marți, 20 noiembrie 2012, 11:45 Vizualizăriview16912 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Noul videoclip al lui Ionel Istrati „Eu numai, numai” face furori pe internet

Foto : blogspot.com
Sînteţi de acord cu redistribuirea pierderilor totale de apă între consumatorii individuali, efectuată de către ÎS „Apă-Canal Chişinău”?
rezultatele sondajului
Cel mai nou videoclip al interpretului moldovean Ionel Istrati se bucură de un succes mare în reţeaua internet. În doar 3 zile de la lansarea hitului „Eu numai, numai”, acesta a adunat circa 50.000 de vizualizări pe YouTube. In videoclip, Ionel apare în rolul unui tînăr sedus de trei fete.

Versurile melodiei „Eu numai, numai” sînt scrise de Alexandru Lozanciuc, iar mix & mastering sînt semnate de Alex Braşoveanu.

Filmările au durat patru zile în trei sate din raionul Dubăsari.

În timpul cel mai apropiat, interpretul urmează să finiseze filmările unui alt clip, cu care vrea să se lanseze pe piaţa muzicală din Rusia.  

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Vizualizări 16912
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
banner
banner
Calendar - Arhivă de ştiri
Sărbătorisîmbătă, 1 noiembrie
  • Ziua Internațională Raw Vegan
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
ONU: Bilanțul conflictului din Ucraina a depășit 4.000 de morți11:15Numărul victimelor în urma conflictului din estul Ucrainei a ajuns la peste 4.000 de persoane, potrivit..
Întreprinderi de pe ambele maluri ale Nistrului participă la o expoziție la București11:0017 agenți economici de pe ambele maluri ale Nistrului participă la expoziția..
Un om de afaceri din Rusia a fost arestat în SUA10:45Directorul general al filialei americane TENAM Corp a companiei ruse Tehsnabexport, Vadim Mikerin, a fost arestat în..
Mezeluri expirate într-un magazin din Chișinău10:30În data de 27 octombrie 2014, Agenția pentru Protecția Consumatorilor a descoperit 5 kg de produse din carne și mezeluri..
Dansînd, chişinăuienii vor putea ajuta copiii bolnavi10:15Pe 2 noiembrie, între orele 12:00 şi 18:00, la „Leogrand Convention Center” va avea loc un maraton..
Afiş pentru 1 noiembrie10:00Pentru copiiPe arena mică a circului din capitală vor evolua artiștii Circului de Stat din Chișinău cu noul program „Circul..
Vladimir Voronin: PCRM și afacerile – parteneri în dezvoltarea Moldovei09:45(Cuvîntarea președintelui Partidului Comuniștilor RM la întîlnirea cu oamenii de..
„TRICON” stă bine pe picioare (VIDEO)09:30„Noi ne numărăm printre mastodonții industriei ușoare moldovenești: fabrica activează din anul 1966. Datorită unui management..
Tinerele mămici sînt invitate să participe la Mother's Day Chişinău'201409:15Pe 2 noiembrie la CIE „Moldexpo”, în cadrul Expoziţiei „Moldova Fashion..
În week-end se aşteaptă vreme frumoasă09:00Sîmbătă, 1 noiembrie, se aşteaptă vreme fără schimbări esenţiale, mercurul în termometre va indica +7°-11°C,..