joi, 20 septembrie 2012, 11:20 Vizualizăriview9314 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

În Transnistria au fost majorate taxele pentru devamarea automobilelor

Foto: cotidianul.ro
Considerați că R. Moldova trebuie să adere la:
rezultatele sondajului
În Transnistria, taxa vamală pentru automobilele cu capacitatea motorului de pînă la 3000 de cm cubi, de la anul viitor, va fi majorată cu 15%. O decizie în acest sens a fost adoptată de deputaţii legislativului din regiunea transnistreană, care au aprobat în lectură finală amendamentele propuse de guvernul nerecunoscutei republici la Legea „Privind taxa vamală”.

De asemenea, mijloacele de transport cu capacitatea motorului de peste 3000 cm cubi vor face parte dintr-o altă categorie de preţuri, pentru care taxa de import va fi majorată de două ori.

Aceste amendamente au fost adoptate în lectură finală.


SURSA: NOI.MD
Autor: Stepanov Gheorghe
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 9314
Comentarii 1
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
1.
21 septembrie, 2012 11:35

avatar
O!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
banner
Alegeti canal
vn 
TV MOLDOVA 1
 
Calendar - Arhivă de ştiri
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Italienii Bolelli și Fognini au câștigat finala masculină de dublu la Australian Open02:00Perechea italiană Simone Bolelli/Fabio Fognini a câștigat, sâmbătă,..
Un american și un rus au doborât recordurile de distanță și durată pentru un zbor cu balonul01:00Americanul Troy Bradley, 50 de ani și rusul Leonid Tiuhțaev, 58 de ani, au..
Cel de-al doilea copil al Shakirei va primi numele Sasha Piqué Mebarak00:00Cel de-al doilea copil al vedetei columbiene Shakira din relația cu fotbalistul Gerard Piqué..
Secretarul general al ONU, în favoarea unei forțe regionale africane de luptă împotriva Boko Haram23:00Secretarul general al Organizației Națiunilor Unite (ONU), Ban Ki-moon,..
Ucraina: 15 soldați au fost uciși în ultimele 24 de ore în estul separatist22:00Cincisprezece soldați ucraineni au fost uciși și 30 au fost răniți în ultimele 24 de ore..
Fostul președinte al Germaniei, Richard von Weizsacker, a murit21:00Fostul președinte al Republicii Federale Germane, Richard von Weizsacker, considerat una dintre marile..
Sergio Mattarella a fost ales președinte al Italiei20:00Sergio Mattarella a fost ales sâmbătă președinte al Republicii Italiene, el obținând cele 505 de voturi..
Serena Williams a câștigat turneul Australian Open19:00Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, numărul unu mondial, a câștigat turneul Australian Open, primul de..
De ce se scumpesc banii în Moldova și cine cîștigă din asta18:40Vladislav BordeianuBanca Națională a Moldovei (BNM) a majorat recent în cadrul..
Moldova a majorat exportul de produse alimentare18:05Republica Moldova a majorat, în 11 luni ale anului 2014, exportul de produse alimentare cu 20,5% - pînă la 564 de..