joi, 20 septembrie 2012, 11:20 Vizualizăriview9314 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

În Transnistria au fost majorate taxele pentru devamarea automobilelor

Foto: cotidianul.ro
Cum credeți, care vor fi consecințele sancțiunilor impuse de Rusia după intrarea în vigoare a Acordului de asociere RM-UE?
rezultatele sondajului
În Transnistria, taxa vamală pentru automobilele cu capacitatea motorului de pînă la 3000 de cm cubi, de la anul viitor, va fi majorată cu 15%. O decizie în acest sens a fost adoptată de deputaţii legislativului din regiunea transnistreană, care au aprobat în lectură finală amendamentele propuse de guvernul nerecunoscutei republici la Legea „Privind taxa vamală”.

De asemenea, mijloacele de transport cu capacitatea motorului de peste 3000 cm cubi vor face parte dintr-o altă categorie de preţuri, pentru care taxa de import va fi majorată de două ori.

Aceste amendamente au fost adoptate în lectură finală.


SURSA: NOI.MD
Autor: Stepanov Gheorghe
Vizualizări 9314
Comentarii 1
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
1.
21 septembrie, 2012 11:35

avatar
O!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place

Calendar - Arhivă de ştiri
Sărbătorimiercuri, 23 iulie
  • Ziua Mondială a Balenelor și Delfinilor
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Belaruşii ar vrea să deschidă în Moldova întreprinderi constructoare de maşini10:45Pe 22 iulie, ministrul Economiei al Republicii Moldova, Andrian Candu, a avut o..
Moldova va extinde comerțul cu Israelul10:30Republica Moldova intenționează să impulsioneze cooperarea comercial-economică cu Israelul și să majoreze volumul comerțului..
PNL a propus crearea unui bloc electoral unic proeuropean10:15Partidul Naţional Liberal (PNL) a propus crearea la alegerile parlamentare din 30 noiembrie a unui bloc unic..
SUA încep un dialog politico-militar serios cu Moldova10:00Statutul de „aliat militar al SUA” pentru Republica Moldova, Georgia şi Ucraina presupune că Washingtonul..
Chişinăul criminal: nivelul infracţionalităţii a crescut cu încă 40 la sută09:45Victor SurugiuDin păcate, reforma organelor..
SUA nu a găsit nici o dovadă a implicării Rusiei în doborîrea Boeingului09:30SUA nu are nici o dovadă a implicării directe a Rusiei în doborîrea avionului Boeing 777..
Experți: Schimbarea mentalității noastre este imposibilă fără o terapie de șoc09:00„Am meritat o nouă lecție de terapie de șoc sub formă de embargo la fructe și conservele..
Vladimir Putin a promulgat legea care obligă website-urile străine să stocheze datele personale în Rusia08:45Președintele rus Vladimir Putin a promulgat marți o lege care obligă..
Londra acceptă să primească pentru decriptare cutiile negre ale avionului prăbușit în Ucraina08:30Marea Britanie a acceptat solicitarea autorităților olandeze de a primi pentru..
Zi de "doliu național" miercuri în Olanda pentru victimele MH1708:17Miercuri a fost declarată zi de "doliu național" în Olanda, a anunțat marți seară guvernul,..