logo

Portal informaţional independent

mdv logo
marți, 20 noiembrie 2012, 11:45 Vizualizăriview16912 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Noul videoclip al lui Ionel Istrati „Eu numai, numai” face furori pe internet

Foto : blogspot.com
Ce credeți despre faptul că Moldova va fi reprezentată la Eurovision de către un interpret ucrainean, puțin cunoscut în țara noastră?
rezultatele sondajului
Cel mai nou videoclip al interpretului moldovean Ionel Istrati se bucură de un succes mare în reţeaua internet. În doar 3 zile de la lansarea hitului „Eu numai, numai”, acesta a adunat circa 50.000 de vizualizări pe YouTube. In videoclip, Ionel apare în rolul unui tînăr sedus de trei fete.

Versurile melodiei „Eu numai, numai” sînt scrise de Alexandru Lozanciuc, iar mix & mastering sînt semnate de Alex Braşoveanu.

Filmările au durat patru zile în trei sate din raionul Dubăsari.

În timpul cel mai apropiat, interpretul urmează să finiseze filmările unui alt clip, cu care vrea să se lanseze pe piaţa muzicală din Rusia.  

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 16912
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
banner
 
Alegeti canal
vn 
Publika TV
 
Calendar - Arhivă de ştiri
Sărbătorimiercuri, 4 martie
  • Ziua Internaţională a Radioului şi Televiziunii pentru Copii
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Erupţia unui vulcan din Chile a determinat evacuarea de urgenţă a 3000 de persoane23:00Un vulcan din sudul statului Chile a început să erupă în această dimineaţă,..
UE critică Rusia pentru că nu le-a permis unor aleși europeni să participe la funeraliile lui Boris Nemțov22:00Refuzul Rusiei de a permite unui număr de doi aleși europeni să..
OSCE admite că nu are posibilitatea de a verifica retragerea armamentului greu în estul Ucrainei21:00Misiunea specială a Organizației pentru Securitate și Cooperare în..
O echipă de arheologi a identificat, probabil, casa copilăriei lui Iisus20:00O echipă de arheologi care își desfășoară activitatea pe un sit din Nazaret a identificat o..
Mii de oameni au venit să-și ia rămas bun de la opozantul rus Boris Nemțov19:00Mii de ruși, unii cu flori, alții cu lumânări în mâini, au venit marți la..
Francezii oferă producătorilor agricoli moldoveni credite pe termen scurt fără dobîndă18:00„Filiala noastră le oferă practic în fiecare an producătorilor de floarea..
Spectacole și concerte inedite în luna martie17:45Și în această lună teatrele din capitală vor veni cu un program interesant și inedit pentru toți vizitatorii săi. Tot..
Eficientizarea şi modernizării agriculturii la Expoziţia „MOLDAGROTECH”17:40Eficientizareaşi modernizării agriculturii la Expoziţia internaţională..
Poliția de Frontieră roagă participanții la traficul transfrontalier să evite punctul de trecere Tudora- Starokazacie17:31În jurul orei 14.00, angajații punctului de..
Dictare în limba rusă pentru toată lumea17:30Aproximativ în cinci sute de orașe ale lumii unde există iubitori de limba rusă, pe 18 aprilie, se va scrie o „dictare..