marți, 20 noiembrie 2012, 11:45 Vizualizăriview16912 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Noul videoclip al lui Ionel Istrati „Eu numai, numai” face furori pe internet

Foto : blogspot.com
Cît de ușor traversați frontiera de stat a Republicii Moldova în această vară:
rezultatele sondajului
Cel mai nou videoclip al interpretului moldovean Ionel Istrati se bucură de un succes mare în reţeaua internet. În doar 3 zile de la lansarea hitului „Eu numai, numai”, acesta a adunat circa 50.000 de vizualizări pe YouTube. In videoclip, Ionel apare în rolul unui tînăr sedus de trei fete.

Versurile melodiei „Eu numai, numai” sînt scrise de Alexandru Lozanciuc, iar mix & mastering sînt semnate de Alex Braşoveanu.

Filmările au durat patru zile în trei sate din raionul Dubăsari.

În timpul cel mai apropiat, interpretul urmează să finiseze filmările unui alt clip, cu care vrea să se lanseze pe piaţa muzicală din Rusia.  

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Vizualizări 16912
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
banner
banner
Calendar - Arhivă de ştiri
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Ansamblul „Rossia” va evolua la Teatrul Verde din Chişinău18:00Pe 24 august, de la 17.00 pînă la 20.00, pe scena Teatrului Verde din Chişinău (Lacul Valea Morilor, strada..
În Moldova continuă creșterea vertiginoasă a transportului aerian de pasageri17:00În Republica Moldova cu transportul aerian, în ianuarie-iulie 2014, au fost..
Cimișlia invită la Festivalul Strugurelui16:00Duminică, 24 august, în Cimișlia se va desfășura a doua ediție a Festivalului Strugurelui, transmite NOI.md. Primul festival a..
Kievul va da în judecată Crimeea pentru „recuperarea” aurului sciților15:30Ucraina intenționează să dea în judecată autoritățile din Crimeea pentru..
Banca Mondială va oferi Moldovei peste 30 de milioane de dolari pentru modernizarea sistemului ocrotirii sănătății15:00Banca Mondială va oferi Republicii Moldova un credit..
Oceanul Atlantic a oprit pentru scurt timp încălzirea globală14:30Încetinirea încălzirii globale în primul deceniu al secolului al XXI-lea se explică cel mai..
Rusia acuză: Republica Moldova a încălcat mai multe acorduri14:16Republica Moldova nu a ţinut cont de acordurile anterioare şi nu a respectat interesele Transnistriei în..
Soluție pentru Moldova: în loc de export – lupte de tomate14:00În Republica Moldova în premieră va avea loc Festivalul „Tomatina” – un eveniment..
În Comrat s-a desfășurat o demonstrație cu prilejul aniversării a 70-a de la eliberarea de sub ocupația fascistă (FOTO)13:39Sute de locuitori ai autonomiei găgăuze, reprezentanți..
Roskosmos va face ordine pe orbita Terrei pentru 11 miliarde de ruble13:30Agenția rusă „Roskosmos” solicită pentru crearea unui nou aparat cosmic destinat curățirii..