joi, 20 septembrie 2012, 11:20 Vizualizăriview9314 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

În Transnistria au fost majorate taxele pentru devamarea automobilelor

Foto: cotidianul.ro
Cît de ușor traversați frontiera de stat a Republicii Moldova în această vară:
rezultatele sondajului
În Transnistria, taxa vamală pentru automobilele cu capacitatea motorului de pînă la 3000 de cm cubi, de la anul viitor, va fi majorată cu 15%. O decizie în acest sens a fost adoptată de deputaţii legislativului din regiunea transnistreană, care au aprobat în lectură finală amendamentele propuse de guvernul nerecunoscutei republici la Legea „Privind taxa vamală”.

De asemenea, mijloacele de transport cu capacitatea motorului de peste 3000 cm cubi vor face parte dintr-o altă categorie de preţuri, pentru care taxa de import va fi majorată de două ori.

Aceste amendamente au fost adoptate în lectură finală.


SURSA: NOI.MD
Autor: Stepanov Gheorghe
Vizualizări 9314
Comentarii 1
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
1.
21 septembrie, 2012 11:35

avatar
O!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place

banner
banner
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
RPD nu vede sensul discuției despre încetarea focului în Donbas01:22La moment conducerea RPD nu consideră oportun de a discuta despre încetarea focului în Donbas...
Ucraina nu se așteaptă la o susținere militară directă din partea NATO01:19La summitul NATO de la Cardiff Ucraina așteaptă să primească un sprijin, care nu are legătură cu forța..
Polonia a decis să ajute militarii ucraineni00:44Ministerul polonez al Apararii va transfera ajutor umanitar către armata ucraineană, relateaza Ukrinform. Prima parte a acestui..
Autoritățile RPL au cerut ajutor de la președintele SUA00:43Consiliul Suprem al autoproclamatei republicii populare Lugansk (RPL) a făcut apel la președintele Barack Obama cu..
Jirinovski a comparat strîngerea de mînă Putin - Poroșenko cu strîngerea de mînă Molotov-Ribbentrop (FOTO)00:31Liderul LDPR, Vladimir Jirinovski a aprobat strîngerea de..
China: O femelă de urs panda a simulat o sarcină ca să beneficieze de tratament preferențial18:00O femelă de urs panda, care prezenta toate simptomele unei gestații, a fost..
Moldova se află printre lideri după numărul de emigranți în Rusia17:00Republica Moldova se numără printre lideri după numărul de persoane care au emigrat în Rusia, în..
Candu: În Comrat vor fi create peste 2000 de locuri noi de muncă16:00Ministrul Economiei, Andrian Candu, promite că odată cu crearea parcului industrial în Comrat vor fi..
Ponta, Oettinger şi Leancă au proclamat la Ungheni independenţa energetică a Republicii Moldova15:11"În afară de faptul că marcăm Ziua Independenţei, ziua aceasta este..
Autoritățile l-au felicitat pe poporul Moldovei cu Ziua Independenței14:07Autoritățile l-au felicitat pe poporul Republicii Moldova cu Ziua Independenței, urîndu-i un..