logo

Portal informaţional independent

mdv logo
sîmbătă, 15 septembrie 2012, 12:32 Vizualizăriview3460 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Pescuitul în Nistru a fost interzis

Foto: udilka.com
Primarul Chișinăului a lansat o nouă inițiativă de redenumire a unor străzi. Credeți că trebuie redenumite străzile centrale din Chișinău?
rezultatele sondajului
Autorităţile transnistrene au interzis pescuitul industrial în rîul Nistru. Liderul regiunii transnistrene, Evgheni Şevciuk, a stabilit o interdicţie temporară pentru pescuit în Nistru, în lacul de acumularea apei de la Dubăsari şi canalul Turunciuk.

În dispoziţia lui Şevciuk se precizează că măsura este implementată cu scopul reglementării activităţii privind protecţia şi utilizarea raţională a bioresurselor de apă şi a resurselor naturale.

Serviciul de stat de monitorizare va efectua controlul privind respectarea acestei interdicţii, iar Ministerul de Externe al autoproclamatei republici a fost abilitat să iniţieze consultări cu reprezentanţii Ucrainei şi Republicii Moldova cu scopul introducerii măsurilor similare.


SURSA: NOI.MD
Autor: Gîscă Tatiana
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 3460
Comentarii 2
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
2.
17 septembrie, 2012 20:57

avatar
Обратите внимания -запретили промышленный лов рыбы, а не любительский. Это журналюга не правильно истолковал и написал чпуховский заголовок.

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
1.
16 septembrie, 2012 21:18

avatar
Молодцы!!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
banner
 
Alegeti canal
vn 
A fost inaugurată expoziția „Mărțișor”, ediția a XII-a la Muzeul de Etnografie și Istorie Naturală (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
A fost inaugurată expoziția „Mărțișor”, ediția a XII-a la Muzeul de Etnografie și Istorie Naturală (VIDEO)15:30Vineri, 27 martie, la Muzeul Național de Etnografie și Istorie..
Concursul MOLD SEF 2015 și-a desemnat cîștigătorii15:0027 februarie, au fost desemnați învingătorii în cadrul Concursului Național de Știință și Inginerie..
Reforma la MAI va fi continuată de un profesor-teoretician14:30Victor Surugiu Noul ministru de Interne Oleg Balan a purtat primele sale negocieri..
O comisie specială va verifica declaraţiile de venit ale membrilor CNI14:00Parlamentul a decis astăzi, 27 februarie, crearea unei comisii speciale permanente care va verifica..
Până în 2017 gazoductul Iaşi-Ungheni va fi extins până la Chişinău13:30Până În 2017, gazoductul Iaşi-Ungheni ar putea să fie extins până la Chişinău. Cel..
Secretarul adjunct de stat al SUA vine la Chişinău13:00Secretarul adjunct de stat al SUA, Antony Blinken, va întreprinde săptămâna viitoare o vizită în..
Comuniştii au „tăiat” proiectul bugetului capitalei12:30Anghelina TaranPrincipala chestiune de pe ordinea de zi a primeri şedinţe din acest an..
Simplificarea procedurii privind obținerea certificatului de naștere românesc12:00Ambasada României în RM informează că procedura de obținere a certificatului de..
Radu Albot a devenit campion al turneului ATP Challenger de la Calcutta11:30Radu Albot, cel mai bun tenismen din Moldova, a câştigat finala turneului ATP Challenger de..
Moldova se va conecta la piața energetică a UE prin România11:00Republica Moldova intenționează să se conecteze la piața energetică a Uniunii Europene prin România, prin..