joi, 20 septembrie 2012, 11:20 Vizualizăriview9314 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

În Transnistria au fost majorate taxele pentru devamarea automobilelor

Foto: cotidianul.ro
Considerați că Uniunea Europeană a depus suficiente eforturi pentru a contribui la dezvoltarea Moldovei?
rezultatele sondajului
În Transnistria, taxa vamală pentru automobilele cu capacitatea motorului de pînă la 3000 de cm cubi, de la anul viitor, va fi majorată cu 15%. O decizie în acest sens a fost adoptată de deputaţii legislativului din regiunea transnistreană, care au aprobat în lectură finală amendamentele propuse de guvernul nerecunoscutei republici la Legea „Privind taxa vamală”.

De asemenea, mijloacele de transport cu capacitatea motorului de peste 3000 cm cubi vor face parte dintr-o altă categorie de preţuri, pentru care taxa de import va fi majorată de două ori.

Aceste amendamente au fost adoptate în lectură finală.


SURSA: NOI.MD
Autor: Stepanov Gheorghe
Vizualizări 9314
Comentarii 1
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
1.
21 septembrie, 2012 11:35

avatar
O!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
banner
banner
vn 
„Voievod”, la ediția a XV-a a campionatului național (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Lavrov și Kerry au discutat la Viena despre modul în care este respectat armistițiul de la Minsk03:00Situația din Ucraina și modul în care este pus în aplicare..
MAE al Marii Britanii: Iranul va primi lunar 700 de milioane de dolari de averi înghețate02:00Iranul va primi lunar câte 700 de milioane de dolari de averi înghețate..
De ce are nevoie NATO de Ucraina?01:00Ucraina nu este așteptată nici în NATO, nici în UE, a recunoscut ministrul german de Externe, Frank-Walter..
FT: E timpul ca Occidentul si Ucraina sa-i propuna lui Putin un targ00:01Militarii spun ca orice armata lupta cum poate, nu cum si-ar dori. Liderii occidentali, care au intrat in..
UE face un Facebook pentru fermieri23:00Fermierii, proprietarii de teren, investitorii în silvicultură, cercetătorii, retailerii agroalimentari, reprezentanţii industriei..
Viktor Orban nu vrea ca Ungaria să aibă graniță comună cu Rusia22:00Ucraina nu are independenţă financiară, prin urmare este prematur să se vorbească despre o posibilă aderare a..
Craniu de EXTRATERESTRU, cu aspect UMANOID, găsit pe Marte21:00Datele referitoare la descoperirile de pe suprafaţa planetei Marte au devenit constante în ultima vreme...
Șeful diplomației germane se pronunță împotriva aderării Ucrainei la UE și NATO20:00Ministrul german de externe, Frank-Walter Steinmeier, s-a pronunțat împotriva aderării..
Avertisment Banca Mondială: Încălzirea climatică agravează considerabil sărăcia pe glob19:30Banca Mondială a avertizat că încălzirea climatică riscă să agraveze..
ONU trage un semnal de alarmă! Traficul de copii a crescut alarmant în toată lumea19:00Organizația Națiunilor Unite a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește traficul..