mdv logo
marți, 20 noiembrie 2012, 11:45 Vizualizăriview16912 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Noul videoclip al lui Ionel Istrati „Eu numai, numai” face furori pe internet

Foto : blogspot.com
Considerați că Guvernul RM trebuie să îndeplinească toate indicațiile partenerilor externi?
rezultatele sondajului
Cel mai nou videoclip al interpretului moldovean Ionel Istrati se bucură de un succes mare în reţeaua internet. În doar 3 zile de la lansarea hitului „Eu numai, numai”, acesta a adunat circa 50.000 de vizualizări pe YouTube. In videoclip, Ionel apare în rolul unui tînăr sedus de trei fete.

Versurile melodiei „Eu numai, numai” sînt scrise de Alexandru Lozanciuc, iar mix & mastering sînt semnate de Alex Braşoveanu.

Filmările au durat patru zile în trei sate din raionul Dubăsari.

În timpul cel mai apropiat, interpretul urmează să finiseze filmările unui alt clip, cu care vrea să se lanseze pe piaţa muzicală din Rusia.  

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 16912
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
banner
 
Alegeti canal
vn 
Sula a promis un miliard (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
Sărbătorimiercuri, 1 aprilie
  • Ziua Umorului (Ziua Păcălelilor)
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Președintele georgian: Rusia a lansat o campanie propagandistică la nivel global04:00Rusia a lansat o campanie propagandistică la nivel global și pedepsește Georgia, Ucraina..
FIFA a extins la nivel mondial suspendarea a 27 de jucători, pentru manipulare de meciuri03:00FIFA a confirmat marți că a extins la nivel mondial suspendarea a 27 de..
FIFA a extins la nivel mondial suspendarea a 27 de jucători, pentru manipulare de meciuri03:00FIFA a confirmat marți că a extins la nivel mondial suspendarea a 27 de..
Experiment al biohackerilor. Soluţie pentru a vedea noaptea02:00O echipă de cercetători susţine că a descoperit o metodă de a permite oamenilor să vadă foarte bine în..
Autorităţile irakiene au eliberat oraşul Tikrit01:00Serviciile de securitate irakiene au restabilit controlul asupra unor cartiere ale oraşului Tikrit, care era ocupat de..
Kalashnikov pregăteşte dublarea producţiei de armament, în ciuda sancţiunilor Occidentului23:55Kalashnikov este principalul producător şi dezvoltator pe piaţa de arme din..
PIMCO: Situaţia zoney euro, asemenea unui "război atomic"23:00Structura actuală a zonei euro este nesustenabilă şi regiunea nu va putea supravieţui pe termen lung decît..
Turcia: Explozie puternică la tribunalul din Istanbul unde un procuror a fost luat ostatic21:50O puternică explozie și focuri de armă au fost auzite marți seară în..
Consiliul Europei denunță absența de progrese în anchetele asupra violențelor de la Kiev21:00Consiliul Europei a denunțat, într-un raport prezentat marți, lacunele și..
Tusk: Posibil acord 'înainte de sfîrșitul lui aprilie', însă nu înainte de Paști20:00Președintele Consiliului European, Donald Tusk, a estimat miercuri, la Madrid, că situația..