logo

Portal informaţional independent


mdv logo
joi, 20 septembrie 2012, 11:20 Vizualizăriview9314 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

În Transnistria au fost majorate taxele pentru devamarea automobilelor

Foto: cotidianul.ro
Aveți venituri neimpozitate?
rezultatele sondajului
În Transnistria, taxa vamală pentru automobilele cu capacitatea motorului de pînă la 3000 de cm cubi, de la anul viitor, va fi majorată cu 15%. O decizie în acest sens a fost adoptată de deputaţii legislativului din regiunea transnistreană, care au aprobat în lectură finală amendamentele propuse de guvernul nerecunoscutei republici la Legea „Privind taxa vamală”.

De asemenea, mijloacele de transport cu capacitatea motorului de peste 3000 cm cubi vor face parte dintr-o altă categorie de preţuri, pentru care taxa de import va fi majorată de două ori.

Aceste amendamente au fost adoptate în lectură finală.


SURSA: NOI.MD
Autor: Stepanov Gheorghe
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 9314
Comentarii 1
Lăsaţi un comentariu comment 

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
1.
21 septembrie, 2012 11:35

avatar
O!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

banner
 
Alegeti canal
vn 
Lidia Isac a cîștigat premiul mare la concursul „Meikin Asia 2015” (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog

Toate cursele aeriene care urmau să decoleze au fost anulate18:30Toate cursele aeriene care urmau să decoleze de pe aeroportul Fumicino din Roma au fost anulate. Se..
Culoarea neagră a cernelii în atestat – parte a reformei educației?18:00Utilizatorii rețelelor de socializare sînt indignați de pretextele folosite de membrii comisiilor de..
Inundaţie pe strada Vasile Lupu (VIDEO)17:55(UPDATE 16:51) Reporterul Publika TV a confirmat că scurgerea de apă a fost cauzată de muncitorii care efectuează lucrări de reparaţie..
Temperaturi de 50 de grade in Irak17:50Autoritatile irakiene au decis sa acorde o zi libera luni locuitorilor Bagdadului si celor dintr-o mare parte din sudul tarii din cauza..
Ritmul vînzărilor de automobile în Moldova în 201517:47Serghei Solomonov Vînzările automobilelor noi în Republica Moldova în ianuarie-iunie s-au..
Administratorul unei companii de transport, suspectat de trafic de influență17:45În timpul unei percheziții, angajații serviciilor anticorupție au depistat la o persoană..
A fost descoperită o rețea de livrare ilicită a mărfurilor din Ucraina în Moldova și România17:30În rezultatul unui complex de măsuri de urmărire specială efectuate de..
Tsipras: Fără o majoritate parlamentară, vom avea alegeri17:20Guvernul grec ar putea fi obligat să organizeze alegeri legislative anticipate dacă nu va recîștiga..
Chişinău: o porţiune din strada Puşkin, închisă timp de un an17:15Timp de un an, traficul rutier pe strada Puşkin, intersecţie cu strada Columna, din Chişinău va fi..
Cetăţenii Republicii Moldova vor călători fără vize în Serbia17:00Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene informează că au fost finalizate procedurile necesare..