mdv logo
marți, 20 noiembrie 2012, 11:45 Vizualizăriview16912 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Noul videoclip al lui Ionel Istrati „Eu numai, numai” face furori pe internet

Foto : blogspot.com
Cum credeți, care vor fi consecințele sancțiunilor impuse de Rusia după intrarea în vigoare a Acordului de asociere RM-UE?
rezultatele sondajului
Cel mai nou videoclip al interpretului moldovean Ionel Istrati se bucură de un succes mare în reţeaua internet. În doar 3 zile de la lansarea hitului „Eu numai, numai”, acesta a adunat circa 50.000 de vizualizări pe YouTube. In videoclip, Ionel apare în rolul unui tînăr sedus de trei fete.

Versurile melodiei „Eu numai, numai” sînt scrise de Alexandru Lozanciuc, iar mix & mastering sînt semnate de Alex Braşoveanu.

Filmările au durat patru zile în trei sate din raionul Dubăsari.

În timpul cel mai apropiat, interpretul urmează să finiseze filmările unui alt clip, cu care vrea să se lanseze pe piaţa muzicală din Rusia.  

SURSA: NOI.MD
Autor: Talmaci Daria
Vizualizări 16912
Comentarii 0
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
Calendar - Arhivă de ştiri
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
5 dezastre care ar putea afecta omenirea pînă în anul 2050 (VIDEO)20:05De la schimbări climatice pînă la terorism cibernetic, o serie de ameninţări serioase s-ar putea..
Ce se va întîmpla cu Pămîntul în cazul unui război nuclear19:55Din cauza conflictelor pe plan mondial, analiştii iau în calcul toate posibilităţile, iar cea mai sumbră..
Băsescu de la 1 ianuarie poate să facă cel mult niște ani de închisoare, - Victor Ponta19:45Primul ministru al României, Victor Ponta, a declarat într-o intervenție..
A doua economie a Europei, în colaps19:18Pentru a doua economie ca mărime din UE lucrurile nu stau chiar atît de bine. Lipsa investiţiilor, dar şi somajul ridicat îşi..
Rebelii: Armata ucraineană atacă pozițiile RPD din trei părți19:05Forțele implicate în "operațiunea specială" în estul Ucrainei încearcă să avanseze..
Un film al lui Koncealovski participă la Festivalul de la Veneţia18:45Filmul „Nopţile albe ale poştaşului Aleksei Triapiţîn” regizat de Andrei Koncealovski..
NATO vrea să desfăşoare o bază militară mai aproape de graniţele Rusiei18:30NATO analizează varianta deschiderii celei mai mari baze din Europa de Est pentru a aduce la frontiera..
Poroşenko, dezamăgit de decizia Franţei cu privire la Mistral18:15Preşedintele Ucrainei, Piotr Poroşenko, şi-a exprimat dezamăgirea faţă de decizia Franţei de a continua..
Andrian Candu, ales în unanimitate preşedinte al Fondului pentru Eficienţă Energetică18:13Pe 24 iulie, ministrul Economiei Andrian Candu a fost ales în unanimitate noul..
Procedura de export al produselor agricole moldovenești spre Ucraina, simplificată la maxim18:05Procedura de trecere a frontierei moldo-ucrainene pentru produsele agricole..