mdv logo
sîmbătă, 15 septembrie 2012, 12:32 Vizualizăriview3460 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Pescuitul în Nistru a fost interzis

Foto: udilka.com
Cum credeți, trebuie limitată la două mandate aflarea în funcția de primar al Chișinăului a uneia și aceleiași persoane?
rezultatele sondajului
Autorităţile transnistrene au interzis pescuitul industrial în rîul Nistru. Liderul regiunii transnistrene, Evgheni Şevciuk, a stabilit o interdicţie temporară pentru pescuit în Nistru, în lacul de acumularea apei de la Dubăsari şi canalul Turunciuk.

În dispoziţia lui Şevciuk se precizează că măsura este implementată cu scopul reglementării activităţii privind protecţia şi utilizarea raţională a bioresurselor de apă şi a resurselor naturale.

Serviciul de stat de monitorizare va efectua controlul privind respectarea acestei interdicţii, iar Ministerul de Externe al autoproclamatei republici a fost abilitat să iniţieze consultări cu reprezentanţii Ucrainei şi Republicii Moldova cu scopul introducerii măsurilor similare.


SURSA: NOI.MD
Autor: Gîscă Tatiana
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 3460
Comentarii 2
Lăsaţi un comentariu comment 

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
1.
16 septembrie, 2012 21:18

avatar
Молодцы!!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
2.
17 septembrie, 2012 20:57

avatar
Обратите внимания -запретили промышленный лов рыбы, а не любительский. Это журналюга не правильно истолковал и написал чпуховский заголовок.

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
facebook_link

banner
ecology

viza

banner
 
Alegeti canal
vn 
Concursuri, muzică și artizanat la „Ia Mania” (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog

Rusia: NATO duce o propagandă împotriva noastră. Sunt minciuni!03:00Criticile NATO legate de "retorica nucleară" a Rusiei nu reprezintă altceva decât tentative..
Obama: Criza elenă nu va fi un șoc major pentru SUA, dar poate afecta creșterea în Europa02:00Actuala criză din Grecia nu ar trebui să reprezinte un 'șoc major' pentru..
SUA: Obama reafirmă că nu va semna un 'acord nepotrivit' cu Iranul01:00Președintele SUA Barack Obama a reafirmat marți că nu va semna 'un acord nepotrivit' cu Iranul..
Moscova 'verifică' legalitatea recunoașterii independenței statelor baltice23:00Procuratura Generală a Rusiei a început 'verificarea legalității recunoașterii..
Donald Trump, "concediat" de grupul de mass-media NBC22:00Donald Trump speră să devină preşedintele Statelor Unite dar, deocamdată, candidatura îi aduce o pagubă..
30 iunie 1908, fenomenul Tunguska. Explozia echivalentă cu 20 de bombe atomice21:00Fenomenul Tunguska a reprezentat o explozie puternică, în apropierea râului..
Revoluție în medicină: primul braț ”crescut” în laborator. Va fi funcțional peste 10 ani!20:00Cercetătorii de la Spitalul General Massachusetts au anunțat acest adevărat..
Rusia: Aviatia strategica se va orienta dupa stele!19:00Producatorul rus de tehnologii radio-electronice, KRET, a conceput un altfel de sistem de navigatie astronomica:..
Medaliații Jocurilor Europene au fost decorați cu Crucea „Pentru merit” clasa II18:00În incinta Ministerului Afacerilor Interne, luni, 30 iunie, a avut loc festivitatea de..
Chișinău Youth Orchestra revine cu un nou program de vară17:57Și în această vară cei de la Chișinău Youth Orchestra au pregătit un program grandios pentru anul 2015,..