Limbamd flagru flagЯзык
rss_ico
Meteo:  Informaţia se actualizează
USDvalimg20.14 EURvalimg21.38Toate »

joi, 20 septembrie 2012, 11:20 Vizualizăriview9314 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

În Transnistria au fost majorate taxele pentru devamarea automobilelor

Foto: cotidianul.ro
Trebuie militarii moldoveni să participe la parada militară de la Bucureşti din 1 decembrie cu ocazia Zilei Unirii României?
rezultatele sondajului
În Transnistria, taxa vamală pentru automobilele cu capacitatea motorului de pînă la 3000 de cm cubi, de la anul viitor, va fi majorată cu 15%. O decizie în acest sens a fost adoptată de deputaţii legislativului din regiunea transnistreană, care au aprobat în lectură finală amendamentele propuse de guvernul nerecunoscutei republici la Legea „Privind taxa vamală”.

De asemenea, mijloacele de transport cu capacitatea motorului de peste 3000 cm cubi vor face parte dintr-o altă categorie de preţuri, pentru care taxa de import va fi majorată de două ori.

Aceste amendamente au fost adoptate în lectură finală.


SURSA: NOI.MD
Autor: Stepanov Gheorghe
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 9314
Comentarii 1
Lăsaţi un comentariu comment 

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
1.
21 septembrie, 2012 11:35

avatar
O!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

banner
 
banner
Alegeti canal
vn 
Silvia Grigore a lansat videoclipul piesei „Rugă” (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog

Mii de oameni protestează la Londra și Madrid împotriva implicării țărilor lor în campania din Siria23:00În jur de 5.000 de persoane au protestat sâmbătă la Londra..
Confruntări între poliţie şi refugiaţi la frontiera Macedoniei22:00Poliţia macedoneană a folosit sâmbătă gaze lacrimogene şi grenade asurzitoare contra migranţilor..
Rusia anunță măsuri economice dure împotriva Turciei21:00Președintele rus Vladimir Putin a semnat sâmbătă un decret care prevede o serie de măsuri de retorsiune..
Avocatul prokurd Tahir Elci, împuşcat mortal în Turcia20:00Un marcant avocat prokurd, Tahir Elci, totodată un activist în domeniul drepturilor omului, a fost..
Egipt: Patru polițiști, uciși de bărbați mascați la sud de Cairo19:00Patru polițiști au fost uciși sâmbătă, la sud de Cairo, de bărbați mascați care se deplasau cu o..
Alimentarea cu apă va fi întreruptă pe câteva adrese din Chişinău18:00Furnizorul de apă anunţă pentru luni, 30 noiembrie, sistarea temporară a aprovizionării cu apă pe mai multe..
Creștinii ortodocși de stil vechi au intrat în postul Crăciunului (VIDEO)17:00Zeci de enoriaşi au venit, dis-de-dimineaţă, la Catedrala "Naşterea Domnului" din..
Usatîi: Sau tindeţi să repetaţi soarta lui Ceauşescu?16:35“Exact acum un an Plahotniuc şi Filat au exclus din cursa electorală cel mai popular partid. Cel mai de temut..
Descoperire impresionantă sub asfaltul de pe strada Vasile Alecsandri din Capitală (VIDEO)16:00Caldarâm vechi de sute de ani sub asfaltul de pe strada Vasile Alecsandri..
Scrisori din închisoare de la Filat: Săptămâna viitoare voi face testamentul15:40Angela Gonța scrie că Vladimir Filat a fost transferat în subsolul izolatorului, de asemeni..