joi, 20 septembrie 2012, 11:20 Vizualizăriview9314 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

În Transnistria au fost majorate taxele pentru devamarea automobilelor

Foto: cotidianul.ro
Considerați că Uniunea Europeană a depus suficiente eforturi pentru a contribui la dezvoltarea Moldovei?
rezultatele sondajului
În Transnistria, taxa vamală pentru automobilele cu capacitatea motorului de pînă la 3000 de cm cubi, de la anul viitor, va fi majorată cu 15%. O decizie în acest sens a fost adoptată de deputaţii legislativului din regiunea transnistreană, care au aprobat în lectură finală amendamentele propuse de guvernul nerecunoscutei republici la Legea „Privind taxa vamală”.

De asemenea, mijloacele de transport cu capacitatea motorului de peste 3000 cm cubi vor face parte dintr-o altă categorie de preţuri, pentru care taxa de import va fi majorată de două ori.

Aceste amendamente au fost adoptate în lectură finală.


SURSA: NOI.MD
Autor: Stepanov Gheorghe
Vizualizări 9314
Comentarii 1
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
1.
21 septembrie, 2012 11:35

avatar
O!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
banner
banner
vn 
Reşetnicov: Autorităţile ameninţă electoratul cu omuleţi verzi (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
Sărbătorimiercuri, 26 noiembrie
  • Ziua Mondială a Informației
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Ucraina spune că în est sunt mii de soldați ruși. Breedlove se va deplasa la Kiev20:00Purtătorul de cuvânt al armatei ucrainene, Vladislav Selezniov, a declarat marți că..
Voronin supune că nu va renunța la Acordul de asociere cu UE dacă victoria va fi a comuniștilor19:30Vladimir Voronin, liderul comuniștilor de la Chișinău, a declarat că..
Merkel: Mii de persoane din țările G20 sunt recrutate de Statul Islamic19:00Cancelarul Angela Merkel a declarat, miercuri, că Gruparea teroristă Statul Islamic (SI) recrutează..
În Donbass se află 142 de observatori internaționali ai OSCE17:50Purtătorul de cuvînt al Consiliului de Securitate Națională și Apărare din Ucraina, Andrei Lîsenko a..
Solicitarea CEC-ului privind excluderea partidului „Patria” va fi examinată mîine17:45Curtea de Apel Chişinău va examina mîine solicitarea Comisiei Electorale Centrale,..
Descinderi la domiciliile liderilor Antifa. Au fost depistate muniţii şi arme17:30Organele de drept documetează o grupare criminală care avea drept spot destabilizarea situaţiei..
Iaţeniuk: Protocolul semnat la Minsk poate aduce pacea în Ucraina17:20Premierul Ucrainei, Arseni Iaţeniuk, este de părere că protocolul de la Minsk, semnat cu medierea Rusiei şi..
Construcţia unui hotel în Grădina Publică, contestată de un concurent electoral17:00Angajaţi de rang înalt ai Primăriei Chişinău, în frunte cu primarul degrevat Dorin..
Un ONG a creat un site despre biografiile şi veniturile demnitarilor16:45Site-ul cu date despre funcţionarii de stat - www.interese.md a fost prezentat miercuri, într-o..
CEC cere Curţii de Apel Chişinău excluderea Partidul „Patria” cu Renato Usatîi din campania electorală16:41CEC, Chișinău - Comisia Electorală Centrală, în condițiile art...