mdv logo
sîmbătă, 15 septembrie 2012, 12:32 Vizualizăriview3460 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Pescuitul în Nistru a fost interzis

Foto: udilka.com
Cum credeți, care probleme ale Chișinăului trebuie soluționate în primul rînd?
rezultatele sondajului
Autorităţile transnistrene au interzis pescuitul industrial în rîul Nistru. Liderul regiunii transnistrene, Evgheni Şevciuk, a stabilit o interdicţie temporară pentru pescuit în Nistru, în lacul de acumularea apei de la Dubăsari şi canalul Turunciuk.

În dispoziţia lui Şevciuk se precizează că măsura este implementată cu scopul reglementării activităţii privind protecţia şi utilizarea raţională a bioresurselor de apă şi a resurselor naturale.

Serviciul de stat de monitorizare va efectua controlul privind respectarea acestei interdicţii, iar Ministerul de Externe al autoproclamatei republici a fost abilitat să iniţieze consultări cu reprezentanţii Ucrainei şi Republicii Moldova cu scopul introducerii măsurilor similare.


SURSA: NOI.MD
Autor: Gîscă Tatiana
Система OrphusPowerd by OrphusAţi identificat o greşeală? Evidenţiaţi textul şi tastați combinaţia
Vizualizări 3460
Comentarii 2
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
2.
17 septembrie, 2012 20:57

avatar
Обратите внимания -запретили промышленный лов рыбы, а не любительский. Это журналюга не правильно истолковал и написал чпуховский заголовок.

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
1.
16 septembrie, 2012 21:18

avatar
Молодцы!!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place
banner
 
Alegeti canal
vn 
Chirtoca: Unii se grăbesc să mă boteze în Chirtoacă (VIDEO)
 
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog

Ungaria, România, Bulgaria şi Slovacia urmează să semneze un acord de conectare a reţelelor de gaze05:00Ungaria, România, Bulgaria şi Slovacia urmează să semneze un..
Un nou suspect a fost identificat în cazul asasinării lui Boris Nemţov04:00Anchetatorii ruşi au identificat un alt suspect în uciderea politicianului din opoziţie, Boris..
Distrugătorul american USS Ross va intra în Marea Neagră, "pentru a promova pacea și stabilitatea în regiune"03:00Distrugătorul USS Ross (DDG 71) va intra sâmbătă..
Pentagonul recunoaşte că a omorât din greşeală doi copii sirieni02:00Raidurile aeriene americane de anul trecut, purtate împotriva extremiştilor islamişti din Siria, au..
Rusia şi Azerbaidjan vor efectua manevre militare comune în Marea Caspică01:00Rusia şi Azerbaidjan vor efectua pentru prima dată manevre militare comune în Marea..
Vladimir Putin, in pericol! Se pregateste un atac!23:00Purtatorul de cuvant al presedintelui rus, Dmitri Peskov, a declarat ca se pregateste un atac informational impotriva..
Moscova şi Paris ar putea ajunge la un acord pentru contractul Mistral săptămîna viitoare22:00Moscova şi Paris au pornit o nouă rundă de discuţii pe tema cotnractului Mistral...
Soros: "Suntem în pragul unui al treilea război mondial21:00Miliardarul american George Soros a avertizat asupra riscului izbucnirii unui nou război mondial, afirmînd că..
Tortura, o practică obișnuită în Ucraina, denunță Amnesty International20:00Armata ucraineană și separatiștii proruși comit cu regularitate acte de tortură și alte abuzuri..
Turcia amenință UE că nu va mai primi refugiații expulzați dacă nu elimină vizele pentru cetățenii turci19:00Ankara a avertizat vineri Uniunea Europeană că, dacă nu elimină..