mdv logo
marți, 20 noiembrie 2012, 11:45 Vizualizăriview16912 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Noul videoclip al lui Ionel Istrati „Eu numai, numai” face furori pe internet

Foto : blogspot.com
Considerați că R. Moldova trebuie să adere la:
rezultatele sondajului
Cel mai nou videoclip al interpretului moldovean Ionel Istrati se bucură de un succes mare în reţeaua internet. În doar 3 zile de la lansarea hitului „Eu numai, numai”, acesta a adunat circa 50.000 de vizualizări pe YouTube. In videoclip, Ionel apare în rolul unui tînăr sedus de trei fete.

Versurile melodiei „Eu numai, numai” sînt scrise de Alexandru Lozanciuc, iar mix & mastering sînt semnate de Alex Braşoveanu.

Filmările au durat patru zile în trei sate din raionul Dubăsari.

În timpul cel mai apropiat, interpretul urmează să finiseze filmările unui alt clip, cu care vrea să se lanseze pe piaţa muzicală din Rusia.  

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Система OrphusPowerd by OrphusAți descoperit o greșeală? Selectați-l cu mouse-ul și presa
Vizualizări 16912
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
banner
Alegeti canal
vn 
Locuri de muncă pentru toate gusturile (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
În curînd va fi lansat primul thriller din Moldova18:00Autoarea primului thriller din Moldova, Doina Lungu, este originară din Orhei și la cei 24 de ani ai săi reușește să..
Rogozin: Scopul sancțiunilor este de a îngenunchea Rusia, însă Moscova nu va ceda în problema Crimeii17:50Rusia nu-și va revizui decizia privind alipirea Crimeii și portului..
Peisajul Arheologic Orheiul Vechi ar putea intra în Lista patrimoniului mondial17:45Zilele trecute Ministerul Culturii, prin intermediul Ministerului Afacerilor Externe și..
Liberalii resping ideea PD privind cooperarea interparlamentară cu Tiraspolul17:35Propunerea democraților privind crearea unui grup de lucru pentru cooperare cu deputaţii..
În Moldova a fost întocmită o „listă neagră” a rău-platnicilor în domeniul comunicațiilor electronice17:30Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice..
Măsurile anticriză ale Rusiei: Economii bugetare, ajutor pentru bănci şi creşterea pensiilor17:20Guvernul rus a dat publicităţii, miercuri, primele măsuri destinate atenuării..
Noi reguli pentru controlul de stat: cu cît e mai mare venitul, cu atît e mai înalt riscul17:17Victor SurugiuÎn 2015, companiile ce activează în domeniul..
MAE al Estoniei desfăşoară un concurs al proiectelor de cooperare moldo-estonă17:15Ministerul Afacerilor Externe al Estoniei desfăşoară un concurs al proiectelor pentru cooperare..
Locuri de muncă pentru toate gusturile (VIDEO)17:00La Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” s-a deschis a XIV-a ediție a Expoziției „Fabricat..
Cel mai des, în Moldova încearcă să intre ilegal cetăţeni ai Turciei şi Rusiei16:45În Moldova, anul trecut, prin Aeroportul Chişinău au încercat să intre ilegal 728..