mdv logo
sîmbătă, 15 septembrie 2012, 12:32 Vizualizăriview3460 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Pescuitul în Nistru a fost interzis

Foto: udilka.com
Considerați că Guvernul RM trebuie să îndeplinească toate indicațiile partenerilor externi?
rezultatele sondajului
Autorităţile transnistrene au interzis pescuitul industrial în rîul Nistru. Liderul regiunii transnistrene, Evgheni Şevciuk, a stabilit o interdicţie temporară pentru pescuit în Nistru, în lacul de acumularea apei de la Dubăsari şi canalul Turunciuk.

În dispoziţia lui Şevciuk se precizează că măsura este implementată cu scopul reglementării activităţii privind protecţia şi utilizarea raţională a bioresurselor de apă şi a resurselor naturale.

Serviciul de stat de monitorizare va efectua controlul privind respectarea acestei interdicţii, iar Ministerul de Externe al autoproclamatei republici a fost abilitat să iniţieze consultări cu reprezentanţii Ucrainei şi Republicii Moldova cu scopul introducerii măsurilor similare.


SURSA: NOI.MD
Autor: Gîscă Tatiana
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 3460
Comentarii 2
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
2.
17 septembrie, 2012 20:57

avatar
Обратите внимания -запретили промышленный лов рыбы, а не любительский. Это журналюга не правильно истолковал и написал чпуховский заголовок.

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
1.
16 septembrie, 2012 21:18

avatar
Молодцы!!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
banner
 
Alegeti canal
vn 
Ce spune Tapiola despre scandalul din jurul CV-ului lui Gaburici (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
Sărbătorimarți, 31 martie
  • Ziua Mondială a Backupului
  • Ziua Europeană de Acțiune împotriva Capitalismului
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Sancţiunile stagnează negocierile nucleare cu Iranul01:30Problema sancţiunilor, îndreptate împotriva Iranului, nu au fost încă rezolvată şi rămâne..
Obama, considerat o ameninţare la adresa SUA. Cum au răspuns americanii în sondaj00:30Preşedintele Statelor Unite, democratul Barack Obama reprezintă o ameninţare iminentă la..
Temerile Germaniei se adeveresc: "Situaţia în Grecia s-a înrăutăţit"23:00Reprezentanții UE, BCE și FMI estimează că Atena nu va reuși să-și îndeplinească anul acesta..
Fitch: Revenirea crizei în zona euro reprezintă cea mai mare amenințare22:00Revenirea crizei în zona euro reprezintă cea mai mare amenințare la adresa economiei globale, se..
Datele personale ale lui Putin și Obama, dezvăluite accidental înainte de summitul G2021:00Date personale, cum ar fi numărul de pașaport sau informații privind viza, ale unor..
Uzbekistan: Președintele în exercițiu Karimov a fost reales cu peste 90% din voturi20:00Președintele în exercițiu din Uzbekistan, Islam Karimov, a fost reales fără..
Jumătate din terenurile agricole din România sunt deținute sau administrate de străini19:00Străinii cumpără tot mai mult pămînt în ia. Chiar dacă pe primele trei..
Curtea de Apel Comrat a aprobat mandatul de bașcan al Irinei Vlah18:30Curtea de Apel Comrat a aprobat raportul Comisiei Electorale a Găgăuziei, a anunțat luni, 30 martie,..
Leul a cîștigat în fața monedei euro încă 20 de bani18:05Leul moldovenesc s-a apreciat și mai mult în raport cu dolarul și euro, cîștigînd în fața valutei..
Valoarea miliardelor delapidate, în creștere18:00Pentru soluționarea problemelor la Banca de Economii, Banca Socială și Unibank ar putea fi necesare intrări financiare..