mdv logo
marți, 20 noiembrie 2012, 11:45 Vizualizăriview16912 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Noul videoclip al lui Ionel Istrati „Eu numai, numai” face furori pe internet

Foto : blogspot.com
Susțineți acțiunile de protest din centrul Chișinăului?
rezultatele sondajului
Cel mai nou videoclip al interpretului moldovean Ionel Istrati se bucură de un succes mare în reţeaua internet. În doar 3 zile de la lansarea hitului „Eu numai, numai”, acesta a adunat circa 50.000 de vizualizări pe YouTube. In videoclip, Ionel apare în rolul unui tînăr sedus de trei fete.

Versurile melodiei „Eu numai, numai” sînt scrise de Alexandru Lozanciuc, iar mix & mastering sînt semnate de Alex Braşoveanu.

Filmările au durat patru zile în trei sate din raionul Dubăsari.

În timpul cel mai apropiat, interpretul urmează să finiseze filmările unui alt clip, cu care vrea să se lanseze pe piaţa muzicală din Rusia.  

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 16912
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

banner
 
Alegeti canal
vn 
Noul guvernator al BNM va fi desemnat pînă la mijlocul lunii noiembrie (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog

Suedia: Centrele de primire a solicitanților de azil nu mai fac față afluxului zilnic23:00Capacitățile de găzduire a solicitanților de azil în Suedia sunt pe punctul de..
Kunduz: Obama i-a cerut scuze președintei MfF22:00Președintele Statelor Unite, Barack Obama, i-a cerut "scuze", miercuri, președintei organizației Medici fără..
Cameron mărturisește că nu simte niciun "atașament romantic" față de UE21:00Uniunea Europeană este "prea mare, prea autocrată și se amestecă prea mult" în..
SUA nu vor coopera cu Rusia până când această țară nu-și va schimba 'strategia greșită'20:00SUA nu vor coopera cu Rusia atâta timp cât această țară își..
Hollande: Europa "a întârziat" să estimeze amploarea tragediilor din Orientul Mijlociu și Africa19:00Președintele francez Francois Hollande a declarat miercuri, la Parlamentul..
“Termoelectrica” S.A. pregătită de a furniza energie termică18:00“Termoelectrica” S.A. este gata să înceapă sezonul de încălzire şi când va fi..
Șalaru va aduce tancul „T-34” de la Bălți în muzeul ocupației sovietice17:55Ministrul Apărării, Anatol Șalaru, a declarat pentru postul de televiziune „Acasă” că..
Merkel, criticată în propriul partid pentru politica 'frontierelor deschise' în fața refugiaților17:50Criticile față de modul în care cancelarul Angela Merkel..
Sula va discuta la Moscova probleme privind livrările de producție agricolă în Rusia17:40Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Ion Sula, în perioada 7-8..
Pronostic nefast pentru Șevciuk17:30Depresia economiei nerecunoscutei RMN va continua și în anul viitor. Informația i-a fost comunicată liderului transnistrean Evgheni..