mdv logo
sîmbătă, 15 septembrie 2012, 12:32 Vizualizăriview3460 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Pescuitul în Nistru a fost interzis

Foto: udilka.com
Aveți venituri neimpozitate?
rezultatele sondajului
Autorităţile transnistrene au interzis pescuitul industrial în rîul Nistru. Liderul regiunii transnistrene, Evgheni Şevciuk, a stabilit o interdicţie temporară pentru pescuit în Nistru, în lacul de acumularea apei de la Dubăsari şi canalul Turunciuk.

În dispoziţia lui Şevciuk se precizează că măsura este implementată cu scopul reglementării activităţii privind protecţia şi utilizarea raţională a bioresurselor de apă şi a resurselor naturale.

Serviciul de stat de monitorizare va efectua controlul privind respectarea acestei interdicţii, iar Ministerul de Externe al autoproclamatei republici a fost abilitat să iniţieze consultări cu reprezentanţii Ucrainei şi Republicii Moldova cu scopul introducerii măsurilor similare.


SURSA: NOI.MD
Autor: Gîscă Tatiana
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 3460
Comentarii 2
Lăsaţi un comentariu comment 

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
1.
16 septembrie, 2012 21:18

avatar
Молодцы!!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
2.
17 septembrie, 2012 20:57

avatar
Обратите внимания -запретили промышленный лов рыбы, а не любительский. Это журналюга не правильно истолковал и написал чпуховский заголовок.

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

banner
 
Alegeti canal
vn 
Au demarat lucrările din cadrul proiectului „Iluminat Aeroport-Sîngera” (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog

Primadona Operei Naționale ar fi împlinit astăzi 80 de ani (VIDEO)18:00Astăzi primadona Operei naționale, Maria Bieșu ar fi împlinit vîrsta de 80 de ani. Cu acest..
Groza: Moldova trebuie să demonstreze că nu mimează reformele17:45Ex-viceministrul afacerilor externe şi integrării europene, Iulian Groza, consideră că există risc mare ca..
Moldova are doua medalii de aur la tenis la Jocurile Mondiale Special Olympics (FOTO)17:30Un rezultat remarcabil si cu adevarat istoric pentru selectionata Moldovei Special..
Dosarul licitațiilor trucate rămâne pe masa procurorilor17:15Dosarul licitațiilor trucate va fi expediat în instanța de judecată până cel târziu la jumătate..
În raionul Edineț se va desfășura Tabăra internațională de creație17:10În perioada 4-14 august curent, în localitatea Parcova, raionul Edineț se va desfășura..
Experții au prezentat prognoza indicatorilor macroeconomici17:00Volumul remitențelor în Republica Moldova de peste hotare, în anul 2015, se va reduce cu peste 20%,..
Venitul Băncii Republicane din Transnistria este de 32 ori mai mic decît în anul trecut16:45Banca Republicană din Transnistria (BRT) a acumulat în primul semestru un..
Elevii moldoveni au câştigat două medalii de bronz la Olimpiada Internaţională de Informatică16:40Elevii moldoveni au câştigat două medalii de bronz la cea de-a 28-a ediţie..
Finlanda a cerut explicații de la SUA16:35Finlanda așteaptă explicațiile SUA privind introducerea cetățenilor săi în noua listă de sancțiuni, transmite postul de..
Unii agricultori să-şi ia grija de la compensarea pierderilor din 201416:30Nu toţi agricultorii afectaţi în 2014 de embargoul impus de Federaţia Rusă la importul fructelor..