joi, 20 septembrie 2012, 11:20 Vizualizăriview9314 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

În Transnistria au fost majorate taxele pentru devamarea automobilelor

Foto: cotidianul.ro
Sînteţi de acord cu redistribuirea pierderilor totale de apă între consumatorii individuali, efectuată de către ÎS „Apă-Canal Chişinău”?
rezultatele sondajului
În Transnistria, taxa vamală pentru automobilele cu capacitatea motorului de pînă la 3000 de cm cubi, de la anul viitor, va fi majorată cu 15%. O decizie în acest sens a fost adoptată de deputaţii legislativului din regiunea transnistreană, care au aprobat în lectură finală amendamentele propuse de guvernul nerecunoscutei republici la Legea „Privind taxa vamală”.

De asemenea, mijloacele de transport cu capacitatea motorului de peste 3000 cm cubi vor face parte dintr-o altă categorie de preţuri, pentru care taxa de import va fi majorată de două ori.

Aceste amendamente au fost adoptate în lectură finală.


SURSA: NOI.MD
Autor: Stepanov Gheorghe
Vizualizări 9314
Comentarii 1
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
1.
21 septembrie, 2012 11:35

avatar
O!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place

banner
banner
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
NATO şi economia: Cum se câştigă de pe urma „ameninţării ruse”03:16Încercările NATO de a pune semnul de egalitate între acţiunile Rusiei şi terorismul internaţional..
Elveţia a arestat conturile bancare ale lui Berezovski03:00Autorităţile elveţiene au arestat conturile bancare care aparţineau omului de afaceri Boris ares care a murit la Londra..
Situaţie absurdă în stil kievean: cu preţul suntem de acord, dar nu vom plăti02:45La Bruxelles s-a încheiat fără niciun rezultat runda de negocieri cu privire la livrările..
Estonia a văzut un avion rus de recunoaştere deasupra teritoriului ei02:30Un avion rus de recunoaştere Il-20 a pătruns în spaţiul aerian al Estoniei pe o distanţă de..
OSCE: Armistiţiul în Ucraina este încălcat, în special, de militarii ucraineni02:15Armistiţiul în Ucraina este încălcat în majoritatea cazurilor de militarii..
Încă doi răniţi în timpul incidentului armat din faţa Parlamentului canadian02:00Medicii din Otawa anunţă că încă două persoane au fost rănite în timpul incidentului..
Mike Tyson va fi membru al Uniunii Scriitorilor din Rusia01:45Boxerul american Mike Tyson va deveni membru al Uniunii Scriitorilor din Rusia pe 27 octombrie.Cartea..
Nokia dispare şi acesta e viitorul pe care Microsoft i-l pregăteşte01:30Nokia dispare de anul acesta şi Microsoft înlocuieşte acest brand doar cu numele..
Washingtonul şi Budapesta se acuză reciproc01:15Tensiunile bilaterale apărute între Statele Unite şi Ungaria din cauza corupţiei din sistemul public ungar ar putea..
Crucea Roșie: vor fi necesare patru luni pentru a opri epidemia de Ebola01:00Cel puțin patru luni vor fi necesare pentru a opri epidemia de Ebola, chiar dacă sunt luate toate..