banner
logo

Portal informaţional independent


mdv logo
sîmbătă, 15 septembrie 2012, 12:32 Vizualizăriview3460 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Pescuitul în Nistru a fost interzis

Foto: udilka.com
Sînteți de acord cu aceea că Guvernul și-a asumat răspundere pentru aprobarea proiectului bugetului?
rezultatele sondajului
Autorităţile transnistrene au interzis pescuitul industrial în rîul Nistru. Liderul regiunii transnistrene, Evgheni Şevciuk, a stabilit o interdicţie temporară pentru pescuit în Nistru, în lacul de acumularea apei de la Dubăsari şi canalul Turunciuk.

În dispoziţia lui Şevciuk se precizează că măsura este implementată cu scopul reglementării activităţii privind protecţia şi utilizarea raţională a bioresurselor de apă şi a resurselor naturale.

Serviciul de stat de monitorizare va efectua controlul privind respectarea acestei interdicţii, iar Ministerul de Externe al autoproclamatei republici a fost abilitat să iniţieze consultări cu reprezentanţii Ucrainei şi Republicii Moldova cu scopul introducerii măsurilor similare.


SURSA: NOI.MD
Autor: Gîscă Tatiana
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 3460
Comentarii 2
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
2.
17 septembrie, 2012 20:57

avatar
Обратите внимания -запретили промышленный лов рыбы, а не любительский. Это журналюга не правильно истолковал и написал чпуховский заголовок.

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
1.
16 septembrie, 2012 21:18

avatar
Молодцы!!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
banner
 
Alegeti canal
vn 
În Moldova continuă reabilitarea drumurilor (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
Sărbătorimarți, 5 mai
  • Internaţională a luptei pentru drepturile persoanelor cu dizabilităţi
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog

Filat: Politizarea informațiilor prezentate de „Kroll” va îngreuna investigația16:00Liderul PLDM, Vlad Filat, susține că, în urma publicării raportului întocmit de..
Foamete la propriu în stânga Nistrului15:45În regiunea din stânga Nistrului se instaurează foamea. O declarație oficială în acest sens a fost făcută de..
Ce riscă judecătoarea din Moldova care a recunoscut Crimeea ca parte a Rusiei15:35Judecătoarea din raionul Edineț, care ar fi emis o hotărâre, prin care a recunoscut..
Ostalep: Trebuie să ne debarasăm de mitul că dezvoltarea țării depinde de factori externi15:15În afară de îndemnul de a continua reformele, Republica Moldova nu va..
Proiectul „smART” va fi lansat oficial la Chișinău15:00Iubitorii de frumos sînt așteptați pe 8 mai la lansarea oficială a proiectului „smART”, în..
BNM: Băncile problematice se confruntă cu un deficit mare de lichidități14:45În cele trei bănci problematice aflate sub administrare specială a Băncii Naționale a..
Statul Islamic revendică atacul de la expoziţia de caricaturi din Texas14:30Gruparea jihadistă Statul Islamic a revendicat marţi, la postul său de radio, atacul de duminică..
Scopul meu este accelerarea reformelor14:15(Interviu acordat agenţiei Infotag de către ministrul Economiei al Republicii Moldova, Stephane Christophe Bride)"I".:..
Jantuan: Candu i-a luat-o înainte lui Dodon14:00„Altfel nu se putea proceda”, a menționat deputata în Parlamentul Republicii Moldova din partea Partidului..
S-a aprins locomotiva trenului „Chişinău-Ocniţa”13:45Locomotiva trenului diesel „Chişinău-Ocniţa” s-a aprins ieri în timpul cursei. Focarul a fost rapid..