mdv logo
vineri, 7 decembrie 2012, 17:52 Vizualizăriview2391 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Gala Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc: Alexandru Epureanu ‒ cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012

Foto: kc-camapa.ru
Cum credeţi, cine va cîștiga alegerile la funcția de primar general al mun. Chișinău?
rezultatele sondajului
Alexandru Epureanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2012. Pe locul doi şi trei al clasamentului au ajuns Igor Armaş de la Kuban Krasnodar şi, respectiv, Alexandru Gaţcan de la FC Rostov. Numele titularilor a fost dezvăluit în cadrul Galei Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc organizată vineri, 7 decembrie.

Cel mai bun portar al campionatului Moldovei a fost desemnat Eugen Matiughin (Dacia Chişinău), iar cel mai bun fundaş a fost ales slovenul Miral Samardzic (Sheriff Tiraspol). Alexandru Paşcenco, jucător la Sheriff, a devenit cel mai bun mijlocaş. Cel mai bun atacant a fost votat jucătorul echipei Milsami Orhei ‒ Gheorghe Boghiu.

Cel mai bun arbitru al anului a fost desemnat Gabriel Tupicica, iar cel mai bun antrenor – Vlad Goian, tehnicianul echipei FC Tiraspol.

La fotbalul feminin premiul mare l-a obţinut Nadejda Colesnicenco, căpitanul selecţionatei de junioare U-17 .
Tot în cadrul Galei au fost distinse cu premii speciale pentru aportul la dezvoltarea fotbalului: Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Republica Moldova, CSCT Buiucani şi Departamentul Instituţiilor Penitenciare al Ministerului Justiţiei Republicii Moldova.
 

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 2391
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
banner
 
Alegeti canal
vn 
Moldova este unica țară din Europa care nu dispune de norme de poluare a autovehiculelor (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog

FAO: Numărul persoanelor care suferă de foame a coborât, în premieră, sub 800 de milioane00:00Numărul persoanelor care suferă de foame a coborât, pentru prima oară de..
Guvernul britanic anunță o lege care confirmă organizarea referendumului privind apartenența la UE23:00Guvernul conservator condus de David Cameron a anunțat miercuri un..
20.000 de persoane, evacuate la Koln pentru dezamorsarea unei bombe din al Doilea Război Mondial22:00Aproximativ 20.000 de locuitori ai orașului german Koln, din vestul țării,..
Terapia care poate prelungi viaţa persoanelor bolnave de cancer de piele21:00O tulpină modificată genetic a virusului care provoacă herpes a generat rezultate promiţătoare..
Grecia: Ameţită cu doze mari de datorii şi vîndută la bucată20:00Grecia a crescut pe datorie, a ajuns să fie cel mai îndatorat stat european şi acum este dependentă de..
Rusia şi China, împreună impotriva ''revoluţiilor colorate''19:00Rusia şi China au convenit, în cadrul unor consultări desfăşurate luni la Moscova pe problema..
Sindicatul „Sănătate” la raport18:00Vineri, 29 mai, în incinta Casei Sindicatelor, cu începere de la ora 10.00, va avea loc Congresul VI al Sindicatului..
UE şi Elveţia au semnat un acord istoric privind eliminarea secretului bancar17:50Uniunea Europeană şi Elveţia au semnat miercuri un acord istoric privind transparenţa..
Cînd va fi finalizată reconstrucția terminalului de la Aeroportul Chișinău?17:45Avia Invest, compania care administrează Aeroportul Internaţional Chişinău continuă realizarea..
În Moldova va fi extins Serviciul Electronic Guvernamental de Plăţi Electronice (MPay)17:30În Republica Moldova va fi extins Serviciul Electronic Guvernamental de Plăţi..