mdv logo
joi, 20 septembrie 2012, 11:20 Vizualizăriview9314 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

În Transnistria au fost majorate taxele pentru devamarea automobilelor

Foto: cotidianul.ro
Cu care transport public preferați să călătoriți:
rezultatele sondajului
În Transnistria, taxa vamală pentru automobilele cu capacitatea motorului de pînă la 3000 de cm cubi, de la anul viitor, va fi majorată cu 15%. O decizie în acest sens a fost adoptată de deputaţii legislativului din regiunea transnistreană, care au aprobat în lectură finală amendamentele propuse de guvernul nerecunoscutei republici la Legea „Privind taxa vamală”.

De asemenea, mijloacele de transport cu capacitatea motorului de peste 3000 cm cubi vor face parte dintr-o altă categorie de preţuri, pentru care taxa de import va fi majorată de două ori.

Aceste amendamente au fost adoptate în lectură finală.


SURSA: NOI.MD
Autor: Stepanov Gheorghe
Vizualizări 9314
Comentarii 1
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
1.
21 septembrie, 2012 11:35

avatar
O!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place

banner
banner
Calendar - Arhivă de ştiri
Sărbătorimiercuri, 1 octombrie
  • Ziua Internațională a Persoanelor în Etate
  • Ziua Internațională a Muzicii
  • Ziua Internațională a Arhitecturii
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Obama abia n-a fost asasinat în lift19:00Un bărbat care avea asupra sa o armă fără ca Secret Service să fi observat a urcat în lift cu preşedintele american Barack Obama..
Lițkai: Lupta între partide în Moldova nici nu s-a început18:00În pofida faptului că CEC a declarat începutul campaniei electorale în Moldova, lupta reală a..
Locatarii azilurilor din 12 raioane ale Moldovei și-au prezentat creația (VIDEO)17:55Zeci de locatari ai azilurilor pentru bătrîni și persoane cu nevoi speciale au avut..
Guvernul nu și-a onorat promisiunile față de producătorii de conserve17:45„După decizia Guvernului de a oferi compensații producătorilor de mere și prune care au fost..
Șelari: Decizia lui Șevciuk de a majora accizele va impulsiona contrabanda17:30„Diagnozele situației economiilor de pe ambele maluri ale Nistrului sînt identice,..
„Afacere” pe seama părinților la o grădiniță din Bălți17:20Directoarea unei grădinițe din municipiul Bălți este acuzată de escrocherie. Oamenii legii au constatat că aceasta..
Vinurile elaborate de elevii de la Şcoala Profesională din Nisporeni au obţinut medalii la un concurs internaţional17:15Vinurile elaborate de elevii de la Şcoala Profesională din..
Liga Campionilor continuă în această seară17:08Cea mai puternică competiţie fotbalistică de pe bătrînul continent continuă şi în această seară. Un interes deosebit..
Moldova este pe locul 74 în lista celor mai bune ţări pentru vîrstnici17:00Moldova a ocupat locul 74 din 96 în ratingul anual privind calitatea vieţii pentru oamenii cu..
Rusia își va proteja cetățenii în caz de conflict armat în Transnistria16:48Rusia își va proteja cetățenii în caz de conflict armat în Transnistria, a avertizat..