marți, 20 noiembrie 2012, 11:45 Vizualizăriview16912 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Noul videoclip al lui Ionel Istrati „Eu numai, numai” face furori pe internet

Foto : blogspot.com
Sînteţi de acord cu redistribuirea pierderilor totale de apă între consumatorii individuali, efectuată de către ÎS „Apă-Canal Chişinău”?
rezultatele sondajului
Cel mai nou videoclip al interpretului moldovean Ionel Istrati se bucură de un succes mare în reţeaua internet. În doar 3 zile de la lansarea hitului „Eu numai, numai”, acesta a adunat circa 50.000 de vizualizări pe YouTube. In videoclip, Ionel apare în rolul unui tînăr sedus de trei fete.

Versurile melodiei „Eu numai, numai” sînt scrise de Alexandru Lozanciuc, iar mix & mastering sînt semnate de Alex Braşoveanu.

Filmările au durat patru zile în trei sate din raionul Dubăsari.

În timpul cel mai apropiat, interpretul urmează să finiseze filmările unui alt clip, cu care vrea să se lanseze pe piaţa muzicală din Rusia.  

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Vizualizări 16912
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
banner
banner
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Afacere condimentată în Capitală. Cum pot gospodinele să-şi păstreze prospețimea verii în bucate pe timp de iarnă09:30Gospodintele din Moldova pot avea la bucătărie mirodenii..
Atac armat într-un liceu american: Unul dintre răniți ar fi murit, alți trei sânt în stare gravă09:15Un elev al liceului Marysville-Pilchuck, din apropiere de Seattle, a deschis..
Sîmbăta se aşteaptă îngheţuri09:00Potrivit prognozelor Serviciului Meteorologic de Stat, sîmbătă, 25 octombrie, în timpul nopţii se aşteaptă ninsori, temperatura..
SUA critică dur evoluția ''dezamăgitoare'' a Ungariei08:45Statele Unite au criticat dur vineri evoluția 'dezamăgitoare' a Ungariei, poziție ce confirmă o deteriorare a..
Putin: Războiul Rece s-a încheiat, dar nu s-a semnat pacea care să stabilească regulile jocului08:30Într-unul dintre cele mai agresive discursuri la adresa Occidentului de..
Firmă internațională: În Moldova ne simțim ca acasă (FOTO)08:00„Aveți niște băieți minunați, curioși și foarte atenți. Mi-a făcut o plăcere deosebită să comunic cu ei, să..
Un mare succes al boxerilor moldoveni07:00Doi boxeri din Hîncești au ajuns în finala Campionatului european de tineret.La Campionatul European de tineret la box..
Putin: Lucrul principal în Ucraina este încetarea războiului04:00Tentativele de a folosi forţa pentru reglementarea situaţiei în sud-estul Ucrainei bagă Ucraina în..
Rusia nu intenţionează să refacă imperiul03:45Priorităţile Rusiei sunt perfecţionarea institutelor democratice şi economiei deschise, a declarat preşedintele rus, Vladimir..
Conflictul din Ucraina a obligat peste 824 de mii de persoane să-şi părăsească casele03:30Cel puţin 824 de mii de persoane au fost nevoite să-şi părăsească locuinţele după..