mdv logo
marți, 20 noiembrie 2012, 11:45 Vizualizăriview16912 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Noul videoclip al lui Ionel Istrati „Eu numai, numai” face furori pe internet

Foto : blogspot.com
Cum credeţi, cine va cîștiga alegerile la funcția de primar general al mun. Chișinău?
rezultatele sondajului
Cel mai nou videoclip al interpretului moldovean Ionel Istrati se bucură de un succes mare în reţeaua internet. În doar 3 zile de la lansarea hitului „Eu numai, numai”, acesta a adunat circa 50.000 de vizualizări pe YouTube. In videoclip, Ionel apare în rolul unui tînăr sedus de trei fete.

Versurile melodiei „Eu numai, numai” sînt scrise de Alexandru Lozanciuc, iar mix & mastering sînt semnate de Alex Braşoveanu.

Filmările au durat patru zile în trei sate din raionul Dubăsari.

În timpul cel mai apropiat, interpretul urmează să finiseze filmările unui alt clip, cu care vrea să se lanseze pe piaţa muzicală din Rusia.  

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 16912
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
banner
 
Alegeti canal
vn 
Chirtoca: Terenurile pentru grădinărit trebuie să obțină statutul legal (FOTO, VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
Sărbătoriluni, 25 mai
  • Ziua Europeană Vecinilor
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog

Rogozin: Tancurile rusești nu au nevoie de viză pentru a intra în Europa22:00Tancurile "nu au nevoie de viză" pentru a intra în Europa, a spus, în glumă,..
Mogherini: Rezultatele alegerilor din Spania și Polonia demonstrează că Europa trebuie să se schimbe21:00Rezultatele alegerilor din Spania și Polonia demonstrează că Europa..
Guvernul grec spune că își va onora obligațiile financiare atîta timp cît va putea20:00Grecia are responsabiliatea de a-și plăti obligațiile, însă are nevoie de un acord..
100 de avioane militare din SUA și opt state europene desfășoară un exercițiu în nordul Europei19:00Circa 100 de avioane de vînătoare aparținînd armatelor SUA și..
O nouă profesie în RM: expert social18:00Acum trei ani, între Universitatea Liberă Internațională din Moldova și Ministerul Muncii s-a legat o strînsă colaborare,..
Primăria din Chișinău propune crearea sindicatelor șoferilor17:45Primăria din Chișinău examinează problema fondării sindicatelor șoferilor, pentru a evita conflictele interne din..
Prețurile în industrie timp de un an au crescut cu 5,4%17:30În Republica Moldova preţurile producătorului în industrie, în luna aprilie 2015, au..
În depozitele a cinci fabrici sînt stocate conserve de un sfert de miliard de lei17:15O pătrime de miliard de lei – aceasta este suma estimată a rezervelor de producţie..
Ancheta demarată de Gurin este o persiflare la adresa societății - opinie17:13Jurnalistul Vasile Năstase, membru al platformei civice „Demnitate și Adevăr”, este..
Nesupravegherea bancară, sau cum sînt prostii clienții de către bănci17:05Vladislav CiobanuSistemul bancar trebuie să contribuie la dezvoltarea economiei..