logo

Portal informaţional independent

mdv logo
joi, 20 septembrie 2012, 11:20 Vizualizăriview9314 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

În Transnistria au fost majorate taxele pentru devamarea automobilelor

Foto: cotidianul.ro
Care partide vor face parte din viitoarea coaliţie de guvernare a Moldovei:
rezultatele sondajului
În Transnistria, taxa vamală pentru automobilele cu capacitatea motorului de pînă la 3000 de cm cubi, de la anul viitor, va fi majorată cu 15%. O decizie în acest sens a fost adoptată de deputaţii legislativului din regiunea transnistreană, care au aprobat în lectură finală amendamentele propuse de guvernul nerecunoscutei republici la Legea „Privind taxa vamală”.

De asemenea, mijloacele de transport cu capacitatea motorului de peste 3000 cm cubi vor face parte dintr-o altă categorie de preţuri, pentru care taxa de import va fi majorată de două ori.

Aceste amendamente au fost adoptate în lectură finală.


SURSA: NOI.MD
Autor: Stepanov Gheorghe
Vizualizări 9314
Comentarii 1
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
1.
21 septembrie, 2012 11:35

avatar
O!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
banner
banner
banner
vn 
„Lumea păpușilor”, unde totul este posibil (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
Sărbătorijoi, 18 decembrie
  • Ziua Poliției Republicii Moldova
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Instanța a interzis utilizarea camerelor de supraveghere a traficului rutier13:00Ministerul Afacerilor Interne încalcă dreptul la viața privată a cetățenilor prin..
Ministerul de Externe al Ucrainei cere Moldovei explicaţii12:45Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei cere Moldovei, Italiei, Ciprului, Portugaliei şi Maltei explicaţii..
PLDM și PD – lideri la capitolul cheltuieli nedeclarate în campania electorală12:30Volumul total al cheltuielilor neraportate la CEC de concurenții electorali..
Islamiștii au atacat un sat din Nigeria12:20Gruparea islamistă Boko Haram a împușcat mortal și a ars de vii 59 de elevi, toți de sex masculin, ai unui internat din..
Ce trebuie să facă Moldova pentru asigurarea creșterii economice12:15Moldova trebuie să continue implementarea reformelor structurale pentru a putea asigura o creștere..
CNI a decis să verifice averea conducătorilor BNM12:00Membrii Comisiei Naţionale de Integritate (CNI) au decis să verifice corectitudinea declarării averii de către conducerea..
Pușkov a spus că Ucraina este o țară în stare de faliment11:50Europa nu va acorda Ucrainei sume mari, a declarat șeful Comitetului Dumei de Stat a Rusiei pentru afaceri..
Conferinţa de presă anuală, susţinută de Vladimir Putin (VIDEO)11:46Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, răspunde în direct la întrebările ziariştilor. Este a..
Germania va acorda 6,5 de milioane de euro pentru dezvoltarea regională a Moldovei11:45Germania va investi 6,5 de milioane de euro în proiectele de dezvoltare regională a..
Trei variante de reacție a constructorilor moldoveni la criza din Rusia11:30Sectorul construcțiilor va fi unul din cele mai puternic lovite de deprecierea rublei rusești și a..