sîmbătă, 15 septembrie 2012, 12:32 Vizualizăriview3460 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Pescuitul în Nistru a fost interzis

Foto: udilka.com
Păstrați banii în băncile moldovenești?
rezultatele sondajului
Autorităţile transnistrene au interzis pescuitul industrial în rîul Nistru. Liderul regiunii transnistrene, Evgheni Şevciuk, a stabilit o interdicţie temporară pentru pescuit în Nistru, în lacul de acumularea apei de la Dubăsari şi canalul Turunciuk.

În dispoziţia lui Şevciuk se precizează că măsura este implementată cu scopul reglementării activităţii privind protecţia şi utilizarea raţională a bioresurselor de apă şi a resurselor naturale.

Serviciul de stat de monitorizare va efectua controlul privind respectarea acestei interdicţii, iar Ministerul de Externe al autoproclamatei republici a fost abilitat să iniţieze consultări cu reprezentanţii Ucrainei şi Republicii Moldova cu scopul introducerii măsurilor similare.


SURSA: NOI.MD
Autor: Gîscă Tatiana
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 3460
Comentarii 2
Lăsaţi un comentariu comment 

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
1.
16 septembrie, 2012 21:18

avatar
Молодцы!!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
2.
17 septembrie, 2012 20:57

avatar
Обратите внимания -запретили промышленный лов рыбы, а не любительский. Это журналюга не правильно истолковал и написал чпуховский заголовок.

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

banner
 
Alegeti canal
vn 
Monica Babuc îndeamnă cetățenii RM să vină în costum popular de Ziua Independenței (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog

Germania cere Facebook să cenzureze mesajele rasiste15:00Facebook a primit o cerere din partea autorităţilor germane să cenzureze mesajele rasiste. Reprezentanţii reţelei de..
Festivalurile de la Ialoveni şi Călăraşi au fost pe placul petrecăreţilor14:15Meșteri populari, ansambluri folclorice, obiecte de artizanat, bucate delicioase și băutură. De..
31 august 2015 – Sărbătoarea Limba Noastră14:00Pe 31 august întreaga țară va aduce omagiu Limbii noastre, iar în capitală se vor desfășura cîteva activități..
Spectacol cu urmări tragice de hramul satului Copceac13:45Nouă oameni au fost răniţi în timpul unui spectacol al bikerilor organizat aseară, de hramul satului Copceac..
Pe 31 august va fi inaugurată Casa-muzeu „Grigore Vieru”13:30Cu ocazia împlinirii a 80 de ani de la nașterea poetului național Grigore Vieru, pe 31 august, la ora 11.00,..
Monument de arhitectură riscă să ajungă bloc locativ multifuncțional13:00Renumita clădire a fostei mori de aburi, cunoscută sub numele de „Moara Roșie”, în..
Rădăcina problemelor economice ale Moldovei - proasta gestionare a sistemului bancar12:30Situaţia economică se agravează în Republica Moldova. În dorinţa de a ţine..
În Moldova a fost elaborat un plan anticriză12:00Ministerul Economiei al Moldovei a elaborat un plan de măsuri orientate spre atenuarea consecințelor crizei economice pentru..
Trei milițieni transnistreni, reținuți în Hîncești pentru tentativa răpirii unui moldovean11:30Provocare chiar de Ziua Independenței Republicii Moldova. Polițiștii moldoveni..
Tiraspolul cere implicarea OSCE pentru evitarea 'creșterii tensiunilor' cu Chișinăul11:00Așa-zisul 'ministru de externe' al regiunii din stânga Nistrului, Nina..