mdv logo
sîmbătă, 15 septembrie 2012, 12:32 Vizualizăriview3460 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Pescuitul în Nistru a fost interzis

Foto: udilka.com
Vă așteptați la tensionarea situației în Moldova în timpul sau după alegeri?
rezultatele sondajului
Autorităţile transnistrene au interzis pescuitul industrial în rîul Nistru. Liderul regiunii transnistrene, Evgheni Şevciuk, a stabilit o interdicţie temporară pentru pescuit în Nistru, în lacul de acumularea apei de la Dubăsari şi canalul Turunciuk.

În dispoziţia lui Şevciuk se precizează că măsura este implementată cu scopul reglementării activităţii privind protecţia şi utilizarea raţională a bioresurselor de apă şi a resurselor naturale.

Serviciul de stat de monitorizare va efectua controlul privind respectarea acestei interdicţii, iar Ministerul de Externe al autoproclamatei republici a fost abilitat să iniţieze consultări cu reprezentanţii Ucrainei şi Republicii Moldova cu scopul introducerii măsurilor similare.


SURSA: NOI.MD
Autor: Gîscă Tatiana
Vizualizări 3460
Comentarii 2
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
2.
17 septembrie, 2012 20:57

avatar
Обратите внимания -запретили промышленный лов рыбы, а не любительский. Это журналюга не правильно истолковал и написал чпуховский заголовок.

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place

1.
16 septembrie, 2012 21:18

avatar
Молодцы!!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place

banner
banner
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Rusia şi Coreea de Nord au trecut la sistemul de decont în ruble23:30Primele deconturi în ruble au avut loc între Rusia şi Coreea de Nord în octombrie, a..
Un hocheist rus a fost arestat în SUA23:15Hocheistul rus Viaceslav Voinov, care joacă pentru Los Angeles Kings, a fost arestat în SUA sub acuzaţia de violenţă domestică,..
Recuperarea energetică, o nouă tehnologie de economisire a combustibilului23:00Oameni de ştiinţă ruşi, coordonaţi de un specialist japonez, au elaborat o tehnologie care permite..
Recuperarea energetică, o nouă tehnologie de economisire a combustibilului23:00Oameni de ştiinţă ruşi, coordonaţi de un specialist japonez, au elaborat o tehnologie care permite..
Amnesty International a confirmat prezenţa unor execuţii în Donbass22:45Angajaţi de la Amnesty International au vizitat zona în care au fost descoperite gropi comune,..
Ucraina: Au fost găsiţi vinovaţii de pierderile de la Ilovaisk22:30Vina pentru pierderile mari suferite de structurile de forţă la Ilovaisk (Ucraina) o poartă preşedintele ţării,..
SUA şi UE ameninţă din nou Libia22:00Statele Unite şi ţările UE i-au ameninţat cu sancţiuni pe cei care „ameninţă pacea, stabilitatea şi securitatea..
Rusia poate „supravieţui” câţiva ani în condiţii de sancţiuni21:30Rusia este capabilă să facă faţă sancţiunilor impuse ei de Occident cel puţin 4 ani, consideră experţi din..
Fostul premier georgian a mai primit 3 ani de închisoare pentru abuz de putere21:00Tribunalul din Tbilisi l-a condamnat pe fostul premier şi fost ministru de Interne, Vano..
Combinaţii de medicamente şi alimente de evitat20:30Efectul pilulelor contraceptive poate fi anulat de anumite medicamente, în timp ce unele antibiotice îl pot..