marți, 20 noiembrie 2012, 11:45 Vizualizăriview16912 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Noul videoclip al lui Ionel Istrati „Eu numai, numai” face furori pe internet

Foto : blogspot.com
Dacă alegerile parlamentare ar avea loc astăzi, pentru care putere politică ați vota?
rezultatele sondajului
Cel mai nou videoclip al interpretului moldovean Ionel Istrati se bucură de un succes mare în reţeaua internet. În doar 3 zile de la lansarea hitului „Eu numai, numai”, acesta a adunat circa 50.000 de vizualizări pe YouTube. In videoclip, Ionel apare în rolul unui tînăr sedus de trei fete.

Versurile melodiei „Eu numai, numai” sînt scrise de Alexandru Lozanciuc, iar mix & mastering sînt semnate de Alex Braşoveanu.

Filmările au durat patru zile în trei sate din raionul Dubăsari.

În timpul cel mai apropiat, interpretul urmează să finiseze filmările unui alt clip, cu care vrea să se lanseze pe piaţa muzicală din Rusia.  

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Vizualizări 16912
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
banner
banner
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Reprezentantul special al președintelui francez pentru Rusia susține anularea sancțiunilor03:00Jean-Pierre Chevenement, reprezentantul special al președintelui francez pentru..
Reprezentantul special al președintelui francez pentru Rusia susține anularea sancțiunilor03:00Jean-Pierre Chevenement, reprezentantul special al președintelui francez pentru..
Justiția georgiană a pus sub sechestru averea lui Saakașvili și a familiei sale, anunță avocatul acestuia02:46Un tribunal georgian a dispus vineri punerea sub sechestru a averii..
Cameron: Problema independenţei Scoţiei, rezolvată pentru o întreagă generaţie02:00Scoţienii au votat împotriva ieşirii din componenţa Marii Britanii.Un nou referendum..
Franța: Nicolas Sarkozy își anunță revenirea în viața politică01:48Fostul președinte francez Nicolas Sarkozy și-a anunțat vineri revenirea pe scena politică, indicînd că..
Rusia a pregătit taxe vamale pentru mărfurile ucrainene01:16Moscova este pregătită să impună taxe vamale de import pentru mărfurile ucrainene. A fost deja semnat un decret..
Avioane de luptă franceze au distrus mai multe ţinte SIIL01:00Autorităţile franceze au anunţat că avioanele sale militare au lansat astăzi primele raiduri aeriene împotriva..
Ucraina: A început o nouă rundă de negocieri de pace, la Minsk, între Kiev și separatiștii proruși19:00Noi negocieri de pace au început vineri, la Minsk, între..
Putin şi Faymann se pronunţă pentru normalizarea relaţiilor dintre Rusia şi UE18:30Vladimir Putin a examinat într-o convorbire telefonică avută cu cancelarul Austriei,..
Literatura clasică în limba originală se bucură de mare succes la Tîrgul de Carte 2014 (FOTO)18:15Într-unul dintre pavilioanele centrului expoziţional Moldexpo continuă..