mdv logo
marți, 20 noiembrie 2012, 11:45 Vizualizăriview16912 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Noul videoclip al lui Ionel Istrati „Eu numai, numai” face furori pe internet

Foto : blogspot.com
Aveți venituri neimpozitate?
rezultatele sondajului
Cel mai nou videoclip al interpretului moldovean Ionel Istrati se bucură de un succes mare în reţeaua internet. În doar 3 zile de la lansarea hitului „Eu numai, numai”, acesta a adunat circa 50.000 de vizualizări pe YouTube. In videoclip, Ionel apare în rolul unui tînăr sedus de trei fete.

Versurile melodiei „Eu numai, numai” sînt scrise de Alexandru Lozanciuc, iar mix & mastering sînt semnate de Alex Braşoveanu.

Filmările au durat patru zile în trei sate din raionul Dubăsari.

În timpul cel mai apropiat, interpretul urmează să finiseze filmările unui alt clip, cu care vrea să se lanseze pe piaţa muzicală din Rusia.  

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 16912
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

banner
 
Alegeti canal
vn 
CFM: Cinci directori generali în cinci ani – e prea mult (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog

Nave Mistral: Hollande afirmă că 'deocamdată nu există un acord' cu Moscova02:00Președintele francez François Hollande a dat asigurări vineri că 'deocamdată nu..
Imigranți atacați pe mare între Turcia și Grecia01:00Numeroși imigranți care au încercat și au reușit să traverseze marea între Turcia și Grecia au povestit că au..
A fost descoperit un nou sistem solar cu trei planete telurice gigantice23:00O echipă de astronomi de la Universitatea din Geneva a descoperit un nou sistem solar în..
Facebook a construit o dronă uriașă pentru a conecta la internet regiuni izolate de pe glob22:00Compania Facebook a anunțat joi că a construit o dronă de dimensiuni foarte..
WikiLeaks: SUA au spionat guvernul şi companii nipone21:00Statele Unite ale Americii au spionat importanţi oficiali din guvernul japonez şi companii nipone, precum şi pe..
Letonia va achiziţiona rachete sol-aer Stinger din SUA20:00Letonia va achiziţiona anul viitor din Statele Unite ale Americii rachete sol-aer Stinger, cu rază scurtă, a anunţat..
Cazul Litvinenko: Moscova denunță o anchetă britanică 'selectivă și politizată'19:00Rusia a denunțat vineri ancheta publică, 'selectivă și politizată', dusă de Marea..
A fost abolit regimul de vize pentru cetăţenii Albaniei, Macedoniei şi Muntenegrului18:00Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene informează că, astăzi, 31 iulie..
Primele disensiuni în coaliția de guvernare17:57Inițiativa privind crearea unei platforme de cooperare între deputații Parlamentului de la Chișinău și reprezentanții..
Blestemul care s-a abătut peste o regiune din sudul Rusiei17:55Regiunea Stavropol din sudul Rusiei a fost invadată de lăcuste. Insectele distrug tot ce este verde în..