joi, 20 septembrie 2012, 11:20 Vizualizăriview9314 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

În Transnistria au fost majorate taxele pentru devamarea automobilelor

Foto: cotidianul.ro
Păstrați banii în băncile moldovenești?
rezultatele sondajului
În Transnistria, taxa vamală pentru automobilele cu capacitatea motorului de pînă la 3000 de cm cubi, de la anul viitor, va fi majorată cu 15%. O decizie în acest sens a fost adoptată de deputaţii legislativului din regiunea transnistreană, care au aprobat în lectură finală amendamentele propuse de guvernul nerecunoscutei republici la Legea „Privind taxa vamală”.

De asemenea, mijloacele de transport cu capacitatea motorului de peste 3000 cm cubi vor face parte dintr-o altă categorie de preţuri, pentru care taxa de import va fi majorată de două ori.

Aceste amendamente au fost adoptate în lectură finală.


SURSA: NOI.MD
Autor: Stepanov Gheorghe
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 9314
Comentarii 1
Lăsaţi un comentariu comment 

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
1.
21 septembrie, 2012 11:35

avatar
O!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
facebook_link

banner
ecology

viza

banner
 
Alegeti canal
vn 
TV MOLDOVA 1
 
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog

Papa iartă avortul femeilor care se pocăiesc!04:30Biserica Catolică le va da dreptul preoților să ierte păcatul avortului femeilor care se pocăiesc, se arată într-o..
Primind refugiații, Europa 'se sinucide', consideră fostul președinte ceh Vaclav Klaus03:00Prin primirea imigranților ilegali, Europa se sinucide, a apreciat marți fostul..
Evenimentele din Ucraina, pe agenda președintelui Consiliului European02:00Votul care a avut loc luni în parlamentul ucrainean pe tema amendamentelor la Constituția..
Peste 225.000 de conturi ale unor utilizatori de iOS, atacate de un program 'malware'01:00Compania de securitate Palo Alto Networks a descoperit că peste 225.000 de conturi..
Rusia: O lege controversată privind stocarea datelor personale a intrat în vigoare marți23:00Datele personale ale rușilor vor fi stocate de acum încolo pe teritoriul..
Zona euro: Șomajul a revenit sub pragul de 11% pentru prima dată în ultimii trei ani22:00Rata șomajului în zona euro a scăzut ușor în luna iulie, până la..
China renunţă să mai susţină bursele şi porneşte la vânătoare de vrăjitoare21:00China se pregăteşte să celebreze cu fast şi prin deja obişnuita paradă a armatei poporului a..
UE şi SUA condamnă violenţele care au avut loc luni la Kiev20:00UE şi SUA au condamnat violenţele de la Kiev de luni, soldate cu moartea a doi poliţişti şi rănirea altor 120,..
Gara din Budapesta, evacuată pentru a împiedica imigranţii să plece spre Germania19:00Traficul a fost reluat marţi în gara Keleti din Budapesta, dar imigranţii nu au..
Ucraina i-a solicitat Moldovei să anuleze taxele la un șir de mărfuri ucrainene18:00Ucraina a propus să anuleze restricțiile sale și i-a solicitat Moldovei să ridice taxele la un..