marți, 20 noiembrie 2012, 11:45 Vizualizăriview16912 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Noul videoclip al lui Ionel Istrati „Eu numai, numai” face furori pe internet

Foto : blogspot.com
Sînteţi de acord cu redistribuirea pierderilor totale de apă între consumatorii individuali, efectuată de către ÎS „Apă-Canal Chişinău”?
rezultatele sondajului
Cel mai nou videoclip al interpretului moldovean Ionel Istrati se bucură de un succes mare în reţeaua internet. În doar 3 zile de la lansarea hitului „Eu numai, numai”, acesta a adunat circa 50.000 de vizualizări pe YouTube. In videoclip, Ionel apare în rolul unui tînăr sedus de trei fete.

Versurile melodiei „Eu numai, numai” sînt scrise de Alexandru Lozanciuc, iar mix & mastering sînt semnate de Alex Braşoveanu.

Filmările au durat patru zile în trei sate din raionul Dubăsari.

În timpul cel mai apropiat, interpretul urmează să finiseze filmările unui alt clip, cu care vrea să se lanseze pe piaţa muzicală din Rusia.  

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Vizualizări 16912
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
banner
banner
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Noi tiruri de artilerie în oraşul Doneţk03:30După o scurtă perioadă de acalmie în prima jumătate a zilei, asupra oraşului Doneţk au fost lansate, spre seară, noi tiruri de..
Ramzan Kadirov și-a trimis oamenii să îl captureze pe liderul Statului Islamic pe care îl acuză că e agent CIA03:15Preşedintele prorus al Ceceniei, Ramzan Kadirov, a dezvăluit..
Grupul terorist Stat Islamic poate obţine 800 de milioane de dolari din vânzarea petrolului03:00Grupul terorist Stat Islamic, care ocupă regiuni din Irak şi Siria, poate obţine..
Ucraina, dispusă să semneze un acord temporar cu Rusia în domeniul gazului02:50Autorităţile ucrainene sunt dispuse să semneze un acord temporar cu Rusia pentru livrările de gaze..
46.000 de ucraineni s-au refugiat în Belarus02:30Aproape 46.000 de ucraineni s-au refugiat în Belarus, dintre care 15.000 -16.000 au fost angajaţi în câmpul..
Rusia interzice importurile de produse vegetale din Ucraina02:15Rusia interzice, începând cu miercuri, 22 octombrie, importurile de produse vegetale din Ucraina,..
OMS aşteaptă vaccinul rusesc contra Ebola02:00Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) aşteaptă ziua în care va fi testat în Africa vaccinul rusesc împotriva..
Sikorski recunoaşte că nu a participat la discuţiile dintre Vladimir Putin şi Donald Tusk01:45Polonia nu deţine înregistrări ale presupusei discuţii dintre preşedintele..
În Rusia a început pregătirea pentru dezvoltarea unui glonț „inteligent”01:30Fundația pentru Studii Avansate colectează propuneri pentru crearea unui glonț..
Știați că...scrumul de țigară ar putea purifica apa contaminată cu arsenic01:15Un studiu al cercetătorilor de origine chineză a arătat faptul că scrumul de țigară ar putea fi..