joi, 20 septembrie 2012, 11:20 Vizualizăriview9314 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

În Transnistria au fost majorate taxele pentru devamarea automobilelor

Foto: cotidianul.ro
Primarul Chișinăului a lansat o nouă inițiativă de redenumire a unor străzi. Credeți că trebuie redenumite străzile centrale din Chișinău?
rezultatele sondajului
În Transnistria, taxa vamală pentru automobilele cu capacitatea motorului de pînă la 3000 de cm cubi, de la anul viitor, va fi majorată cu 15%. O decizie în acest sens a fost adoptată de deputaţii legislativului din regiunea transnistreană, care au aprobat în lectură finală amendamentele propuse de guvernul nerecunoscutei republici la Legea „Privind taxa vamală”.

De asemenea, mijloacele de transport cu capacitatea motorului de peste 3000 cm cubi vor face parte dintr-o altă categorie de preţuri, pentru care taxa de import va fi majorată de două ori.

Aceste amendamente au fost adoptate în lectură finală.


SURSA: NOI.MD
Autor: Stepanov Gheorghe
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 9314
Comentarii 1
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
1.
21 septembrie, 2012 11:35

avatar
O!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
banner
 
Alegeti canal
vn 
Publika TV
 
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Rebelii din Donețk acuza Ucraina că mută armamentul greu lângă linia frontului02:00Liderii autoproclamatei Republici Populare Donetsk au acuzat astăzi administrația de la Kiev..
UNICEF se teme că sute de copii au fost răpiți de un grup armat în Sudanul de Sud01:00UNICEF se teme că "sute de copii" au fost răpiți la mijlocul lunii februarie..
Un deputat ucrainean a fost arestat la Moscova23:00Alexei Gonciarenko a postat, pe contul său de Facebook, că a fost arestat de poliţia rusă la Moscova, înainte de..
Ucigaşul lui Boris Nemţov, surprins de o cameră de filmat22:00Ultimele momente din viaţa fostului vicepremier rus Boris Nemţov au fost surprinse de o cameră a unei televiziuni..
Estonia votează duminică20:00Estonii își aleg parlamentul duminică într-un vot marcat de îngrijorări pentru securitatea țării în fața Moscovei și de un..
SUA vor o anchetă ''credibilă'' în Rusia privind asasinarea lui Boris Nemțov19:00Statele Unite ale Americii (SUA) vor o anchetă ''credibilă'' în legătură..
O nouă marcă poștală, cu portretul lui Eugen Doga13:00Duminică, 1 martie, Poșta Moldovei pune în circulație o nouă serie de mărci poștale „Valsul din filmul..
Exportul moldovenesc în Belarus a atins un nivel record12:30Volumul schimburilor comerciale dintre Moldova și Belarus au atins un nivel record, constituind în anul 2014..
Expoziții de broderii inedite va avea loc în capitală12:00Începînd cu data de 5 până pe 21 martie, Art-salonul molDeco va desfășura o expoziție inedită de..
Leancă vs Filat11:42Xenia Florea Precum și se aștepta, „Bolivar nu a putut transporta dublu”. Iurie Leancă și-a anunțat ieșirea din PLDM și..