mdv logo
joi, 20 septembrie 2012, 11:20 Vizualizăriview9314 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

În Transnistria au fost majorate taxele pentru devamarea automobilelor

Foto: cotidianul.ro
Cum credeți, care probleme ale Chișinăului trebuie soluționate în primul rînd?
rezultatele sondajului
În Transnistria, taxa vamală pentru automobilele cu capacitatea motorului de pînă la 3000 de cm cubi, de la anul viitor, va fi majorată cu 15%. O decizie în acest sens a fost adoptată de deputaţii legislativului din regiunea transnistreană, care au aprobat în lectură finală amendamentele propuse de guvernul nerecunoscutei republici la Legea „Privind taxa vamală”.

De asemenea, mijloacele de transport cu capacitatea motorului de peste 3000 cm cubi vor face parte dintr-o altă categorie de preţuri, pentru care taxa de import va fi majorată de două ori.

Aceste amendamente au fost adoptate în lectură finală.


SURSA: NOI.MD
Autor: Stepanov Gheorghe
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 9314
Comentarii 1
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
1.
21 septembrie, 2012 11:35

avatar
O!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
banner
 
Alegeti canal
vn 
Chirtoca: Unii se grăbesc să mă boteze în Chirtoacă (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog

Ungaria, România, Bulgaria şi Slovacia urmează să semneze un acord de conectare a reţelelor de gaze05:00Ungaria, România, Bulgaria şi Slovacia urmează să semneze un..
Un nou suspect a fost identificat în cazul asasinării lui Boris Nemţov04:00Anchetatorii ruşi au identificat un alt suspect în uciderea politicianului din opoziţie, Boris..
Distrugătorul american USS Ross va intra în Marea Neagră, "pentru a promova pacea și stabilitatea în regiune"03:00Distrugătorul USS Ross (DDG 71) va intra sâmbătă..
Pentagonul recunoaşte că a omorât din greşeală doi copii sirieni02:00Raidurile aeriene americane de anul trecut, purtate împotriva extremiştilor islamişti din Siria, au..
Rusia şi Azerbaidjan vor efectua manevre militare comune în Marea Caspică01:00Rusia şi Azerbaidjan vor efectua pentru prima dată manevre militare comune în Marea..
Vladimir Putin, in pericol! Se pregateste un atac!23:00Purtatorul de cuvant al presedintelui rus, Dmitri Peskov, a declarat ca se pregateste un atac informational impotriva..
Moscova şi Paris ar putea ajunge la un acord pentru contractul Mistral săptămîna viitoare22:00Moscova şi Paris au pornit o nouă rundă de discuţii pe tema cotnractului Mistral...
Soros: "Suntem în pragul unui al treilea război mondial21:00Miliardarul american George Soros a avertizat asupra riscului izbucnirii unui nou război mondial, afirmînd că..
Tortura, o practică obișnuită în Ucraina, denunță Amnesty International20:00Armata ucraineană și separatiștii proruși comit cu regularitate acte de tortură și alte abuzuri..
Turcia amenință UE că nu va mai primi refugiații expulzați dacă nu elimină vizele pentru cetățenii turci19:00Ankara a avertizat vineri Uniunea Europeană că, dacă nu elimină..