joi, 20 septembrie 2012, 11:20 Vizualizăriview9314 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

În Transnistria au fost majorate taxele pentru devamarea automobilelor

Foto: cotidianul.ro
Admite-ți că liderul PLDM Vladimir Filat din nou va fi promovat în calitate de candidat la postul de Prim-ministru?
rezultatele sondajului
În Transnistria, taxa vamală pentru automobilele cu capacitatea motorului de pînă la 3000 de cm cubi, de la anul viitor, va fi majorată cu 15%. O decizie în acest sens a fost adoptată de deputaţii legislativului din regiunea transnistreană, care au aprobat în lectură finală amendamentele propuse de guvernul nerecunoscutei republici la Legea „Privind taxa vamală”.

De asemenea, mijloacele de transport cu capacitatea motorului de peste 3000 cm cubi vor face parte dintr-o altă categorie de preţuri, pentru care taxa de import va fi majorată de două ori.

Aceste amendamente au fost adoptate în lectură finală.


SURSA: NOI.MD
Autor: Stepanov Gheorghe
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 9314
Comentarii 1
Lăsaţi un comentariu comment 

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
1.
21 septembrie, 2012 11:35

avatar
O!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
facebook_link

banner
ecology

viza

banner
 
Alegeti canal
vn 
Pînă în anul 2020 comerțul stradal din centrul capitalei, va dispărea (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog

Autoritățile și societatea civilă vor discuta comerțul Moldovei cu UE12:00Pe 8 iulie la Chișinău va avea loc primul Forum de dialog comun cu societatea civilă Uniunea..
CSM a scăpat trei judecători de dosar penal11:47Consiliul Superior al Magistraturii a respins sesizarea procurorului general privind pornirea urmăririi penale în cazul a..
Odesa se răscoală împotriva lui Saakașvili (VIDEO)11:45Activiștii "antimaidan" au blocat traficul, cerînd demisia guvernatorului, transmite..
Stratfor: Ce înseamnă „Nu” la referendumul din Grecia11:35După o săptămână de speculaţii, zvonuri, avertismente şi demonstraţii pro şi anti-austeritate, 61% dintre greci..
Vânatul iepurilor de câmp ar putea fi interzis în Moldova11:30Vânatul iepurilor de câmp ar putea fi interzis, în Moldova, în următorii trei ani...
Ordinul templierilor și Moldova11:15Veaceslav Matveev În acest studiu istoric dorim să atragem atenția cititorului asupra unei probleme actuale, din punctul..
MAEIE: Nu putem vorbi despre o blocare a traseului auto Lesnoe-Alexandrovka de către autoritățile moldovenești11:11Reprezentanții Ministerului de Externe de la Chișinău..
Sezonul de pescuit se declară deschis11:00Sezonul de pescuit se declară deschis din iulie curent. Pentru a nu încălca legea, pescarii trebuie să obţină un permis de la..
Renato Usatîi a organizat în municipiul Bălți turneul de fotbal „Lupta portarilor”10:50„Lupta portarilor” – astfel a fost denumit turneul goalkeeperilor,..
Sărbătoarea „Ivan Kupala”, marcată pentru a doua oară pe larg în Moldova10:45Vechea sărbătoare populară „Ivan Kupala” (în versiunea locală –..