logo

Portal informaţional independent

mdv logo
sîmbătă, 15 septembrie 2012, 12:32 Vizualizăriview3460 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Pescuitul în Nistru a fost interzis

Foto: udilka.com
Care partide vor face parte din viitoarea coaliţie de guvernare a Moldovei:
rezultatele sondajului
Autorităţile transnistrene au interzis pescuitul industrial în rîul Nistru. Liderul regiunii transnistrene, Evgheni Şevciuk, a stabilit o interdicţie temporară pentru pescuit în Nistru, în lacul de acumularea apei de la Dubăsari şi canalul Turunciuk.

În dispoziţia lui Şevciuk se precizează că măsura este implementată cu scopul reglementării activităţii privind protecţia şi utilizarea raţională a bioresurselor de apă şi a resurselor naturale.

Serviciul de stat de monitorizare va efectua controlul privind respectarea acestei interdicţii, iar Ministerul de Externe al autoproclamatei republici a fost abilitat să iniţieze consultări cu reprezentanţii Ucrainei şi Republicii Moldova cu scopul introducerii măsurilor similare.


SURSA: NOI.MD
Autor: Gîscă Tatiana
Vizualizări 3460
Comentarii 2
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
2.
17 septembrie, 2012 20:57

avatar
Обратите внимания -запретили промышленный лов рыбы, а не любительский. Это журналюга не правильно истолковал и написал чпуховский заголовок.

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
1.
16 septembrie, 2012 21:18

avatar
Молодцы!!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
banner
banner
banner
vn 
Calmîc: situația vizavi de rubla rusă și leul moldovenesc este diferită de cea din anul 1998 (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Atenţie la radiotelefoanele procurate online11:15Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) atenţionează că..
Consultări pentru crearea Platformei Societăţii Civile Moldova-UE11:05erul Afacerilor Externe şi Integrării Europene a lansat discuţiile pe marginea formării Platformei..
Reformele pe banii UE alimentează corupția în corpul judecătoresc10:05Victor Surugiu Legea privind integritatea profesională va intra în vigoare,..
Gazele naturale rusești pentru Moldova au devenit și mai scumpe10:00Prețul de achiziție a gazelor naturale rusești pentru Republica Moldova, în trimestrul III al anului..
Afiș cultural 21 decembrie09:30ConcerteFilarmonica Națională „Serghei Lunchevici” va găzdui spectacolul muzical „Adio, An Frumos”...
Prognoza meteo: precipitațiile continuă să cadă09:00Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, astăzi, în nordul republicii vor cădea precipitații slabe.În..
Putin: Anul acesta, în Rusia au fost depistați peste 230 de angajați ai serviciilor speciale străine04:30Anul acesta, serviciul de contrainformații rusesc a depistat peste 230..
Poroşenko: Fiecare zi a conflictului din Donbass costă Ucraina peste 6 milioane de dolari03:30Ucraina cheltuieşte zilnic peste 6 milioane de dolari pentru operaţiunea specială..
În Italia este semnată o petiție privind retragerea țării din Zona Euro02:30În Italia, partidul de opoziție Mișcarea 5-Star a cerut locuitorilor țării să semneze o..
În Europa a crescut numărul lupilor, urșilor, râșilor și jderilor00:30În Europa a crescut numărul lupilor, urșilor, râșilor și jderilor, care la începutul..