marți, 20 noiembrie 2012, 11:45 Vizualizăriview16912 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Noul videoclip al lui Ionel Istrati „Eu numai, numai” face furori pe internet

Foto : blogspot.com
Cu care transport public preferați să călătoriți:
rezultatele sondajului
Cel mai nou videoclip al interpretului moldovean Ionel Istrati se bucură de un succes mare în reţeaua internet. În doar 3 zile de la lansarea hitului „Eu numai, numai”, acesta a adunat circa 50.000 de vizualizări pe YouTube. In videoclip, Ionel apare în rolul unui tînăr sedus de trei fete.

Versurile melodiei „Eu numai, numai” sînt scrise de Alexandru Lozanciuc, iar mix & mastering sînt semnate de Alex Braşoveanu.

Filmările au durat patru zile în trei sate din raionul Dubăsari.

În timpul cel mai apropiat, interpretul urmează să finiseze filmările unui alt clip, cu care vrea să se lanseze pe piaţa muzicală din Rusia.  

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Vizualizări 16912
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
banner
banner
Calendar - Arhivă de ştiri
Sărbătorimarți, 30 septembrie
  • Ziua Constructorului de Mașini
  • Ziua Mondială a Traducătorilor
  • Ziua Mondiala a Surdității
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Ratingul celor mai profitabile bănci din Moldova13:15Sectorul bancar din Republica Moldova a înregistrat la sfîrșitul lunii august 2014 un profit net de 667,6..
Adepţii lui Băsescu la Bucureşti sînt nemulţumiţi de acţiunile lui Leancă13:13Deputatul român Eugen Tomac i-a adresat premierului Iurie Leancă o scrisoare în care..
Siria, de aceeaşi parte a baricadei cu SUA13:00Ministrul sirian al Afacerilor Externe, Walid Muallem, a cerut Statelor Unite să aplice lovituri aeriene nu doar asupra poziţiilor..
Moldova și Polonia vor realiza noi proiecte în agricultură12:45Republica Moldova și Polonia vor impulsiona cooperarea în agricultură și vor realiza proiecte noi. Potrivit..
În Moldova producția de divinuri și vinuri spumante s-a redus de două ori12:30În Republica Moldova, pe fundalul embargoului la exportul de producție alcoolică impus de..
Caravana cinematografică își încheie turneul prin Moldova12:15Caravana cinematografică CRONOGRAF cadRO TUR își încheie turneul prin Moldova și oferă tuturor..
Ultima oră! Renato Usatîi a anunțat cu ce partid merge în alegeri12:10Omul de afaceri Renato Usatîi va participa la alegerile parlamentare din 30 noiembrie pe lista..
UE începe pregătirile pentru eventuala anulare a sancţiunilor antiruseşti12:00Ambasadorii din ţările membre ale Uniunii Europene vor evalua, astăzi, realizarea planului de pace..
Atmosfera în Donbass este tensionată11:55Forţele de autoapărare anunţă încălcarea de către militarii ucraineni a armistiţiului în estul Ucrainei, atmosfera..
”Drumul vinului” va trece prin Mileștii Mici11:45„Drumul vinului” ar putea trece prin raionul Ialoveni. Experții români și-au împărtășit experiența cu..