mdv logo
joi, 20 septembrie 2012, 11:20 Vizualizăriview9314 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

În Transnistria au fost majorate taxele pentru devamarea automobilelor

Foto: cotidianul.ro
Cum credeți, care vor fi consecințele sancțiunilor impuse de Rusia după intrarea în vigoare a Acordului de asociere RM-UE?
rezultatele sondajului
În Transnistria, taxa vamală pentru automobilele cu capacitatea motorului de pînă la 3000 de cm cubi, de la anul viitor, va fi majorată cu 15%. O decizie în acest sens a fost adoptată de deputaţii legislativului din regiunea transnistreană, care au aprobat în lectură finală amendamentele propuse de guvernul nerecunoscutei republici la Legea „Privind taxa vamală”.

De asemenea, mijloacele de transport cu capacitatea motorului de peste 3000 cm cubi vor face parte dintr-o altă categorie de preţuri, pentru care taxa de import va fi majorată de două ori.

Aceste amendamente au fost adoptate în lectură finală.


SURSA: NOI.MD
Autor: Stepanov Gheorghe
Vizualizări 9314
Comentarii 1
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
1.
21 septembrie, 2012 11:35

avatar
O!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place

Calendar - Arhivă de ştiri
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
TOP-ul oraşelor în care locuiesc milionarii lumii20:15WealthInsight a realizat un clasament al oraşelor, în funcţie de numărul milionarilor în dolari, raportat la..
Ucraina: Revenirea lui Iațeniuk și revoluția din octombrie20:05În ciuda anunțului de săptămîna trecută că demisionează, Arseni Iațeniuk rămîne premier al..
Ministerul Apărării al Ucrainei: situația din estul țării se agravează19:50Ministrul ucrainean al Apărării, Valeri Gheletei, într-o convorbire telefonică cu șeful..
Avertizarea chirurgului general al SUA: Nu vă bronzaţi!19:38Cei care voiau să se bronzeze în această vară ar trebui să uite de această dorinţă şi să caute umbra, să poarte..
Kerry: Putin nu va invada Ucraina19:20Rusia nu va invada Ucraina, pentru că asta încă nu s-a întîmplat din cauza că președintele Rusiei Vladimir Putin..
Oamenii de știință a descoperit de ce au dispărut dinozaurii19:05Dinozaurii au fost stersi de pe fata Pamantului din cauza exploziei unui asteroid, chiar cand specia lor era..
Trombițchi: Planul privind protecția Nistrului ar putea rămîne doar pe hîrtie18:30La Chișinău s-a desfășurat ședința Consiliului de Bazin al rîului Nistru (CBN), care a..
California: un șuvoi gigantic de apă a străpuns un bulevard (VIDEO)18:00Renumitul bulevard Sunset din Los Angeles a fost afectat de un șuvoi de apă înalt de 9 metri, care a..
Tinerii din mai multe țări au discutat metode de soluționare a conflictelor interetnice (VIDEO)17:55Peste 20 de tineri din patru state au discutat problemele și metodele de..
Fermierii vînd merele pentru prelucrare cu 0,65 lei/kg, costul real fiind de 2,5 lei17:45(Interviu acordat de preşedintele Asociaţiei Producătorilor Agricoli „Edino Agro..