logo

Portal informaţional independent

mdv logo
  
joi, 20 septembrie 2012, 11:20 Vizualizăriview9314 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

În Transnistria au fost majorate taxele pentru devamarea automobilelor

Foto: cotidianul.ro
Susțineți introducerea taxei pe lux?
rezultatele sondajului
În Transnistria, taxa vamală pentru automobilele cu capacitatea motorului de pînă la 3000 de cm cubi, de la anul viitor, va fi majorată cu 15%. O decizie în acest sens a fost adoptată de deputaţii legislativului din regiunea transnistreană, care au aprobat în lectură finală amendamentele propuse de guvernul nerecunoscutei republici la Legea „Privind taxa vamală”.

De asemenea, mijloacele de transport cu capacitatea motorului de peste 3000 cm cubi vor face parte dintr-o altă categorie de preţuri, pentru care taxa de import va fi majorată de două ori.

Aceste amendamente au fost adoptate în lectură finală.


SURSA: NOI.MD
Autor: Stepanov Gheorghe
Vizualizări 9314
Comentarii 1
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
1.
21 septembrie, 2012 11:35

avatar
O!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place

Calendar - Arhivă de ştiri
Sărbătorijoi, 24 aprilie
  • Ziua Internaţională de Solidaritate al Tineretului
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Ucraina: orașul Slaviansk luat cu asalt (FOTO, VIDEO)13:30UPDATE 13.00: Luptele de la intrarea în oraşul Slaviansk, un bastion..
Ostalep: În două săptămîni Rusia va introduce armata în sud-estul Ucrainei13:23„După Conferința de la Geneva Rusia și SUA se află într-un război al nervilor, care va..
Cum va fi vremea de Paștile Blajinilor13:11De Paștile Blajinilor, potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vremea va fi însorită și stabilă, fără ploi. Temperaturile..
„Titanicul” de la Tiraspol s-a scufundat (FOTO)12:56Un bac, ce se afla la balanţa unei firme private, a naufragiat aseară la debarcaderul de pe malul stâng al Nistrului,..
La Chișinău a început distribuirea panglicilor Sf. Gheorghe și autocolantelor12:49Aripa tînără a Mișcării „Patria – Uniunea Eurasiatică”, Liga Tineretului..
În Moldova a crescut semnificativ numărul pasagerilor transportați pe cale aeriană12:38Numărul de pasageri transportați pe cale aeriană, în trimestrul I al anului 2014, a..
Iurie Leancă se va afla luni la Atena în fruntea unei delegaţii reprezentative12:31O delegaţie a Moldovei, formată din 100 de persoane şi condusă de prim-ministrul Iurie Leancă..
Anatol Arapu: Moldova este în stare să deservească credite de 20 de ani12:25"Moldova este în stare să deservească credite externe cu termene de achitare de 20..
În Moldova prețurile la producția industrială au crescut cu 5,2%12:10Preţurile producătorului în industrie, în luna martie 2014, au înregistrat creşteri cu 0,7%..
La Chişinău au apărut poliţişti pe motorete (FOTO)12:08Odată cu încălzirea vremii, poliţia moldovenescă a încălecat pe ... motorete, transmite point.md.Oamenii..