logo

Portal informaţional independent

  
marți, 20 noiembrie 2012, 11:45 Vizualizăriview16912 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Noul videoclip al lui Ionel Istrati „Eu numai, numai” face furori pe internet

Foto : blogspot.com
Cum credeți, este posibilă dezintegrarea Ucrainei în următorii 1-2 ani?
rezultatele sondajului
Cel mai nou videoclip al interpretului moldovean Ionel Istrati se bucură de un succes mare în reţeaua internet. În doar 3 zile de la lansarea hitului „Eu numai, numai”, acesta a adunat circa 50.000 de vizualizări pe YouTube. In videoclip, Ionel apare în rolul unui tînăr sedus de trei fete.

Versurile melodiei „Eu numai, numai” sînt scrise de Alexandru Lozanciuc, iar mix & mastering sînt semnate de Alex Braşoveanu.

Filmările au durat patru zile în trei sate din raionul Dubăsari.

În timpul cel mai apropiat, interpretul urmează să finiseze filmările unui alt clip, cu care vrea să se lanseze pe piaţa muzicală din Rusia.  

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Vizualizări 16912
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
Calendar - Arhivă de ştiri
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Filmul moldovenesc pleacă la festivalul internaţional de cinema11:00Filmul de co-producţie moldovenească, română, franceză şi luxemburgheză „Nunta în..
Președintele Nigeriei oferă iPhone-uri placate cu aur invitaților la nunta fiicei sale (FOTO)10:00Acum cîteva zile, fiica lui Goodluck Jonathan, președintele Nigeriei, s-a..
Cehia şi Moldova îşi vor intensifica relaţiile de colaborare09:00Perspectivele cooperării economice bilaterale în domeniul industriei, energiei, transporturilor şi..
NOI.MD îi felicită pe toţi cu ocazia Învierii lui Hristos!09:00Învierea Domnului Iisus Hristos este cel mai important eveniment care s-a întîmplat vreodată..
Renat Kuzmin: Ucraina – doar un pătrat pe tabla de șah a hărții geopolitice a lumii02:57Serviciul de presă al guvernului ucrainean a făcut o declarație cu privire la rezultatele..
Peskov: Putin nu folosește celularul02:48Secretarul de presă a președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov a spus că Vladimir Putin nu folosește telefonul mobil, preferînd..
Un nou pericol amenință Crimeea?01:27Autoritățile din Crimeea intenționează să aducă apă în peninsulă din regiunea Krasnodar.Șeful interimar al guvernului Crimeei..
Judecătoriile specializate: a fi sau a nu fi?16:45Dorin DulghieruLa cîţiva ani de la lichidarea judecătoriilor specialiuzate, în Moldova se..
Coşul de Paşti: Ce se poate şi ce nu poate fi sfinţit?16:05În noaptea Învierii Domnului, în timpul slujbei de sărbătoare, sînt sfinţite coşurile pascale..
DETAȘAMENTELE din Crimeea sînt pregătite să vină în ajutorul sud-estului Ucrainei15:47Detașamentele de autoapărare din Crimeea sînt pregătite să vină în ajutorul..