marți, 20 noiembrie 2012, 11:45 Vizualizăriview16912 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Noul videoclip al lui Ionel Istrati „Eu numai, numai” face furori pe internet

Foto : blogspot.com
Trebuie militarii moldoveni să participe la parada militară de la Bucureşti din 1 decembrie cu ocazia Zilei Unirii României?
rezultatele sondajului
Cel mai nou videoclip al interpretului moldovean Ionel Istrati se bucură de un succes mare în reţeaua internet. În doar 3 zile de la lansarea hitului „Eu numai, numai”, acesta a adunat circa 50.000 de vizualizări pe YouTube. In videoclip, Ionel apare în rolul unui tînăr sedus de trei fete.

Versurile melodiei „Eu numai, numai” sînt scrise de Alexandru Lozanciuc, iar mix & mastering sînt semnate de Alex Braşoveanu.

Filmările au durat patru zile în trei sate din raionul Dubăsari.

În timpul cel mai apropiat, interpretul urmează să finiseze filmările unui alt clip, cu care vrea să se lanseze pe piaţa muzicală din Rusia.  

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 16912
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

banner
 
Alegeti canal
vn 
Silvia Grigore a lansat videoclipul piesei „Rugă” (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog

Un avion militar rus a pătruns "din greșeală" în spațiul aerian israelian19:00Un avion al armatei ruse provenind din Siria a pătruns recent "din greșeală" în..
La Orhei Platforma „DA” s-a confruntat cu dificultăți17:57Autoritățile orașului Orhei au încercat să nu admită desfășurarea acțiunilor de protest, organizate de Platforma..
Tofilat: Trebuie intensificat controlul asupra activității ANRE16:45La protestele Platformei „DA” au aderat mai mulți experți. Printre ei este și Sergiu Tofilat,..
Năstase: Dorim președinte, nu o rață mută14:05Unul dintre liderii Platformei „DA”, Vasile Năstase; s-a adresat protestatarilor să susțină inițiativa alegerii..
Platforma „DA”: Fiți europeni – permiteți trecerea troleibuzelor!13:42Un reprezentant al Platformei „DA”, care protestează în centrul Chișinăului, a solicitat..
Măsuri sporite de securitate13:20Premierul interimar Gheorghe Brega a semnat astăzi o dispoziție privind intensificarea acţiunilor menite să asigure securitatea ţării şi ordinea..
Scandal într-un sat din Străşeni (VIDEO)13:00O adolescentă de 17 ani din satul Scoreni, raionul Străşeni, susţine că a fost la un pas de moarte, după ce un vânător a..
Pictorii moldoveni îşi vor expune lucrările la Comisia Europeană din Bruxelles12:30Şase pictori din Republica Moldova participă la expoziţia de pictură contemporană din RM,..
Cu ce trebuie să se ocupe și cu ce se ocupă în realitate primarul general al capitalei?12:00Vladislav BordeianuLocuitorii capitalei sunt nemulțumiți tot mai mult de..
Forţe de ordine au fost mobilizate spre clădirea Guvernului RM11:55Spre clădirile Guvernului şi Palatului Naţional „Nicolae Sulac" au fost mobilizate forţe ale..