logo

Portal informaţional independent

marți, 20 noiembrie 2012, 11:45 Vizualizăriview16912 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Noul videoclip al lui Ionel Istrati „Eu numai, numai” face furori pe internet

Foto : blogspot.com
Cît de ușor traversați frontiera de stat a Republicii Moldova în această vară:
rezultatele sondajului
Cel mai nou videoclip al interpretului moldovean Ionel Istrati se bucură de un succes mare în reţeaua internet. În doar 3 zile de la lansarea hitului „Eu numai, numai”, acesta a adunat circa 50.000 de vizualizări pe YouTube. In videoclip, Ionel apare în rolul unui tînăr sedus de trei fete.

Versurile melodiei „Eu numai, numai” sînt scrise de Alexandru Lozanciuc, iar mix & mastering sînt semnate de Alex Braşoveanu.

Filmările au durat patru zile în trei sate din raionul Dubăsari.

În timpul cel mai apropiat, interpretul urmează să finiseze filmările unui alt clip, cu care vrea să se lanseze pe piaţa muzicală din Rusia.  

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Vizualizări 16912
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
banner
banner
banner
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Leancă către diaspora moldovenească: Vom trece împreună nu doar prin greutăți, dar și prin bucurii (VIDEO)09:30„Avem nevoie de dumneavoastră nu doar din perspectiva..
NATO nu a confirmat prezenţa unor ofiţeri de-ai săi la Mariupol09:15Purtătoarea de cuvânt a NATO, Oana Lungescu, a declarat că nu ştie nimic despre eventuala prezenţă a..
Deputații, față în față cu cetățenii09:00Oficiile teritoriale de informare ale Parlamentului vor avea anumite competențe în funcție de amplasarea lor geografică. O..
Moldova desecretizează datele pentru cercetarea concurențială08:45Victor SurugiuStructurile de stat nu doar ascund o cantitate colosală de..
Poroşenko va cere SUA să declare republicile Lugansk şi Doneţk organizaţii teroriste08:30În timpul vizitei sale în SUA pe data de 18 septembrie, preşedintele..
Nicolas Nicula: Cînd vorbim despre economie, trebuie să calculăm. Restul sînt emoţii08:15Noi deseori vorbim despre prăpastia dintre putere şi mediul de afaceri, în..
Fule: Acordul de asociere va contribui la exportul produselor moldoveneşti în UE08:00Comisarul european pentru extindere şi politica de vecinătate, Stefan Fule, consideră că..
În Moldova se vorbește mai puțin la telefonul fix07:00Veniturile provenite din vînzarea serviciilor de telefonie fixă, în semestrul I al anului 2014, au însumat..
Șoc în cadrul MAE rus, după declarația ministrului Apărării al Ucrainei03:07Ministerul rus de Externe a numit provocatoare și "șocante" declarațiile ministrului..
Gheletei: Rusia amenință Ucraina cu arme nucleare02:57În Ucraina, a venit "marele război", în care pierderile se vor calcula nu cu sutele, ci cu miile,..