logo

Portal informaţional independent


marți, 20 noiembrie 2012, 11:45 Vizualizăriview16912 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Noul videoclip al lui Ionel Istrati „Eu numai, numai” face furori pe internet

Foto : blogspot.com
Sînteți de acord cu aceea că Guvernul și-a asumat răspundere pentru aprobarea proiectului bugetului?
rezultatele sondajului
Cel mai nou videoclip al interpretului moldovean Ionel Istrati se bucură de un succes mare în reţeaua internet. În doar 3 zile de la lansarea hitului „Eu numai, numai”, acesta a adunat circa 50.000 de vizualizări pe YouTube. In videoclip, Ionel apare în rolul unui tînăr sedus de trei fete.

Versurile melodiei „Eu numai, numai” sînt scrise de Alexandru Lozanciuc, iar mix & mastering sînt semnate de Alex Braşoveanu.

Filmările au durat patru zile în trei sate din raionul Dubăsari.

În timpul cel mai apropiat, interpretul urmează să finiseze filmările unui alt clip, cu care vrea să se lanseze pe piaţa muzicală din Rusia.  

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 16912
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
banner
 
Alegeti canal
vn 
Chirtoacă: Terasele vor fi amplasate doar lîngă un punct de alimentație publică (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
Sărbătorimarți, 28 aprilie
  • Ziua Mondiala a Tai Chi si Qigong
  • Ziua Astronomiei
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
În Moldova se va reduce numărul de acte pentru export și import14:45În Republica Moldova vor fi simplificate considerabil procedurile de import și export, numărul..
Rusia va prezenta o nouă generaţie de tancuri la parada din 9 mai14:30Rusia a dezvăluit o nouă generaţie de tancuri de luptă numite Armata T-14 înaintea ceremoniilor..
Către 9 mai va avea loc reînhumarea rămășițelor ostașilor Armatei Roșii la Capul de pod Șerpeni14:15În ajunul aniversării a 70-a a Victoriei în Marele Război..
Lesnic: Agenția Medicamentului curăță piața produselor medicale în interesul clanului Ceaikovschi14:00Liderii Asociației Producătorilor și Furnizorilor de Dispozitive Medicale şi..
La Moscova cer audierea lui Kadîrov în dosarul Nemțov13:45Activiștii aripii de tineret a partidului RPR-PARNAS au pichetat luni reprezentanța Republicii Cecenia la Moscova,..
Leancă: Sper că improvizația politică de la guvernare va dispărea13:31La un an de la abolirea regimului de vize cu UE, fostul premier Iurie Leancă și-a exprimat speranța că..
Expert-Grup: Moldova poate întreține relații comerciale cu UE și CSI13:30Moldova poate întreține relații comerciale libere cu Uniunea Europeană și Comunitatea Statelor..
Tusk despre Gaburici: Posibil, e cel mai promițător politician din Europa13:13„Republica Moldova este pe calea ce bună, nu am niciun dubiu”, a declarat astăzi..
Veteranii celui de-al Doilea Război Mondial vor primi ajutor din partea statului13:00Circa 3,5 mii de persoane vor beneficia de ajutor material unic din bugetul de stat cu..
Președintele Ucrainei: Războiul poate începe în orice moment12:50Președintele Ucrainei Petro Poroșenko declară despre amenințarea escaladării acțiunilor militare pe teritoriul..