marți, 20 noiembrie 2012, 11:45 Vizualizăriview16912 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Noul videoclip al lui Ionel Istrati „Eu numai, numai” face furori pe internet

Foto : blogspot.com
Cum credeți, trebuie limitată la două mandate aflarea în funcția de primar al Chișinăului a uneia și aceleiași persoane?
rezultatele sondajului
Cel mai nou videoclip al interpretului moldovean Ionel Istrati se bucură de un succes mare în reţeaua internet. În doar 3 zile de la lansarea hitului „Eu numai, numai”, acesta a adunat circa 50.000 de vizualizări pe YouTube. In videoclip, Ionel apare în rolul unui tînăr sedus de trei fete.

Versurile melodiei „Eu numai, numai” sînt scrise de Alexandru Lozanciuc, iar mix & mastering sînt semnate de Alex Braşoveanu.

Filmările au durat patru zile în trei sate din raionul Dubăsari.

În timpul cel mai apropiat, interpretul urmează să finiseze filmările unui alt clip, cu care vrea să se lanseze pe piaţa muzicală din Rusia.  

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 16912
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
facebook_link

banner
ecology

viza

banner
 
Alegeti canal
vn 
Concursuri, muzică și artizanat la „Ia Mania” (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog

Momentul în care cinci tineri fug de poliţişti printr-o pădure din Comrat (VIDEO)17:05Cinci indivizi au fost reținuți în timp ce defrișau o fâșie forestieră...
Geniștii moldoveni au dezamorsat, în luna iunie, 35 de obiecte explozive17:00Geniştii Armatei Naţionale a Moldovei au lichidat în luna iunie curent 35 de obiecte explozive,..
Planul secret al Rusiei16:55Statele Baltice sînt momeala în conflictul dintre SUA şi Rusia. Despre aceasta scrie un analist pe Russia Today.Potrivit lui,..
Partidele care nu au prezentat rapoarte financiare au fost avertizate de CEC16:50Comisia Electorală Centrală a aplicat sancțiuni sub formă de avertisment în cazul a..
Tapiola: Unica decizie corectă este lichidarea băncilor problematice din Moldova16:30Lichidarea celor trei bănci problematice este unica decizie rațională pentru depășirea crizei..
Infern în apropiere de Cernobîl16:25Incendiile de vegetaţie au reizbucnit în apropierea zona de excludere de lîngă centrala nucleară de la Cernobîl. Potrivit..
Guvernatorul BNM a explicat tergiversarea etapei a doua a investigației „Kroll”16:20Guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei, Dorin Drăguțanu, a explicat din ce cauză este..
Socialiștii propun modificarea Constituției15:51Fracțiunea parlamentară a PSRM a pregătit un proiect de lege privind modificarea Constituției, astfel încît..
Ucraina: 'Nimic nu s-a întâmplat' după acordurile de la Minsk15:50'Nimic nu s-a întâmplat' în ceea ce privește punerea în aplicare, de către..
Dorin Drăguțanu, despre soarta celor trei bănci problematice15:45O decizie finală în privința celor trei bănci problematice („Banca de Economii”, „Banca..