logo

Portal informaţional independent

mdv logo
  
joi, 20 septembrie 2012, 11:20 Vizualizăriview9314 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

În Transnistria au fost majorate taxele pentru devamarea automobilelor

Foto: cotidianul.ro
Cum credeți, este posibilă dezintegrarea Ucrainei în următorii 1-2 ani?
rezultatele sondajului
În Transnistria, taxa vamală pentru automobilele cu capacitatea motorului de pînă la 3000 de cm cubi, de la anul viitor, va fi majorată cu 15%. O decizie în acest sens a fost adoptată de deputaţii legislativului din regiunea transnistreană, care au aprobat în lectură finală amendamentele propuse de guvernul nerecunoscutei republici la Legea „Privind taxa vamală”.

De asemenea, mijloacele de transport cu capacitatea motorului de peste 3000 cm cubi vor face parte dintr-o altă categorie de preţuri, pentru care taxa de import va fi majorată de două ori.

Aceste amendamente au fost adoptate în lectură finală.


SURSA: NOI.MD
Autor: Stepanov Gheorghe
Vizualizări 9314
Comentarii 1
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
1.
21 septembrie, 2012 11:35

avatar
O!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place

Calendar - Arhivă de ştiri
Sărbătorivineri, 18 aprilie
  • Ziua Internațională a Monumentelor și Siturilor
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Guvernul l-a declarat pe Gheorghe Anghelici cel mai bun inventator al anului 201313:30Premiul guvernamental pentru cel mai bun inventator al anului 2013 i-a fost decernat..
Primăria capitalei a pregătit o surpriză pentru chișinăuieni13:20În această seară, în centrul capitalei vor fi aprinse instalaţiile de iluminat pentru sărbătorile..
Evgheni Cohanovschi va conduce Federaţia Sindicatelor din Transnistria13:00Şeful direcţiei "administraţiei preşedintelui Transnistriei", Evgheni Cohanovschi, a fost..
Val de demisii în rîndul judecătorilor din Moldova12:55Președintele Nicolae Timofti a semnat, astăzi, decretele de eliberare din funcție a 11 judecători din întreaga țară...
Unul din cele mai răsunătoare dosare de corupție, FINALIZAT12:50Urmărirea penală în dosarul de corupere și spălare de bani de la fisc a fost finalizată, cauza fiind..
Safonov: Putin nu va admite influența Occidentului asupra Transnistriei12:45„Rusia nu vede Transnistria în sfera de influență a Uniunii Europene și SUA. Anume acest..
Camera Înregistrării de Stat va fi transformată din întreprindere de stat în instituţie publică12:38În curînd statutul Camerei Înregistrării de Stat va fi..
Jurnaliștii au alcătuit harta posibilelor căi de pătrundere a diversioniștilor în Ucraina12:26Așa-numiții "turiști ai lui Putin" s-au apucat de Kiev.Despre acesta scriu..
Președintele Republicii Moldova consideră necesar de a modifica formatul negocierilor "5+2"12:17Formatul actual de negocieri în formatul 5+2 pentru reglementarea..
Preşedintele Nicolae Timofti a îndemnat UE să semneze Acordul de Asociere cu RM pînă la sfîrşitul lunii mai12:11Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a propus..