sîmbătă, 15 septembrie 2012, 12:32 Vizualizăriview3460 print Imprimaţifont largefont smallfont normal

Pescuitul în Nistru a fost interzis

Foto: udilka.com
Sînteţi de acord cu redistribuirea pierderilor totale de apă între consumatorii individuali, efectuată de către ÎS „Apă-Canal Chişinău”?
rezultatele sondajului
Autorităţile transnistrene au interzis pescuitul industrial în rîul Nistru. Liderul regiunii transnistrene, Evgheni Şevciuk, a stabilit o interdicţie temporară pentru pescuit în Nistru, în lacul de acumularea apei de la Dubăsari şi canalul Turunciuk.

În dispoziţia lui Şevciuk se precizează că măsura este implementată cu scopul reglementării activităţii privind protecţia şi utilizarea raţională a bioresurselor de apă şi a resurselor naturale.

Serviciul de stat de monitorizare va efectua controlul privind respectarea acestei interdicţii, iar Ministerul de Externe al autoproclamatei republici a fost abilitat să iniţieze consultări cu reprezentanţii Ucrainei şi Republicii Moldova cu scopul introducerii măsurilor similare.


SURSA: NOI.MD
Autor: Gîscă Tatiana
Vizualizări 3460
Comentarii 2
Lăsaţi un comentariu comment 
facebook_link

banner
banner
ecology

viza

Adăugați un comentariu:

Noi vom fi nevoiți să eliminăm comentariile care conțin expresii indecente, injurii și insulte.

 
2.
17 septembrie, 2012 20:57

avatar
Обратите внимания -запретили промышленный лов рыбы, а не любительский. Это журналюга не правильно истолковал и написал чпуховский заголовок.

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place

1.
16 septembrie, 2012 21:18

avatar
Молодцы!!

reply Răspuns0reply Îmi place0reply Nu-mi place

banner
banner
Calendar - Arhivă de ştiri
banner
  
close button

Intraţi în contul Dvs

noidog
Sîmbăta se aşteaptă îngheţuri09:00Potrivit prognozelor Serviciului Meteorologic de Stat, sîmbătă, 25 octombrie, în timpul nopţii se aşteaptă ninsori, temperatura..
SUA critică dur evoluția ''dezamăgitoare'' a Ungariei08:45Statele Unite au criticat dur vineri evoluția 'dezamăgitoare' a Ungariei, poziție ce confirmă o deteriorare a..
Putin: Războiul Rece s-a încheiat, dar nu s-a semnat pacea care să stabilească regulile jocului08:30Într-unul dintre cele mai agresive discursuri la adresa Occidentului de..
Firmă internațională: În Moldova ne simțim ca acasă (FOTO)08:00„Aveți niște băieți minunați, curioși și foarte atenți. Mi-a făcut o plăcere deosebită să comunic cu ei, să..
Un mare succes al boxerilor moldoveni07:00Doi boxeri din Hîncești au ajuns în finala Campionatului european de tineret.La Campionatul European de tineret la box..
Putin: Lucrul principal în Ucraina este încetarea războiului04:00Tentativele de a folosi forţa pentru reglementarea situaţiei în sud-estul Ucrainei bagă Ucraina în..
Rusia nu intenţionează să refacă imperiul03:45Priorităţile Rusiei sunt perfecţionarea institutelor democratice şi economiei deschise, a declarat preşedintele rus, Vladimir..
Conflictul din Ucraina a obligat peste 824 de mii de persoane să-şi părăsească casele03:30Cel puţin 824 de mii de persoane au fost nevoite să-şi părăsească locuinţele după..
Ucraina: Percheziţii la sediile companiilor care oferă servicii de difuzare a canalelor ruseşti03:16Anchetatori din cadrul MAI ucrainean au desfăşurat percheziţii la sediile..
Occidentul are nevoie de Rusia pentru a face faţă provocărilor globale03:00Occidentul are nevoie de Rusia în lupta cu provocările globale, precum Statul Islamic, iar..