sîmbătă, 15 septembrie 2012, 12:32 Vizualizăriview3460 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Pescuitul în Nistru a fost interzis

Foto: udilka.com
Dacă alegerile parlamentare ar avea loc astăzi, pentru care putere politică ați vota?
rezultatele sondajului
Autorităţile transnistrene au interzis pescuitul industrial în rîul Nistru. Liderul regiunii transnistrene, Evgheni Şevciuk, a stabilit o interdicţie temporară pentru pescuit în Nistru, în lacul de acumularea apei de la Dubăsari şi canalul Turunciuk.

În dispoziţia lui Şevciuk se precizează că măsura este implementată cu scopul reglementării activităţii privind protecţia şi utilizarea raţională a bioresurselor de apă şi a resurselor naturale.

Serviciul de stat de monitorizare va efectua controlul privind respectarea acestei interdicţii, iar Ministerul de Externe al autoproclamatei republici a fost abilitat să iniţieze consultări cu reprezentanţii Ucrainei şi Republicii Moldova cu scopul introducerii măsurilor similare.


SURSA: NOI.MD
Autor: Gîscă Tatiana
Vizualizări 3460
Comentarii 2
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
2.
17 septembrie, 2012 20:57

avatar
Обратите внимания -запретили промышленный лов рыбы, а не любительский. Это журналюга не правильно истолковал и написал чпуховский заголовок.

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place

1.
16 septembrie, 2012 21:18

avatar
Молодцы!!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place

banner
banner
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
MAE rus condamnă loviturile SUA asupra Siriei19:00MAE rus a declarat că SUA şi aliaţii lor trebuie să pună de acord cu autorităţile siriene loviturile asupra poziţiilor..
Corman anunță cînd Moldova ar putea ieși de sub monitorizarea CE17:55Președintele Parlamentului, Igor Corman, a anunțat astăzi că Republica Moldova ar putea ieși de sub..
În Rusia se propune instituirea „amnistiei” de trei luni pentru migranţii care muncesc ilegal17:45Apărătorul drepturilor omului, preşedintele Congresului Diasporelor..
Circulația transportului în Chișinău va fi îngreunată două zile, iar parcarea în centrul orașului va fi interzisă17:30Pe parcursul a două zile circulația transportului pe unele..
Una dintre cele mai utilizate bancnote a fost schimbată (VIDEO)17:00De astăzi, 23 septembrie vor intra în circulație noile bancnote de 10 euro, care fac parte din seria..
NINGE în România! Stratul de zăpadă depăşeşte deja un centimetru16:50A fost înregistrată prima ninsoare din anul acesta! În Caraş Severin a început să ningă de..
Octavian Țîcu: Moldova se află într-o triplă dimensiune de pericol16:45„Conflictul fără precedent dintre Federația Rusă și Occident face Republica Moldova nesemnificativă..
O nouă reformă în domeniul sănătății: numărul pacienţilor din spitalele de psihiatrie va fi redus (VIDEO)16:30Ministerul Sănătăţii a lansat pe 23 septembrie proiectul..
Oferta de valută în august a acoperit cererea cu 100,4%16:15Cererea agenţilor economici de valută străină în Moldova, în august, a fost acoperită de oferta din partea..
Unele ţări europene au anunţat reducerea livrărilor de gaze ruseşti16:00Compania energetică austriacă E-Control a anunţat că vineri a primit cu 25% mai puţin gaz.E-Control a..