marți, 20 noiembrie 2012, 11:45 Vizualizăriview16912 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Noul videoclip al lui Ionel Istrati „Eu numai, numai” face furori pe internet

Foto : blogspot.com
Considerați că Uniunea Europeană a depus suficiente eforturi pentru a contribui la dezvoltarea Moldovei?
rezultatele sondajului
Cel mai nou videoclip al interpretului moldovean Ionel Istrati se bucură de un succes mare în reţeaua internet. În doar 3 zile de la lansarea hitului „Eu numai, numai”, acesta a adunat circa 50.000 de vizualizări pe YouTube. In videoclip, Ionel apare în rolul unui tînăr sedus de trei fete.

Versurile melodiei „Eu numai, numai” sînt scrise de Alexandru Lozanciuc, iar mix & mastering sînt semnate de Alex Braşoveanu.

Filmările au durat patru zile în trei sate din raionul Dubăsari.

În timpul cel mai apropiat, interpretul urmează să finiseze filmările unui alt clip, cu care vrea să se lanseze pe piaţa muzicală din Rusia.  

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Vizualizări 16912
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
banner
banner
vn 
„Patria” speră la susținerea comunității internaționale
 
Calendar - Arhivă de ştiri
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Japonezii trimit în COSMOS o navetă spaţială care va MINA un asteroid23:00Vremea rea din Japonia a provocat întârzierea lansării unui vehicul spaţial, care după o..
Japonezii trimit în COSMOS o navetă spaţială care va MINA un asteroid23:00Vremea rea din Japonia a provocat întârzierea lansării unui vehicul spaţial, care după o..
Agentii lui Putin in Europa22:00Un document de strategie întocmit de consilierii Kremlinului, dezvăluit în presa germană, arată cum a fost sfătuit Vladimir Putin să..
Rusia testeaza o noua racheta intercontinentala21:00Conceputa pe baza rachetei RS-24 Yars, noua racheta intercontinentala a rusilor, RS-26 Rubej este ultima faza de testare,..
Cum privesc străinii alegerile din Republica Moldova: "Miza este EXTREM de mare"20:00Scrutinul parlamentar de duminică din Republica Moldova ar putea conduce la alegerea unui..
David Cameron anunţă noi măsuri pentru a limita accesul la indemnizaţii sociale al imigranţilor din UE19:30Premierul britanic David Cameron va anunţa vineri noi măsuri pentru a..
Steinmeier: Reducerea afluxului de imigranți din Africa va dura ani de zile19:00Nu există remedii rapide pentru diminuarea afluxului record de imigranți din Africa în..
Curtea Supremă de Justiție va decide mîine soarta Partidului „Patria”18:07„Curtea Supremă de Justiție va decide sîmbătă dacă va lăsa în vigoare hotărîrea..
Rusia are o atitudine extrem de critică față de declarația Ucrainei privind aderarea la NATO17:40Rusia are o atitudine extrem de critică față de declarațiile Ucrainei privind..
Curățarea preelectorală17:30Xenia FloreaPartidele puterii curăță în mod planificat terenul electoral. De partidele prorusești din opoziție, care ar putea să..