sîmbătă, 15 septembrie 2012, 12:32 Vizualizăriview3460 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Pescuitul în Nistru a fost interzis

Foto: udilka.com
Cum credeți, care vor fi consecințele sancțiunilor impuse de Rusia după intrarea în vigoare a Acordului de asociere RM-UE?
rezultatele sondajului
Autorităţile transnistrene au interzis pescuitul industrial în rîul Nistru. Liderul regiunii transnistrene, Evgheni Şevciuk, a stabilit o interdicţie temporară pentru pescuit în Nistru, în lacul de acumularea apei de la Dubăsari şi canalul Turunciuk.

În dispoziţia lui Şevciuk se precizează că măsura este implementată cu scopul reglementării activităţii privind protecţia şi utilizarea raţională a bioresurselor de apă şi a resurselor naturale.

Serviciul de stat de monitorizare va efectua controlul privind respectarea acestei interdicţii, iar Ministerul de Externe al autoproclamatei republici a fost abilitat să iniţieze consultări cu reprezentanţii Ucrainei şi Republicii Moldova cu scopul introducerii măsurilor similare.


SURSA: NOI.MD
Autor: Gîscă Tatiana
Vizualizări 3460
Comentarii 2
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
2.
17 septembrie, 2012 20:57

avatar
Обратите внимания -запретили промышленный лов рыбы, а не любительский. Это журналюга не правильно истолковал и написал чпуховский заголовок.

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place

1.
16 septembrie, 2012 21:18

avatar
Молодцы!!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place

Calendar - Arhivă de ştiri
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
În cele două sesiuni de bac doar doi liceeni au obținut note de 10 la toate examenele17:45Ministerul Educației a făcut bilanțul celor două sesiuni de bacalaureat. Potrivit..
Cod portocaliu de caniculă în Moldova17:42Serviciul Hidrometeorologic de Stat avertizează asupra creșterii temperaturii aerului în zilele următoare. Pentru unele raioane..
Misiunea OSCE în Moldova are un nou șef17:33Astăzi și-a început mandatul noul șef al Misiunii OSCE în Republica Moldova, Michael Scanlan.„Numirea în..
Medici din Sankt Petersburg au început să consulte pacienți în Găgăuzia (VIDEO)17:30Medici din Sankt Petersburg, aflați într-o vizită de trei zile în Găgăuzia, au..
Cvasul vîndut la gheretele ambulante – pericolul numărul unu în perioada caniculei17:21Odată cu sosirea sezonului cald, cumpărătorii trebuie să fie şi mai atenţi în..
CNA a început instruirile privind testarea integrităţii profesionale în instituţiile medicale17:15Angajaţii a 24 de instituţii medico-sanitare din ţară vor fi instruiţi de către..
Aproape 44% de candidaţi nu au promovat examenele de bacalaureat după ambele sesiuni17:08Peste 12 mii sau (43,93 la sută) de candidaţi nu au promovat examenele după ambele..
Formuzal: Unionismul este un pericol pentru existența Moldovei17:00„Unionismul promovat activ de forțele politice de la Chișinău și din România reprezintă un mare..
Cijov: Sancţiunile împotriva Rusiei nu contribuie la dezescaladarea situaţiei din Ucraina16:54Sancţiunile împotriva Rusiei nu contribuie la dezescaladarea situaţiei..
Delegația Moldovei s-a întors de la Moscova fără rezultate pozitive16:50Delegația Republicii Moldova, condusă de ministrul Economiei, Adrian Candu, s-a întors de la..