logo

Portal informaţional independent

mdv logo
marți, 20 noiembrie 2012, 11:45 Vizualizăriview16912 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Noul videoclip al lui Ionel Istrati „Eu numai, numai” face furori pe internet

Foto : blogspot.com
Care partide vor face parte din viitoarea coaliţie de guvernare a Moldovei:
rezultatele sondajului
Cel mai nou videoclip al interpretului moldovean Ionel Istrati se bucură de un succes mare în reţeaua internet. În doar 3 zile de la lansarea hitului „Eu numai, numai”, acesta a adunat circa 50.000 de vizualizări pe YouTube. In videoclip, Ionel apare în rolul unui tînăr sedus de trei fete.

Versurile melodiei „Eu numai, numai” sînt scrise de Alexandru Lozanciuc, iar mix & mastering sînt semnate de Alex Braşoveanu.

Filmările au durat patru zile în trei sate din raionul Dubăsari.

În timpul cel mai apropiat, interpretul urmează să finiseze filmările unui alt clip, cu care vrea să se lanseze pe piaţa muzicală din Rusia.  

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Vizualizări 16912
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
banner
banner
vn 
„Lumea păpușilor”, unde totul este posibil (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
Sărbătorijoi, 18 decembrie
  • Ziua Poliției Republicii Moldova
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
SUA sînt deschise dialogului cu Belarus15:10Statele Unite ale Americii (SUA) sînt deschise dialogului cu Republica Belarus, iar în ultimii ani cele două țări au..
Funcţionar de la Primăria Chişinău, reţinut de CNA15:00Un specialist principal din cadrul Direcţiei Generale Arhitectură, Urbanism şi Relaţii Funciare a Primăriei municipiului..
Detalii noi privind bătaia crîncenă dintre studenţi14:50Detalii noi privind încăierările dintre grupurile de studenți, care au avut loc ieri în apropiere de..
Merkel: Sancțiunile împotriva Rusiei sînt inevitabile14:45Cancelarul german, Angela Merkel consideră că sancțiunile împotriva Rusiei sînt inevitabile, deoarece..
Gafa vestimentara comisa de un oficial European14:40Comisarul European pentru Comert, Cecilia Malmstrom, a aparut intr-o tinuta la intalnirea cu premierul Iurie Leanca ce nu..
Majoritatea fructelor din Moldova le va procura România14:30Majoritatea fructelor din Moldova admise spre livrare fără taxe pe piața Uniunii Europene vor ajunge, cel mai..
Decizia categorică a lui Timofti14:20Președintele Nicolae Timofti a refuzat să îi numească în funcția de judecător pe patru din cei cinci absolvenți ai..
Premiera unui desen animat transpus în limbajul semnelor, la un cinematograf din Moldova14:15La cinematograful „Patria” din Chișinău, în cadrul proiectului..
Rogozin: „SUA vor îmbrăţişa Cuba până la sugrumare”14:05Vicepremierul rus Dmitri Rogozin, cunoscut pentru limba sloboda si aprecieri xenofobe, a sugerat că SUA de acumvor..
Organizațiile obștești au convenit să nu-și dispute întîietatea în organizarea marcării Zilei Victoriei14:00În ajunul marcării celei de-a 70-a aniversări a Victoriei..