mdv logo
joi, 20 septembrie 2012, 11:20 Vizualizăriview9314 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

În Transnistria au fost majorate taxele pentru devamarea automobilelor

Foto: cotidianul.ro
Sînteţi de acord cu redistribuirea pierderilor totale de apă între consumatorii individuali, efectuată de către ÎS „Apă-Canal Chişinău”?
rezultatele sondajului
În Transnistria, taxa vamală pentru automobilele cu capacitatea motorului de pînă la 3000 de cm cubi, de la anul viitor, va fi majorată cu 15%. O decizie în acest sens a fost adoptată de deputaţii legislativului din regiunea transnistreană, care au aprobat în lectură finală amendamentele propuse de guvernul nerecunoscutei republici la Legea „Privind taxa vamală”.

De asemenea, mijloacele de transport cu capacitatea motorului de peste 3000 cm cubi vor face parte dintr-o altă categorie de preţuri, pentru care taxa de import va fi majorată de două ori.

Aceste amendamente au fost adoptate în lectură finală.


SURSA: NOI.MD
Autor: Stepanov Gheorghe
Vizualizări 9314
Comentarii 1
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
1.
21 septembrie, 2012 11:35

avatar
O!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
banner
banner
Calendar - Arhivă de ştiri
Sărbătorivineri, 31 octombrie
  • Ziua Internațională a Mării Negre
  • Ziua Internațională a Economiei
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
În Omsk a fost interzisă livrarea unui lot de 20 de tone de mere moldovenești livrate din Kazahstan15:15„Rosselhoznadzor” a contracarat o tentativă de introducere..
CCI ale Moldovei şi României au semnat un acord de cooperare15:00Camerele de Comerț și Industrie ale Republicii Moldova și României au semnat un acord de colaborare prin..
Poroşenko a discutat cu Merkel rezultatele consultărilor trilaterale în domeniul gazului14:59Preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, a discutat cu cancelarul federal al..
Marea Britanie va ajuta Moldova să-și diversifice piețele14:45Marea Britanie va sprijini Republica Moldova în eforturile sale de diversificare a piețelor pentru produsele..
Valeri Lițkai: Ia ce poți, ceilalți vor avea ce a rămas (VIDEO)14:40Afirmaţia, prin care politologul Valeri Liţkai caracterizează politica economică dură, dar eficientă a..
Chirtoacă și-a cerut scuze de la chișinăuieni în numele Primăriei14:30Primarul Dorin Chirtoacă a amintit locuitorilor capitalei că începînd de mîine, 1..
În Afganistan a fost eliberat un pilot rus14:25Ministerul rus de Externe, a confirmat eliberarea din captivitate a pilotului rus, Pavel Petrenko, capturat de talibani în..
Curtea de Conturi a depistat nereguli financiare la Primărie (VIDEO)14:05Autoritățile Primăriei capitalei utilizează irațional resursele financiare destinate proiectelor..
Convoiul cu ajutoare umanitare din Rusia a sosit la Lugansk13:55Convoiul cu ajutoare umanitare din Rusia a ajuns la Lugansk.În prezent începe descărcarea..
Moldova va găzdui în premieră Campionatul Mondial de Powerlifting13:45În Republica Moldova se va desfășura în premieră Campionatul Mondial de Triatlon Forță...