mdv logo
joi, 20 septembrie 2012, 11:20 Vizualizăriview9314 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

În Transnistria au fost majorate taxele pentru devamarea automobilelor

Foto: cotidianul.ro
Considerați că Guvernul RM trebuie să îndeplinească toate indicațiile partenerilor externi?
rezultatele sondajului
În Transnistria, taxa vamală pentru automobilele cu capacitatea motorului de pînă la 3000 de cm cubi, de la anul viitor, va fi majorată cu 15%. O decizie în acest sens a fost adoptată de deputaţii legislativului din regiunea transnistreană, care au aprobat în lectură finală amendamentele propuse de guvernul nerecunoscutei republici la Legea „Privind taxa vamală”.

De asemenea, mijloacele de transport cu capacitatea motorului de peste 3000 cm cubi vor face parte dintr-o altă categorie de preţuri, pentru care taxa de import va fi majorată de două ori.

Aceste amendamente au fost adoptate în lectură finală.


SURSA: NOI.MD
Autor: Stepanov Gheorghe
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 9314
Comentarii 1
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
1.
21 septembrie, 2012 11:35

avatar
O!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
banner
 
Alegeti canal
vn 
Ce spune Tapiola despre scandalul din jurul CV-ului lui Gaburici (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
Sărbătorimarți, 31 martie
  • Ziua Mondială a Backupului
  • Ziua Europeană de Acțiune împotriva Capitalismului
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Stoltenberg: Rusia nu are drept de veto asupra unei eventuale aderări a Ucrainei la NATO04:30Rusia nu are drept de veto asupra unei eventuale aderări a Ucrainei la NATO, a..
Gazprom a cerut acordul Moscovei pentru a livra gaze la preţ redus Ucrainei03:30Compania rusă de stat Gazprom a cerut aviz guvernului de la Moscova pentru acordarea unei..
Rose: sistemul antirachetă nu are capacitatea să afecteze potențialul de descurajare strategic al Rusiei02:30Asistentul secretarului de stat al SUA pentru controlul..
Sancţiunile stagnează negocierile nucleare cu Iranul01:30Problema sancţiunilor, îndreptate împotriva Iranului, nu au fost încă rezolvată şi rămâne..
Obama, considerat o ameninţare la adresa SUA. Cum au răspuns americanii în sondaj00:30Preşedintele Statelor Unite, democratul Barack Obama reprezintă o ameninţare iminentă la..
Temerile Germaniei se adeveresc: "Situaţia în Grecia s-a înrăutăţit"23:00Reprezentanții UE, BCE și FMI estimează că Atena nu va reuși să-și îndeplinească anul acesta..
Fitch: Revenirea crizei în zona euro reprezintă cea mai mare amenințare22:00Revenirea crizei în zona euro reprezintă cea mai mare amenințare la adresa economiei globale, se..
Datele personale ale lui Putin și Obama, dezvăluite accidental înainte de summitul G2021:00Date personale, cum ar fi numărul de pașaport sau informații privind viza, ale unor..
Uzbekistan: Președintele în exercițiu Karimov a fost reales cu peste 90% din voturi20:00Președintele în exercițiu din Uzbekistan, Islam Karimov, a fost reales fără..
Jumătate din terenurile agricole din România sunt deținute sau administrate de străini19:00Străinii cumpără tot mai mult pămînt în ia. Chiar dacă pe primele trei..