logo

Portal informaţional independent


mdv logo
joi, 20 septembrie 2012, 11:20 Vizualizăriview9314 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

În Transnistria au fost majorate taxele pentru devamarea automobilelor

Foto: cotidianul.ro
Sînteți de acord cu aceea că Guvernul și-a asumat răspundere pentru aprobarea proiectului bugetului?
rezultatele sondajului
În Transnistria, taxa vamală pentru automobilele cu capacitatea motorului de pînă la 3000 de cm cubi, de la anul viitor, va fi majorată cu 15%. O decizie în acest sens a fost adoptată de deputaţii legislativului din regiunea transnistreană, care au aprobat în lectură finală amendamentele propuse de guvernul nerecunoscutei republici la Legea „Privind taxa vamală”.

De asemenea, mijloacele de transport cu capacitatea motorului de peste 3000 cm cubi vor face parte dintr-o altă categorie de preţuri, pentru care taxa de import va fi majorată de două ori.

Aceste amendamente au fost adoptate în lectură finală.


SURSA: NOI.MD
Autor: Stepanov Gheorghe
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 9314
Comentarii 1
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
1.
21 septembrie, 2012 11:35

avatar
O!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
banner
 
Alegeti canal
vn 
Publika TV
 
Calendar - Arhivă de ştiri
Sărbătorisîmbătă, 18 aprilie
  • Ziua Internațională a Monumentelor și Siturilor
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Vântul puternic a lăsat fără curent electric mai multe localități din țară (VIDEO)13:15Pană de curent la Orhei. Sute de oameni au rămas fără curent electric din cauza..
Au sporit livrările de gaze rusești în Moldova13:00În primul trimestru al anului 2015 livrările de gaze naturale rusești în Moldova, inclusiv Transnistria, au..
Halterofilii moldoveni, din nou pe podium12:30Halterofilii moldoveni au adus încă patru medalii pentru Moldova la Campionatul European de Haltere.În..
Agenţia „Moldsilva” a anunţat despre dezinsectizarea aeriană a pădurilor12:00În perioada 20 aprilie - 09 mai, în fondul forestier naţional gestionat de către..
La Chişinău şi Bălţi va avea loc dictare totală la limba rusă11:30La Chişinău şi Bălţi, sâmbătă, pe patru platforme va avea loc dictare totală la limba..
Autorităţile tergiversează soluţionarea problemelor tarifelor din cauza alegerilor locale11:00Anularea şedinţei Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică (ANRE),..
Locuri de parcare în preajma Cimitirului „Sf. Lazăr”, de Paştele Blajinilor10:30Primăria Chişinău informează că pentru zilele de Paştele Blajinilor, pe 19 şi 20 aprilie a.c.,..
Afiș cultural pentru 18 aprilie10:00TeatruTeatrul „Licurici” îi invită pe micuți la spectacolul „Doctorul Aumădoare”, care..
Începînd cu ziua de joi va fi interzisă intrarea transportului privat pe teritoriul cimitirului „Sfîntul Lazăr”09:30Primăria municipiului Chişinău anunţă că de Paştele..
Prognoza meteo pentru 18 aprilie09:00Pentru astăzi meteorologii anunță ploi slabe pe întreg teritoriul țării . Termometrele vor indica în nord 13°C- pe..