizualizări 2391
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
Calendar - Arhivă de ştiri
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Un nou Război Rece20:15Este puțin probabil ca cei care au plănuit, organizat și realizat protestele în Piața Independenței din Kiev (Maidan) să fi presupus că evenimentele..
Simonenko despre cauza războiului în estul Ucrainei20:05„Războiul din Ucraina este, purtat, în primul rând, în interesul oligarhilor. Populația țării..
Zdrobind rebelii din Donbas, armata ucraineana se va îndrepta în Crimeea19:51În cazul înfrîngerii rebelior în Novorosia armata ucraineană va lansa o..
Kazahstan: Un avocat ia la bătaie judecătorul (VIDEO)19:45Camerele de supraveghere au surprins momentul în care un judecător este atacat de un avocat cu ...pliciul de..
Bancnotele de 20 şi de 50 de euro, cele mai falsificate19:30Banca Naţională Italiană a avertizat ieri cu privire la creşterea alarmantă a numărului de bancnote false de euro care..
Nu va mai avea loc o extindere a UE?19:10Prin declarațiile sale referitoare la o „pauză” de 5 ani în extinderea viitoare a UE, noul președinte al Comisiei..
Putin: Deocamdată nu există o amenințare militară directă la suveranitatea și integritatea teritorială a Rusiei18:55În timpul ședinței Consiliului de Securitate al Rusiei,..
Leancă confirmă: Noi nu știm cum să rezolvăm problema producătorilor autohtoni (VIDEO)18:00Judecînd după răspunsurile ambigue ale premierului Iurie Leancă la..
PCRM: Decizia Guvernului este consecința intrigilor din cadrul Coaliției17:40Decizia Guvernului de a-și asuma responsabilitatea pentru aprobarea a 11 legi este un truc electoral,..
Rada a ridicat vîrsta limită pentru militari aflaţi în rezervă pînă la 60 de ani17:21Vîrsta limită pentru militari aflaţi în rezervă a fost ridicată de la 50-55..