mdv logo
sîmbătă, 15 septembrie 2012, 12:32 Vizualizăriview3460 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Pescuitul în Nistru a fost interzis

Foto: udilka.com
Cît de ușor traversați frontiera de stat a Republicii Moldova în această vară:
rezultatele sondajului
Autorităţile transnistrene au interzis pescuitul industrial în rîul Nistru. Liderul regiunii transnistrene, Evgheni Şevciuk, a stabilit o interdicţie temporară pentru pescuit în Nistru, în lacul de acumularea apei de la Dubăsari şi canalul Turunciuk.

În dispoziţia lui Şevciuk se precizează că măsura este implementată cu scopul reglementării activităţii privind protecţia şi utilizarea raţională a bioresurselor de apă şi a resurselor naturale.

Serviciul de stat de monitorizare va efectua controlul privind respectarea acestei interdicţii, iar Ministerul de Externe al autoproclamatei republici a fost abilitat să iniţieze consultări cu reprezentanţii Ucrainei şi Republicii Moldova cu scopul introducerii măsurilor similare.


SURSA: NOI.MD
Autor: Gîscă Tatiana
Vizualizări 3460
Comentarii 2
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
2.
17 septembrie, 2012 20:57

avatar
Обратите внимания -запретили промышленный лов рыбы, а не любительский. Это журналюга не правильно истолковал и написал чпуховский заголовок.

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place

1.
16 septembrie, 2012 21:18

avatar
Молодцы!!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place

banner
banner
Calendar - Arhivă de ştiri
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Vulcanul Bardarbunga, un pericol pentru aviația europeană00:43Industria aviatică din Europa a fost avertizată in legatura cu posibile perturbări ale traficului aerian cauzate de..
Rusia nu va invada Ucraina - expert rus00:40O invazie deschisă a Rusiei în Ucraina nu va avea loc, - a declarat într-un interviu pentru săptămînalul german Der..
Raimonds Pauls: cred că a venit timpul să părăsesc scena00:25Legenda estradei sovietice și letone, compozitorul Raimonds Paul, și-a anunțat intenția de a părăsi scena. "De..
Avertisment! O mega furtună solară pune în pericol Terra00:10Avertisment cutremurător dat de mai mulţi cercetători, pe baza informaţiilor de la NASA. O mega furtună solară va..
Petiţia corectă: scrieţi clar şi alegeţi cu grijă cuvintele23:46Victor SurugiuAproape fiecare dintre noi, periodic, se adresează în..
Presa: Insurgentii din Ucraina au operat o schimbare tactică importantă20:15"Luni de zile experții occidentali acuzau Rusia că ar fi condus acțiunile rebelilor în..
Limonov: În Statele Unite în orice moment poate izbucni un război rasial20:05În Statele Unite, în orice moment, poate izbucni un război rasial, a declarat pentru..
Un japonez a fost declarat cel mai batran barbat din lume. Cum arata la 111 ani19:00Un japonez in varsta de 111 ani, Sakari Momoi, a primit, marti, titlul de cel mai batran..
MAE rus a înaintat o notă de protest Bulgariei în legătură cu profanarea unui monument închinat soldaţilor sovietici18:30Moscova a înaintat o notă de protest Ministerului..
În Statele Unite a fost împuşcat încă un afroamerican18:00Un tînăr afroamerican a fost împuşcat de poliţişti în statul Missouri.Se presupune că..