joi, 20 septembrie 2012, 11:20 Vizualizăriview9314 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

În Transnistria au fost majorate taxele pentru devamarea automobilelor

Foto: cotidianul.ro
Dacă alegerile parlamentare ar avea loc astăzi, pentru care putere politică ați vota?
rezultatele sondajului
În Transnistria, taxa vamală pentru automobilele cu capacitatea motorului de pînă la 3000 de cm cubi, de la anul viitor, va fi majorată cu 15%. O decizie în acest sens a fost adoptată de deputaţii legislativului din regiunea transnistreană, care au aprobat în lectură finală amendamentele propuse de guvernul nerecunoscutei republici la Legea „Privind taxa vamală”.

De asemenea, mijloacele de transport cu capacitatea motorului de peste 3000 cm cubi vor face parte dintr-o altă categorie de preţuri, pentru care taxa de import va fi majorată de două ori.

Aceste amendamente au fost adoptate în lectură finală.


SURSA: NOI.MD
Autor: Stepanov Gheorghe
Vizualizări 9314
Comentarii 1
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
1.
21 septembrie, 2012 11:35

avatar
O!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place

banner
banner
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Jirinovski va putea călători în Europa grație unei erori pe lista neagră02:46Uniunea Europeană a făcut o greșeală birocratică cu privire la data și locul nașterii liderului..
Începe delimitarea zonei „operațiunii antiteroriste” de Ucraina pașnică – CNSA02:40Serviciul de Stat Grăniceri al Ucrainei continuă să exploreze zonele de desfășurare a..
Este timpul de a pune capăt conflictului sîngeros din Ucraina, - The Washington Post02:26În cazul în care Statele Unite și Europa ar gîndi rațional, summit-ul..
Deputat ucrainean aruncat la gunoi (VIDEO)01:57Mulțimea indignată care protesta în fața Parlamentului din Kiev l-a prins și aruncat într-o pubelă de gunoi pe..
Compromis la negocierile privind Acordul de Asociere UE-Ucraina01:10Moscova, Kievul şi Bruxelles-ul s-au înţeles în mod neaşteptat să amîne crearea unei zone de..
Armata ucraineană lucrează pentru compania lui Biden Junior00:55O ştire interesantă este difuzată de The Epoch Times, un site cu secţiunea romînească orientată explicit..
Textul secret ascuns sub un pasaj din Biblie. Experţii speră să rezolve un mister de sute de ani00:40Codex Zacynthius este o text din secolul al VI-lea sau al VII-lea, de mare..
O vizită curioasă la Moscova a parlamentarilor francezi00:25La 11 septembrie 14 parlamentari francezi au discutat la Moscova problema sancțiunilor și relațiile dintre Paris și..
Democraţie în stil european: Totul în afară de critică00:15Una dintre temele principale din presa europeană a fost în aceste zile refuzul Comisiei Europene de a..
Germania reacționează la știrile cu privire la apariția tancurilor germane în Ucraina00:05Guvernul Germaniei a negat oficial informațiile unor mass-media precum că în..