marți, 20 noiembrie 2012, 11:45 Vizualizăriview16912 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Noul videoclip al lui Ionel Istrati „Eu numai, numai” face furori pe internet

Foto : blogspot.com
Considerați că Uniunea Europeană a depus suficiente eforturi pentru a contribui la dezvoltarea Moldovei?
rezultatele sondajului
Cel mai nou videoclip al interpretului moldovean Ionel Istrati se bucură de un succes mare în reţeaua internet. În doar 3 zile de la lansarea hitului „Eu numai, numai”, acesta a adunat circa 50.000 de vizualizări pe YouTube. In videoclip, Ionel apare în rolul unui tînăr sedus de trei fete.

Versurile melodiei „Eu numai, numai” sînt scrise de Alexandru Lozanciuc, iar mix & mastering sînt semnate de Alex Braşoveanu.

Filmările au durat patru zile în trei sate din raionul Dubăsari.

În timpul cel mai apropiat, interpretul urmează să finiseze filmările unui alt clip, cu care vrea să se lanseze pe piaţa muzicală din Rusia.  

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Vizualizări 16912
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
banner
banner
vn 
Euronews începe să promoveze Moldova (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Cel puțin 40 de morți în urma unui atac terorist în timpul unui meci de volei01:00Cel puțin 40 de persoane au fost ucise duminică în urma unui atac terorist ce a avut loc..
RPD cere de la Kiev întreg teritoriul regiunii Doneţk00:00La negocierile pe care le va purta cu Kievul, Republica Populară Doneţk (RPD) va insista să i se acorde controlul asupra..
Recunoașterea unui stat palestinian de către Franța ar fi o "gravă eroare"22:00"Recunoașterea unui stat palestinian de către Franța ar fi o gravă eroare", a declarat..
O angajată a ONU s-a vindecat de Ebola21:00O angajată a ONU, care se trata la Paris după ce s-a infectat în Sierra Leone cu virusul Ebola, s-a vindecat şi a părăsit Franţa,..
Automobilul purtătoarei de cuvânt a lui Klicki a fost incendiat20:00Oksana Zinobieva, purtătoare de cuvânt a liderului partidului ucrainean Udar şi primar al capitalei,..
Cinci morţi în urma unui cutremur produs în China19:00China îşi revine după un cutremur cu magnitudinea de 6,3, care s-a produs ieri. Cutremurul a fost urmat de 95 de..
ONU numeşte un laureat al Premiului Nobel pentru revizuirea operaţiunilor de menţinere a păcii15:00Fostul preşedinte al Timorului de Est Jose Ramos Horta, laureat al Premiului..
O şcoală din Chişinău a fost lăsată de izbelişte14:00Bani publici aruncaţi în vânt şi spălaţi de ploaie. Autorităţile capitalei au alocat aproape două milioane de lei..
Consorţiul francez Novarka a construit un nou sarcofag la centrala nucleară de la Cernobîl13:30Consorţiul francez Novarka, format din grupurile Bouygues şi Vinci, a construit..
Un copil de cinci ani a trecut testul Microsoft13:00Ayan Qureshi, un copil de cinci ani din Coventry, Marea Britanie, este cel mai tînăr specialist certificat Microsoft,..