joi, 20 septembrie 2012, 11:20 Vizualizăriview9314 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

În Transnistria au fost majorate taxele pentru devamarea automobilelor

Foto: cotidianul.ro
Sînteţi de acord cu redistribuirea pierderilor totale de apă între consumatorii individuali, efectuată de către ÎS „Apă-Canal Chişinău”?
rezultatele sondajului
În Transnistria, taxa vamală pentru automobilele cu capacitatea motorului de pînă la 3000 de cm cubi, de la anul viitor, va fi majorată cu 15%. O decizie în acest sens a fost adoptată de deputaţii legislativului din regiunea transnistreană, care au aprobat în lectură finală amendamentele propuse de guvernul nerecunoscutei republici la Legea „Privind taxa vamală”.

De asemenea, mijloacele de transport cu capacitatea motorului de peste 3000 cm cubi vor face parte dintr-o altă categorie de preţuri, pentru care taxa de import va fi majorată de două ori.

Aceste amendamente au fost adoptate în lectură finală.


SURSA: NOI.MD
Autor: Stepanov Gheorghe
Vizualizări 9314
Comentarii 1
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
1.
21 septembrie, 2012 11:35

avatar
O!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place

banner
banner
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Observatori OSCE în Moldova: Noi nu sîntem poliția electorală12:15Peste 200 de observatori din partea Biroului pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului (ODIHR) din..
Donald Tusk: Nu au existat propuneri de împărțire a Ucrainei în timpul întrevederilor mele cu Putin12:05Nu au existat propuneri de împărțire a Ucrainei în timpul..
Din 26 octombrie compania poloneză EuroLOT deschide cursa Chişinău-Varşovia12:00Din 26 octombrie companie poloneză EuroLOT deschide cursa Chişinău - Varşovia. Zborurile vor fi..
Majorarea lefilor judecătorilor încă nu a dus la sporirea responsabilităţii acestora - ministrul Justiţiei11:45Ministrul Justiţiei, Oleg Efrim, consideră că "majorarea..
Funcția de premier nu este atractivă pentru Andrian Candu11:40Ministrul Economiei, Andrian Candu, afirmă cu nu aspiră în mod special la funcția de prim-ministru sau la..
OSCE a lansat primele drone de supraveghere în regiunea Doneţk11:30Misiunea specială a OSCE a testat primele drone pentru supravegherea respectării armistiţiului în estul..
Pe 25 octombrie icoana Preacuviosului Serghie de la Radonej va sosi la Catedrala Mitropolitană11:25Pe data de 25 octombrie, curent, ora 16.45, icoana ortodoxă a Sfîntului..
CNI a iniţiat procedura de verificare a veniturilor ale şase miniştri, suspectaţi de prezentarea declaraţiilor false11:15Comisia Naţională de Integritate (CNI) a decis joi să..
Etapa a treia din Liga Europa s-a încheiat cu suprize11:10Etapa a treia din faza grupelor Ligii Europa a avut mai multe duele tari. Standard Liege - Sevilla, Lille - Everton,..
Pregătiţi-vă pentru un Halloween neobișnuit, la Shopping MallDova11:051. Aveți costume ingenioase făcute cu propriile mâini?2. Dar măști ciudate, create din..