mdv logo
marți, 20 noiembrie 2012, 11:45 Vizualizăriview16912 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Noul videoclip al lui Ionel Istrati „Eu numai, numai” face furori pe internet

Foto : blogspot.com
Cum credeți, care vor fi consecințele sancțiunilor impuse de Rusia după intrarea în vigoare a Acordului de asociere RM-UE?
rezultatele sondajului
Cel mai nou videoclip al interpretului moldovean Ionel Istrati se bucură de un succes mare în reţeaua internet. În doar 3 zile de la lansarea hitului „Eu numai, numai”, acesta a adunat circa 50.000 de vizualizări pe YouTube. In videoclip, Ionel apare în rolul unui tînăr sedus de trei fete.

Versurile melodiei „Eu numai, numai” sînt scrise de Alexandru Lozanciuc, iar mix & mastering sînt semnate de Alex Braşoveanu.

Filmările au durat patru zile în trei sate din raionul Dubăsari.

În timpul cel mai apropiat, interpretul urmează să finiseze filmările unui alt clip, cu care vrea să se lanseze pe piaţa muzicală din Rusia.  

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Vizualizări 16912
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
Calendar - Arhivă de ştiri
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Expoziție la Muzeul Național de Istorie: evenimente de acum 100 de ani (FOTO,VIDEO)18:15La Muzeul Național de Istorie a Moldovei astăzi s-a deschis o expoziție de fotografii..
Comuniștii: Pe Ioniță îl vor face țap ispășitor (VIDEO)18:00La timpul său Valeriu Lazăr a refuzat să legifereze schemele frauduloase de delapidare a unui miliard de lei din..
Liderul transnistrean se pronunţă pentru soluționarea pașnică a problemelor17:45Liderul transnistrean, Evgheni Șevciuk, s-a pronunţat pentru soluționarea pașnică a tuturor..
Formuzal: Dacă Moldova își va pierde suveranitatea, Găgăuzia va începe procesul de autodeterminare17:30În cazul în care Republica Moldova își va pierde..
Reidman: În ajunul alegerilor Coaliţia face promisiuni alegătorilor (VIDEO)17:00„Guvernul Leancă şi-a asumat responsabilitatea pentru proiectul de lege care prevede..
Rada Supremă nu a acceptat demisia lui Iațeniuk16:50Rada Supremă (Parlamentul) din Ucraina nu a acceptat demisia lui Arseni Iațeniuk din postul de premier.În favoarea..
Sturza: Banii din băncile moldoveneşti ajung nu în economia reală, dar în zone off-shore16:45"Banii depuşi de cetăţeni în băncile din Republica Moldova se duc cu totul..
Consiliul Concurenţei întotdeauna va fi prietenul şi apărătorul antreprenorilor16:30(Interviu acordat agenţiei "Infotag" de către Emil Guţu, vicepreşedinte al..
Ucraina: Explozii puternice lîngă locul unde s-a prăbușit avionul malaezian16:29Mai multe explozii puternice au fost auzite joi, în apropierea locului din estul separatist..
Muntean: Am fost, sînt şi voi rămîne comunist16:15Deputatul comunist Iurie Muntean nu se simte frustrat de declaraţia liderului PCRM, Vladimir Voronin, din care rezultă că nu va..