sîmbătă, 15 septembrie 2012, 12:32 Vizualizăriview3460 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Pescuitul în Nistru a fost interzis

Foto: udilka.com
Sînteţi de acord cu redistribuirea pierderilor totale de apă între consumatorii individuali, efectuată de către ÎS „Apă-Canal Chişinău”?
rezultatele sondajului
Autorităţile transnistrene au interzis pescuitul industrial în rîul Nistru. Liderul regiunii transnistrene, Evgheni Şevciuk, a stabilit o interdicţie temporară pentru pescuit în Nistru, în lacul de acumularea apei de la Dubăsari şi canalul Turunciuk.

În dispoziţia lui Şevciuk se precizează că măsura este implementată cu scopul reglementării activităţii privind protecţia şi utilizarea raţională a bioresurselor de apă şi a resurselor naturale.

Serviciul de stat de monitorizare va efectua controlul privind respectarea acestei interdicţii, iar Ministerul de Externe al autoproclamatei republici a fost abilitat să iniţieze consultări cu reprezentanţii Ucrainei şi Republicii Moldova cu scopul introducerii măsurilor similare.


SURSA: NOI.MD
Autor: Gîscă Tatiana
Vizualizări 3460
Comentarii 2
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
2.
17 septembrie, 2012 20:57

avatar
Обратите внимания -запретили промышленный лов рыбы, а не любительский. Это журналюга не правильно истолковал и написал чпуховский заголовок.

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
1.
16 septembrie, 2012 21:18

avatar
Молодцы!!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
banner
banner
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Rubla a crescut20:15Valuta rusă a crescut astăzi cu aproape o rublă la tranzacţiile de la Moscova. De dimineaţă, cursul de schimb cu dolarul era de 43,66, iar cu euro, de 55,5...
Astronomii ruşi au descoperit un asteroid periculos20:00Sistemul rusesc de telescoape robotice Master a descoperit un asteroid care poate prezenta pericol pentru..
NASA avertizeaza: 2015 va fi FOARTE FIERBINTE19:45In 2015, planta albastra se va confrunta cu o canicula fara precedent. Aceasta prognoza se bazeaza pe tendintele ultimilor ani,..
Primul "mini-stomac" crescut din țesut uman în laborator19:30Primul țesut stomacal uman funcțional în format 3D a fost creat într-un laborator de către oamenii de..
Primul "mini-stomac" crescut din țesut uman în laborator19:30Primul țesut stomacal uman funcțional în format 3D a fost creat într-un laborator de către oamenii de..
Identitatea soldatului Navy Seals care l-a ucis pe Osama ben Laden va fi dezvăluită de Fox News19:15Identitatea soldatului, din trupele Navy Seals, care l-a ucis pe liderul..
Vremea a luat-o razna în Norvegia. Ploile abundente şi inundaţiile au produs pagube de proporţii18:05Vremea a luat-o razna în Norvegia. Zeci de localităţi au fost afectate..
La „Moldexpo” se desfășoară Săptămîna Modei (VIDEO)17:45La Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” se desfășoară a 14-a Expoziție internațională specializată..
Iaţeniuk: Ucraina poate rambursa Rusiei datoria pentru gaz17:40Premierul Ucrainei, Arseni Iaţeniuk, a declarat că Ucraina este pregătită să ramburseze datoria pentru gazele..
Cele mai frumoase şi impresionante momente de la „Moldova Fashion Expo” (FOTO)17:30În pavilionul central al CIE „Moldexpo” a avut loc inaugurarea celei mai mari..