joi, 20 septembrie 2012, 11:20 Vizualizăriview9314 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

În Transnistria au fost majorate taxele pentru devamarea automobilelor

Foto: cotidianul.ro
Vă pregătiți pentru o eventuală criză energetică la iarnă?
rezultatele sondajului
În Transnistria, taxa vamală pentru automobilele cu capacitatea motorului de pînă la 3000 de cm cubi, de la anul viitor, va fi majorată cu 15%. O decizie în acest sens a fost adoptată de deputaţii legislativului din regiunea transnistreană, care au aprobat în lectură finală amendamentele propuse de guvernul nerecunoscutei republici la Legea „Privind taxa vamală”.

De asemenea, mijloacele de transport cu capacitatea motorului de peste 3000 cm cubi vor face parte dintr-o altă categorie de preţuri, pentru care taxa de import va fi majorată de două ori.

Aceste amendamente au fost adoptate în lectură finală.


SURSA: NOI.MD
Autor: Stepanov Gheorghe
Vizualizări 9314
Comentarii 1
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
1.
21 septembrie, 2012 11:35

avatar
O!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place

banner
banner
Calendar - Arhivă de ştiri
Sărbătorimiercuri, 3 septembrie
  • Ziua Armatei Naționale a Republicii Moldova
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
O regină a frumuseții a fugit cu tiara02:54Tînăra care a primit titlul de Miss Asia Pacific World 2014 si care a fost acuzata ca a fugit cu coroana de 75.000 de euro cere..
Avertisment ONU: Vom trăi într-un IAD climatic01:59Națiunile Unite avertizează că omenirea va trăi un "iad climatic" în 2050: inundații, furtuni și secetă..
Uniunea Europeană a propus introducerea sancțiunilor împotriva lui Șoigu01:54Unele țări europene propun introduceea sancțiunilor împotriva ministrului rus al Apărării,..
Kasparov către Obama: E război, prostule!01:15Garry Kasparov, fostul campion mondial la şah, opozant al lui Vladimir Putin, condamna lasitatea Occidentului în fața invaziei..
Cea mai mare anexare din ultimii 30 de ani01:05Israelul a anuntat planurile de expropriere a patru kilometri patrati de teren palestinian din Cisiordania. Decizia de a rupe teren..
Rusia a decis să schimbe doctrina militară00:55Pînă la sfîrșitul anului 2014 Rusia va adopta o doctrină militară revizuită în legătură cu apariția unor noi..
Care va fi noua politică a UE?00:30În Uniunea Europeană au avut loc noi numiri în funcţie. Întrucît nu s-a reuşit alegerea noului şef al Consiliului..
Anunţ surpriza: "NATO va construi în România o bază pentru a contracara ameninţarea rusă"00:16Cele cinci baze pe care NATO intenţionează să le construiască în Europa de Est..
Rasmussen a spus cum Ucraina ar putea adera la NATO00:05Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a declarat vineri că Alianța nu închide ușa aderării Ucrainei,..
Rusia pregătește o versiune 'ultra-grea' a rachetei sale de ultimă generație Angara18:10Președintele rus Vladimir Putin și-a dat acordul pentru o versiune "ultra-grea"..