mdv logo
sîmbătă, 15 septembrie 2012, 12:32 Vizualizăriview3460 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Pescuitul în Nistru a fost interzis

Foto: udilka.com
Considerați că R. Moldova trebuie să adere la:
rezultatele sondajului
Autorităţile transnistrene au interzis pescuitul industrial în rîul Nistru. Liderul regiunii transnistrene, Evgheni Şevciuk, a stabilit o interdicţie temporară pentru pescuit în Nistru, în lacul de acumularea apei de la Dubăsari şi canalul Turunciuk.

În dispoziţia lui Şevciuk se precizează că măsura este implementată cu scopul reglementării activităţii privind protecţia şi utilizarea raţională a bioresurselor de apă şi a resurselor naturale.

Serviciul de stat de monitorizare va efectua controlul privind respectarea acestei interdicţii, iar Ministerul de Externe al autoproclamatei republici a fost abilitat să iniţieze consultări cu reprezentanţii Ucrainei şi Republicii Moldova cu scopul introducerii măsurilor similare.


SURSA: NOI.MD
Autor: Gîscă Tatiana
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 3460
Comentarii 2
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
2.
17 septembrie, 2012 20:57

avatar
Обратите внимания -запретили промышленный лов рыбы, а не любительский. Это журналюга не правильно истолковал и написал чпуховский заголовок.

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
1.
16 septembrie, 2012 21:18

avatar
Молодцы!!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
banner
Alegeti canal
vn 
TV MOLDOVA 1
 
Calendar - Arhivă de ştiri
Sărbătoriluni, 2 februarie
  • Ziua Mondială a Zonelor Umede
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Franța este deschisă la o atenuare a poverii datoriei Greciei01:30Franța este pregătită să ofere Greciei concesii în privința datoriei țării, pentru a ajuta noul Guvern..
SUA: Toyota, Fiat Chrysler Automobiles și Honda vor rechema la service peste două milioane de vehicule00:30Problemele industriei auto din SUA s-au adâncit, după ce..
Chevron renunță la explorarea gazelor de șist în Polonia22:30Grupul petrolier american Chevron a decis să renunțe la explorarea gazelor de șist din Polonia, un sector care nu..
Hong Kong: Mii de manifestanți prodemocrație, din nou în stradă21:00Mii de militanți prodemocrație au coborât pe străzile din Hong Kong duminică, pentru prima dată de la..
Criza din Ucraina: Cel puţin 19 persoane au fost ucise. Procesul de pace este "în pericol"20:00Eşecul negocierilor de pace dintre Kiev şi separatiştii proruşi de la Minsk..
Alexis Tsipras: Grecia își va achita datoriile față de BCE și FMI19:00Premierul elen Alexis Tsipras s-a declarat încrezător în finalizarea unui acord cu creditorii..
Trupa de operă a Teatrului „Maria Bieșu” pleacă în turneu13:00Trupa de operă a Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” pleacă într-un turneu de..
Slovacia va ajuta la implementarea în Moldova a unui proiect privind dezvoltarea urbană12:00La Chișinău a fost lansat proiectul „Dezvoltarea capacităţilor oraşelor..
În atenția absolvenților RUDN11:00La 5 februarie 2015 Universitatea Prietenia Popoarelor din Federația Rusă (RUDN) împlinește 55 de ani.Pe parcursul istoriei sale..
Moldova și China vor extinde cooperarea comercială și economică10:00Moldova și China vor extinde cooperarea comercială, economică și investițională. Asupra acestui lucru s-a..