logo

Portal informaţional independent

  
marți, 20 noiembrie 2012, 11:45 Vizualizăriview16912 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Noul videoclip al lui Ionel Istrati „Eu numai, numai” face furori pe internet

Foto : blogspot.com
Susțineți introducerea taxei pe lux?
rezultatele sondajului
Cel mai nou videoclip al interpretului moldovean Ionel Istrati se bucură de un succes mare în reţeaua internet. În doar 3 zile de la lansarea hitului „Eu numai, numai”, acesta a adunat circa 50.000 de vizualizări pe YouTube. In videoclip, Ionel apare în rolul unui tînăr sedus de trei fete.

Versurile melodiei „Eu numai, numai” sînt scrise de Alexandru Lozanciuc, iar mix & mastering sînt semnate de Alex Braşoveanu.

Filmările au durat patru zile în trei sate din raionul Dubăsari.

În timpul cel mai apropiat, interpretul urmează să finiseze filmările unui alt clip, cu care vrea să se lanseze pe piaţa muzicală din Rusia.  

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Vizualizări 16912
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
Calendar - Arhivă de ştiri
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Ce măsura va lua Rusia în urma sancţiunilor aplicate de SUA. Medvedev a făcut public anunţul09:36Premierul rus Dimitri Medvedev a avertizat, marţi, companiile americane Visa şi..
Care este scopul vizitei lui Biden în Ucraina?09:34Vicepreşedintele SUA, Joe Biden, care şi-a început ieri vizita de lucru în Ucraina, va avea astăzi..
Specialiştii îi conving pe agricultorii moldoveni de avantajele utilizării tehnologiilor no-till şi mini-till09:30Un seminar privind avantajele şi dezavantajele prelucrării nule..
„Foreign Affairs”: trei scenarii pentru ruperea Ucrainei09:26Acordul de la Geneva a devenit nul aproape din momentul în care a fost încheiat, la sfîrşitul..
În Transnistria tarifele la resursele energertice și serviciile comunale sînt mai mici decît în Rusia, Ucraina și malul drept al Nistrului09:00Tarifele la serviciile comunale și..
Burj Khalifa va fi istorie. Cea mai înaltă clădire din lume va avea UN KILOMETRU. Vezi cum va arăta! (VIDEO)08:30Cea mai înaltă clădire din lume va fi în Arabia..
Pușkov: Tot patosul PĂLĂVRĂGELII lui Turcinov s-a "răsuflat"03:02Tonul luat de conducerea SUA în relațiile cu guvernul de la Kiev demonstrează elocvent prețul declarațiilor..
Joe Biden a AVERTIZAT Rusia: a rămas foarte puțin timp!02:53Vicepreşedintele american este în vizită oficială în capitala Ucrainei, în semn de susţinere faţă de..
"Cyber Berkut " face DEZVĂLUIRI despre ASASINAREA lui Sașko Bilîi02:45Gruparea anonimă "Cyber Berkut" a publicat la 22 aprilie corespondența ministrului de interne,..
Turcinov cere RELUAREA operaţiunii antiteroriste în estul Ucrainei02:36Preşedintele interimar al Ucrainei, Aleksandr Turcinov, cere structurilor de forţă să reia operaţiunea..